Ooo na pabianickich blachach :) Pozdrawiam
Dziś na DW928 ( Mikołów->Kobiór) Łada Kombi na rejestracji zaczynającej się od bodaj ONY lub ONA ( nie pamiętam dokładnie). Nawet światłami pomrugałem jadąc z przeciwka i dźwignąłem rękę w górę, ale chyba kierownik nie zwrócił uwagi na zwykłego dupowoza :P
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
To załoga Red Neck Racing,Billy Bob & Marry Ann tablice ONY
Warszawa 203 kombi
Wołga Gaz 24-02 kombi
Ja dziś mijałem we Wrocławiu na ulicy Horbaczewskiego zaparkowanego pod DH Astra Złombolowego żuka z numerem bocznym 241 :-)
Wczoraj w Opolu widziałem srebrnego Poloneza na tablicach SK z numerem startowym 220 :)
W poniedziałek niebieski Honker z Gliwic na autobahn A1 w kierunku Pyrzowic ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dziś w Siestrzeni Favoritką minąłem w Nysę z przyczepą a na przyczepie Złombolowy Polonez. Ciemnawo już było..Szerokości :)
Wczoraj widziana Skoda zespołu Sandvikings w Chorzowie na DTŚ.
Tak to my tak milutko trąbiliśmy z "cywilnego" auta :P Pozdrawiamy:)
https://www.facebook.com/dtp.zlombol
Przyznać się który dzisiaj ok godz. 16:30 na rondzie w Ludwikowicach leciał bokiem polonezem na blachach DW w stronę Wałbrzycha:-) Numer boczny chyba 04 bo ciemno było to nie widziałem jaka edycja.
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
’24 Atlantic Road - Norwegia nr boczny 372
Przyznać się który dzisiaj ok godz. 16:30 na rondzie w Ludwikowicach leciał bokiem polonezem na blachach DW w stronę Wałbrzycha:-) Numer boczny chyba 04 bo ciemno było to nie widziałem jaka edycja.
Że niby czym? To u Was już śnieg spadł, czy piasek rozsypali? :whistle:
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Że niby czym? To u Was już śnieg spadł, czy piasek rozsypali? :whistle:
No u nas już śnieg dłuższy czas pada choć dziś 5raczej śnieg z deszczem ale miałem wrażenie po dźwięku silnika, że pod maską 1,5 nie siedzi :evil:
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
’24 Atlantic Road - Norwegia nr boczny 372