Dziekujemy za wszelkie wskazowki, wsparcie oraz pomoc
Niestety pomimo 2 swiadkow, ktorzy zeznali ze poldon jechal na zielonym, sprawe przegralismy
Widzimy sie we wrzesniuu !!
Co za $%^%^& jak tu żyć w tym kraju, frajerom wszystko przejdzie..
www.facebook.com/zukolak/
Witamy w N-tej RP. Zielonej wyspie. Krajem miodem i mlekiem płynącym. Rządzonym zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością... :lol:
Nie ma to jak sprzedawać własne państwo za długi. Ja to wiedziałem że coś się musi dziać w tle tej całej afery z Bolkiem. No i przeczucie nie zawiodło.
Była ACTA, przeglosowano niekorzystny pakiet klimatyczny.
Jest Bolek, sprzedają dług RP w postaci obligacji obcym krajom zadłużając nas na kolejne 6mln złotych. Może warto tu dodać, że w ciągu dwóch pierwszych tygodni sprzedano naszych obligacji na około 12mln złotych.
Jeszcze trochę i będziemy wykupywani za nasze własne pieniądze :)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Witamy w N-tej RP. Zielonej wyspie. Krajem miodem i mlekiem płynącym. Rządzonym zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością... :lol:
Nie ma to jak sprzedawać własne państwo za długi. Ja to wiedziałem że coś się musi dziać w tle tej całej afery z Bolkiem. No i przeczucie nie zawiodło.
Była ACTA, przeglosowano niekorzystny pakiet klimatyczny.
Jest Bolek, sprzedają dług RP w postaci obligacji obcym krajom zadłużając nas na kolejne 6mln złotych. Może warto tu dodać, że w ciągu dwóch pierwszych tygodni sprzedano naszych obligacji na około 12mln złotych.Jeszcze trochę i będziemy wykupywani za nasze własne pieniądze :)
Kurcze, byle bez tej polityki tutaj...Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale nie mieszajmy tematów, przynajmniej do póki możemy jeszcze tu pisać ;)
Czym w tym roku startowaliśćie pokażcie zdjęcia nowego złombolota :)