Można zrobic sobie zdjecie przy najbardziej znanym bandziorze w kraju :-)
Dzisiaj widziano złombowóz Katowice oś. Zadole, Tarpan nr 64 chyba z 8 edycji, pozdrawiam.
Dzisiaj kolo 11:45 w Opolu na rogu Kołłątaja i 1-go maja Fiat 125 p z numerem bocznym 297 zdaje sie na czarnych blachach "OFE...." az sie milo zrobilo widzac takiego pieknego zlomka
Wczoraj tj. 16.12 ok godz 15:30 na drodze 908 Tarnowskie Góry - Częstochowa w miejscowości Kalety mijałem się z bodajże Honkerem biało-niebieskim, w ostatniej chwili dostrzegłem na masce nalepę ZŁOMBOL, ktoś się przyzna?
Jeśli nam pomożecie, to sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie osiągnąć, jak pomożecie?
Dzisiaj widziano złombowóz Katowice oś. Zadole, Tarpan nr 64 chyba z 8 edycji, pozdrawiam.
Hehe mój gruz tam stał przez jedną noc. Naklejki są z 4 edycji na nim, tylko jedna na tyle tak wygląda samotnie :P
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dziś w Częstochowie, dokładniej na Jasnej Górze, parking pod Domem Pielgrzyma stał zaparkowany polonez z naklejkami z tegorocznej edycji :-)
Zgadza się, to nasz Poldolot ;) Pozdrawiamy!
Kto ma numer boczny 174 ? Często widuję, dzisiaj na Panewnickiej a nie dawno na Kijowskiej przy Biedronce. Na pewno się znamy ale nie mogę skojarzyć człowieka do Poldolota :) Katowice - Panewniki - Ligota - Kokociniec
Dzisiaj koło 20:30, pod Żabką przy skrzyżowaniu Kamiennej i Gajowej we Wrocławiu zobaczyłem jakiś samochód na zamojskich blachach i przypomniał mi on naszego Poloneza z Zamościa (aż się LZA w oku zakręciła), a dosłownie w tym samym momencie przejechała złombolowa Skoda Favorit (numerów nie doczytałem). To na pewno jakiś znak, mam nadzieję, że dobry :) Oczywiście załogę Favoritki pozdrawiam ;)
P. S. Wesołych Świąt wszystkim :)
Wczoraj widziana Skoda zespołu Sandvikings w Chorzowie na DTŚ.
Tak to my tak milutko trąbiliśmy z "cywilnego" auta :P Pozdrawiamy:)
W końcu ktoś mnie widział ;D a jeżdżę skodą prawie codziennie ;)
http://www.ekogaz-baron.pl/
Nordkapp, Lloret de Mar, Passo dello Stelvio
W czwartek 7.01 na A-4 gdzieś w okolicach Wrocławia ok godz. 11:30 w kierunku Katowic pędził Żuczek z numerem 37 tylko że na lawecie... ;)
Toż to KanTynka :woohoo: Tylko gdzie przyczepa?? :ohmy:
Przyczepa w fugazi ;)
www.facebook.com/zukolak/
Wychodzę sobie na uczelnie a na parkingu pod blokiem fiaaacior
Jak na mój gust to porzucony:)