Ja miałem jechać do Karpacza, ale na szczęście coś się Mojej Lepszej Połowie odwidziało wiec jest wysoce prawdopodobne że będę może z jednym z moich załogantów.
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
’24 Atlantic Road - Norwegia nr boczny 372
A ktoś przyjeżdża swoją rajdowka? ;)
’20 stay In Home
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
I tak nie podjedziecie autami pod bar bo przecież jest w Rynku... Druga sprawa to taka, że piwo produkowane na miejscu w Spiżu jest na tyle dobre, że warto przyjechać chociażby komunikacją miejską.
dobrze gada polać mu ;)
mi będzie trochę cieżko z Nowej Rudy komunikacja miejską :evil: więc jak będę to niestety na herbatce, a szkoda bo dawno nie byłem w Spiżu
’20 stay In Home
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
Mam nadzieję, że spotkanie się udało, i że wkrótce będzie następne! Na wczorajsze niestety nie udało nam się dotrzeć, ponieważ...pojechaliśmy oglądać złomka :woohoo: Niestety Favoritka nie odpaliła, ale jeśli obecny właściciel ją uruchomi, to pewnie zostanie naszym złombolowym bolidem, bo baza dobra i tania :)
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
Udało, udało!
Nawet ekipa się powiększyła o przypadkową parę, która usłyszała o naszym rajdzie charytatywnym i postanowiła się dołączyć do naszej społeczności :D
Mają szukać skody lub poloneza heh :P
www.Zuk-Kazik.pl
Wyślijcie mi swoje namiary na Facebooka stworzyłem grupę :)
www.Zuk-Kazik.pl
Padł pomysł kolejnego spotkania. Proponujemy termin 24.01 (niedziela). Jak słusznie zauważył Kamil (ŻukKazik) w sobotę większość Złombolowiczów siedzi w garażu, jak pokazała ostatnia sytuacja niektórzy w soboty jeżdżą także oglądać potencjalne Złombolowozy dla tego też proponujemy niedzielę. Może uda nam się pobić ostatnią frekwencję??
Jestem jak najbardziej za! W niedzielę na powiedzmy 19:00 nie powinienem mieć problemów z dotarciem :)
Przy okazji zapytam- czy jest we Wrocławiu Złombolowiec dysponujący polonezem? Chcielibyśmy się tylko przymierzyć, aby mieć porównanie do favoritki co do ilości miejsca we wnętrzu :whistle:
Napewno jest jeden po karetce ale ekipa się z nami jeszcze nie spotykała :-P Co do ilości miejsca to w polonezie jest go więcej :-) A co do spotkania to fantastycznie, że bedzie nas więcej :-)