Nie umniejszając nikomu ale planowanie głowicy to nie remont silnika.... Faktycznie, za niezgniłą warto tyle zapłacić. Ogólnie buda w dobrym stanie, dużo maneli wymienionych. Trochę to dziwne, że przy takiej inwestycji nie wymienił świec... No chyba, że aktualny właściciel jedynie zrobił wydmuchaną uszczelkę pod głowicą i w dalszej części ogłoszenia opisuje co wymienił poprzedni. Cena spoko, chociaż przebieg nie mały, ratuje ją ta lista wymienionych gratów. No i to wnętrze... Jak u MIsioŻelki :-P
Mnie rozwalają takie ogłoszenia...
Piszą ile ktoś wymienił itp. Cena wymiany naprawy tego co tam wymienia to na bank więcej niż 1000 zł, które chce w ogłoszeniu!
Przy takim "remoncie" brakło na świece?
A może jednak to nie świece, a coś poważniejszego? :)
Nie mniej jednak dla mnie to trochę naciągane.
Tyle zrobione, a chce 1000 zł lub wymienić na poloneza w którego pewnie będzie musiał wsadzić dwa razy więcej :P
www.Zuk-Kazik.pl
ojjj synek bo będę musiał podjechać do ciebie ;)
Taką Nyskę 522 znalazłem, a nóż komuś w oko wpadnie
Cena wywoławcza za nią z AMW jak mnie pamięć nie myli 1000zł nie przekraczała (jeśli to ta sama, bo numerów nie pamiętam).
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Seba to nie ważne nysan to nysan trochę mnie korci taka suka milicyjka to byłoby ach. Ale za dużo mam już tych ach.
Nysa faktycznie korci. W ładnym stanie jest i cena też ok. Nasz projekt mógłby stracić zainteresowanie gdybyśmy teraz kupili w tak ładnym stanie :-)
Wcześniej jakaś spółdzielnia mieszkaniowa wystawiła go na olx za 1000zł....ktoś chce niezle zarobić..
Seba to nie ważne nysan to nysan trochę mnie korci taka suka milicyjka to byłoby ach. Ale za dużo mam już tych ach.
Jacek nie pękaj DASZ RADE;)
W tej skodzie nawet jak coś poważniejszego jest do zrobienia niż świece, to za 1000 i tak warto. Części są śmiesznie tanie, a budowa samochodu prosta jak budowa cepa.
www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit
Jak nie trzyma ciśnienia to wg mnie nie warta :unsure:
Taki Żuczek plus kilka Fiatów i Borek:
http://olx.pl/oferta/zuk-blaszak-1973r-sprawny-sprzedam-lub-zamiana-CID5-IDd4XYL.html#e5d82a332d
A tu, cena złombolowa i do negocjacji:
http://olx.pl/oferta/wartburg-1-3-ok-90-tys-km-CID5-IDd5LVB.html#8822e62782
Zawsze jak trafi się ciekawa oferta to musi to być dla mnie na drugim końcu Polski...