Witam. Jeśli jest już gdzieś odpowiedź na moje pytanie proszę o wskazanie jej :-). Pytanie następuje: Czy jest oficjalny (bądź nie) wzór podziękowania dla darczyńców, na przykład w formie dyplomu który mogę sobie wydrukować i po wypełnieniu wręczyć takiej osobie. Coś w rodzaju tego który dostają załogi na mecie rajdu. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
co roku takie coś się pojawia ale chyba trzeba dać orgom na to trochę czasu
chyba że chcesz sie pobawić i samemu zrobić coś wzorem poprzedniego:
https://www.zlombol.pl/index.php/pl/blog-2015/349-podziekowania.html
Myślę że wielu z nas czeka na te oficjalną formę. Nasi darczyńcy póki co też muszą jeszcze poczekać, oby jak najkrócej :huh:
Rozumiem, postaram się być cierpliwy :-)
Połowa października to już czas na podziękowania naszym darczyńcom. Orgowie :evil: czekamy na ten oficjalny wzór do druku ;)
przyłączam się do pytania ;)
jestem z wami ;)
Nie chciał bym być złym prorokiem ale w mej pamięci kołata się wspomnienie, które podpowiada że w ubiegłych latach oficjalne Podziękowania pojawiały się dopiero po nowym roku :(

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
Jak kojarzę to prawdę prawisz;-)
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
http://husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)
Nie uważacie że to trochę za późno ? Na początku roku powinniśmy szukać już nowych darczyńców a nie dziękować starym :huh:
UWAŻAMY !
Dlatego bijmy w dzwony, może coś z tego będzie.
Choć sądzę, że mają tak mało czasu, że wpadnięcie na forum i prześledzenie najświeższych wątków to już w obecnej sytuacji duży wyczyn ;)
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Nie uważacie że to trochę za późno ? Na początku roku powinniśmy szukać już nowych darczyńców a nie dziękować starym :huh:
No późno są te podziękowania, trudno się nie zgodzić,
Złombol jest zorganizowany tak jak jest zorganizowany a nie inaczej,
każdy kto tu regularnie zagląda o tym wie
Jeśli jest tu jakiś grafik zapaleniec może coś wytworzyć, wysłać do konsultacji Orgom, a nóż widelec to coś przyspieszy

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
Tylko żaden grafik nie wie jaką kwotę wypisać na podziękowaniach :lol:
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
a czy kwota jest ważna ?
rekordy, cyfry, wyniki, terminy ....
nie dajmy sie zwariować :evil:
będą podziekowania bo co roku sa, kto niecierpliwy niech sam napisze :lol:
to akcja charytatywna a nie plan w korporacji ...
Podstawą elektryki są dobre styki !
Tez chcielibyśmy miło zaskoczyć naszych darczyńców. Chodziliśmy, męczyliśmy ich o przelewy a teraz cisza. rajd się odbył i zapomniane? Niektórzy mogą poczuć się "olani". Miło by było przejść się teraz po tych firmach i powręczać podziękowania. Najlepiej oficjalne żeby później nikt nie wyczaił gdzieś, że każdy ma inne :-). Nie koniecznie musiałaby być podana nazbierana kwota.