Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

FC BARCELONA

9 Posty
7 Users
0 Likes
4,899 Widok
(@uaz-team)
Trusted Member
Topic starter  

Witam szukam chętnych na obejrzenie meczyku Fc Barcelona Vs APOEL Nikozja meczyk jest w dniu mety 80km od Loret de Mar o godzinie 20:45 wiec po meczu można wrócić na metę na imprezkę, bilety są w sprzedaży w cenie od 40euro do 460euro są jeszcze fajnie miejsca za 74 Euro w centrum stadionu. Trzeba się szybko decydować bo pewnie za pare dni już ich nie będzie.
Jakby ktoś był chętny to proszę dać znać miejsce w aucie mam to mogę przygarnąć na czas meczu. :)

Cytat
(@moto-bee)
Reputable Member

trochę ciężko będzie się wyrobić czasowo ale jeśli ktoś wybiera się potem dalej na południe to 21 września Barca gra z Levante w Walencii ligowy mecz.

OdpowiedzCytat
(@uaz-team)
Trusted Member
Topic starter  

Tylko jechać zobaczyć Fc Barcelonie to chyba najlepiej na Camp Nou.

OdpowiedzCytat
(@moto-bee)
Reputable Member

no tak tak wiadomo że najlepiej :)
a orientujesz się ile kosztuje samo zwiedzanie stadionu (nie w trakcie meczu :D) ?

OdpowiedzCytat
(@trzoda-ze-skoda)
Active Member

Normalny 23 EUR
Studencki 17 EUR

OdpowiedzCytat
(@bahama-yellow)
Estimable Member

no mecz Barcy LIVE to wielkie przeżycie - byłem 3 lata temu na Pucharze Króla - REWELACJA !!! nieopisana atmosfera i doping ponad 90 tys. kibiców - miód na sercu każdego kibica !!!

Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!

OdpowiedzCytat
(@bracia-b-2)
Estimable Member

Delegacja ekipy Śląskich Cules ( https://www.facebook.com/SlascyCules?ref=hl) też wybiera się na ten mecz:) Mam nadzieję, że nasz polonez dojedzie, bo jak nie to chętnie zarezerwujemy miejsce na nadkolu w waszym UAZie :)
Co do biletów na mecz, to my zawsze kupujemy najtańszy, a i tak później można chodzić praktycznie po całym stadionie.

OdpowiedzCytat
(@ekipa-trapeza)
Estimable Member

to jest myśl :) zajarałem się :)

OdpowiedzCytat
 WiR
(@007-team)
New Member

gdzie w sieci kupujecie bilety na ten mecz ??
chyba się zdecydujemy :))

OdpowiedzCytat
Share: