Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

I po Złombolocie...

20 Posty
15 Users
0 Likes
10.4 K Widok
 NANA
(@nana)
Active Member

Dziekujemy za wszelkie wskazowki, wsparcie oraz pomoc
Niestety pomimo 2 swiadkow, ktorzy zeznali ze poldon jechal na zielonym, sprawe przegralismy
Widzimy sie we wrzesniuu !!

OdpowiedzCytat
(@zukolaki)
Reputable Member

Co za $%^%^& jak tu żyć w tym kraju, frajerom wszystko przejdzie..

www.facebook.com/zukolak/

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Witamy w N-tej RP. Zielonej wyspie. Krajem miodem i mlekiem płynącym. Rządzonym zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością... :lol:

Nie ma to jak sprzedawać własne państwo za długi. Ja to wiedziałem że coś się musi dziać w tle tej całej afery z Bolkiem. No i przeczucie nie zawiodło.

Była ACTA, przeglosowano niekorzystny pakiet klimatyczny.
Jest Bolek, sprzedają dług RP w postaci obligacji obcym krajom zadłużając nas na kolejne 6mln złotych. Może warto tu dodać, że w ciągu dwóch pierwszych tygodni sprzedano naszych obligacji na około 12mln złotych.

Jeszcze trochę i będziemy wykupywani za nasze własne pieniądze :)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

Witamy w N-tej RP. Zielonej wyspie. Krajem miodem i mlekiem płynącym. Rządzonym zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością... :lol:

Nie ma to jak sprzedawać własne państwo za długi. Ja to wiedziałem że coś się musi dziać w tle tej całej afery z Bolkiem. No i przeczucie nie zawiodło.

Była ACTA, przeglosowano niekorzystny pakiet klimatyczny.
Jest Bolek, sprzedają dług RP w postaci obligacji obcym krajom zadłużając nas na kolejne 6mln złotych. Może warto tu dodać, że w ciągu dwóch pierwszych tygodni sprzedano naszych obligacji na około 12mln złotych.

Jeszcze trochę i będziemy wykupywani za nasze własne pieniądze :)

Kurcze, byle bez tej polityki tutaj...Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale nie mieszajmy tematów, przynajmniej do póki możemy jeszcze tu pisać ;)

OdpowiedzCytat
(@poldzislaw-caravaniatko)
Estimable Member

Czym w tym roku startowaliśćie pokażcie zdjęcia nowego złombolota :)

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Share: