Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Fajne auta na Złombol 2015

640 Posty
115 Users
0 Likes
230 K Widok
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Nie umniejszając nikomu ale planowanie głowicy to nie remont silnika.... Faktycznie, za niezgniłą warto tyle zapłacić. Ogólnie buda w dobrym stanie, dużo maneli wymienionych. Trochę to dziwne, że przy takiej inwestycji nie wymienił świec... No chyba, że aktualny właściciel jedynie zrobił wydmuchaną uszczelkę pod głowicą i w dalszej części ogłoszenia opisuje co wymienił poprzedni. Cena spoko, chociaż przebieg nie mały, ratuje ją ta lista wymienionych gratów. No i to wnętrze... Jak u MIsioŻelki :-P

OdpowiedzCytat
(@zuk-kazik)
Reputable Member

Mnie rozwalają takie ogłoszenia...
Piszą ile ktoś wymienił itp. Cena wymiany naprawy tego co tam wymienia to na bank więcej niż 1000 zł, które chce w ogłoszeniu!
Przy takim "remoncie" brakło na świece?

A może jednak to nie świece, a coś poważniejszego? :)
Nie mniej jednak dla mnie to trochę naciągane.
Tyle zrobione, a chce 1000 zł lub wymienić na poloneza w którego pewnie będzie musiał wsadzić dwa razy więcej :P

www.Zuk-Kazik.pl

OdpowiedzCytat
(@misio-zelki)
Trusted Member

ojjj synek bo będę musiał podjechać do ciebie ;)

OdpowiedzCytat
(@gynsi-pympek)
Trusted Member

Taką Nyskę 522 znalazłem, a nóż komuś w oko wpadnie

http://www.gumtree.pl/a-samochody-dostawcze/praga-polnoc/nysa-522-wsw-sprawna-jezdzaca/1001499515060910470711609

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Cena wywoławcza za nią z AMW jak mnie pamięć nie myli 1000zł nie przekraczała (jeśli to ta sama, bo numerów nie pamiętam).

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@borewicz-team)
Estimable Member

Seba to nie ważne nysan to nysan trochę mnie korci taka suka milicyjka to byłoby ach. Ale za dużo mam już tych ach.

OdpowiedzCytat
(@klamot)
Reputable Member

Takiego żuka widziałem w Pruszkowie. Wyglądał całkiem przyzwoicie. Lakier typowo żukowej jakosci...

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Nysa faktycznie korci. W ładnym stanie jest i cena też ok. Nasz projekt mógłby stracić zainteresowanie gdybyśmy teraz kupili w tak ładnym stanie :-)

OdpowiedzCytat
(@poldorover)
Eminent Member

Wcześniej jakaś spółdzielnia mieszkaniowa wystawiła go na olx za 1000zł....ktoś chce niezle zarobić..

OdpowiedzCytat
(@poldorover)
Eminent Member

Takiego żuka widziałem w Pruszkowie. Wyglądał całkiem przyzwoicie. Lakier typowo żukowej jakosci...

wcześniej jakaś spółdzielnia mieszkaniowa wystawiła go na olx za 1000zł...ktoś chce niezle zarobić ..

OdpowiedzCytat
(@poldogrzmotti)
Trusted Member

Seba to nie ważne nysan to nysan trochę mnie korci taka suka milicyjka to byłoby ach. Ale za dużo mam już tych ach.

Jacek nie pękaj DASZ RADE;)

OdpowiedzCytat
(@skodzitsu)
Estimable Member

W tej skodzie nawet jak coś poważniejszego jest do zrobienia niż świece, to za 1000 i tak warto. Części są śmiesznie tanie, a budowa samochodu prosta jak budowa cepa.

www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Jak nie trzyma ciśnienia to wg mnie nie warta :unsure:

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

OdpowiedzCytat
(@simek)
Eminent Member

Zawsze jak trafi się ciekawa oferta to musi to być dla mnie na drugim końcu Polski...

OdpowiedzCytat
Strona 40 / 43
Share: