Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Jedno wolne miejsce w Polonezie

11 Posty
4 Users
0 Likes
921 Widok
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

Witam!Mamy jeszcze jedno wolne miejsce w Polonezie.Jedziemy w 3 osoby jedna jeszcze nam się przyda.Dodam,iż jesteśmy 2 z okolic Poznania jedna z Ostrzeszowa szukamy raczej osoby z wielkopolski ale nie wykluczam dalej.Wiekowo 39,41,27 lat auto mamy przygotowane w lpg, wszystkie koszty dzielimy przez 4 auto jest już przygotowane więc tylko lpg,autostrady campingi itp..Jechaliśmy w 2012 roku.Jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje co do trasy itd.Mój tel.500585308-24h proszę dzwonić.Pozdrawiam

Cytat
(@mechaniczna-pomarancza)
Eminent Member

Jestem chętny :)

Złombolowicz z 2010 roku, 41, z Warszawy.
Planuję jechać one way i 20-go wracać samolotem.

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

WITAM !Cały czas mamy jedno dwa miejsca wolne w naszym

aucie.Jak dzwonicie z pytaniem czy podjadę do Olsztyna czy Gdańska to myślę,że mogę w tych kilometrach to i tak już pikuś.Masz pytania-dzwoń dogadamy się co do trasy i kosztów.

OdpowiedzCytat
(@mechaniczna-pomarancza)
Eminent Member

Jedno miejsce ja zaklepuję :cheer:

Z tym, że ja jadę tylko w jedną stronę, bo z powrotem z powodu braku urlopu muszę wrócić samolotem.

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

Ponawiam temat mam 2 wolne miejsca bo jeden właśnie zrezygnował-wcześnie!Mój tel.500585308

OdpowiedzCytat
(@pomozemy_1683801113)
Estimable Member

Tylko po co było zakładać nowy temat, nie wystarczyło tutaj ponowić??? Żeby Sebek miał co robić? Myślę że na nadmiar czasu nie narzeka...

Jeśli nam pomożecie, to sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie osiągnąć, jak pomożecie?

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

Czekamy na załogantów-jak na razie wszyscy dzwonią chcą wiedzieć za ile??Ja wiem tylko tyle,że auto pali 11-13 lpg ile kosztują campy i winiety co do reszty to trudno przewidzieć ale jedziemy po najmniejszej lini oporu aby było jak najtaniej gdzie można omijać drogi płatne-omijamy,gdzieś można camping z 1,2 pominąć-pominiemy.Jedziemy w 4 osoby to koszty muszą być rozsądne ,myślę poniżej 1000zł na glowę a jestem pewien,że mniej bo do Grecji obróciłem w 3 osoby za 3 tysiaki...

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

Nasz team to Szybcy i Wściekli...

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

Czekamy do 13.08.14

OdpowiedzCytat
(@szybcy-i-wsciekli)
Trusted Member
Topic starter  

KONIEC TEMATU!JEDZIEMY Z APOLLO 13!!!ZGŁOSZENIE WYSŁANE

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Czyli można usunąć temat ?

Ps. dla następnych ekip. Jak znajdziecie już załogantów, to piszcie na koniec swojego tematu, że można go USUNĄĆ. Pozwoli mi to na bieżąco robić porządek z tym co się nawarstwia z czasem.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
Share: