No i z ogłoszeń parafialnych wyskoczyło:
"Mamy rekord! 734.868,06 zł dla dzieci!!!"
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
I o TO właśnie chodzi !!!
Im więcej tym lepiej !!!
Skoro znamy już liczby to dobrze by było wiedzieć kiedy pojawią się oficjalne podziękowania dla darczyńców :) przysiadłem sobie i porobiłem coś z dostępnych w internecie materiałów co możecie zobaczyć poniżej :P Jakby ktoś miał duże parcie żeby dać już coś swoim darczyńcom niech się odezwie to wstawie to w odpowiedniej jakości ;) wiadomo zawsze lepiej mieć oficjalny dyplom dla darczyńcy dlatego fajnie by było gdyby orgowie dali nam coś znać :)
Trochę głupio przed tymi którzy dali pieniądze że w listopadzie nie doczekali się jeszcze oficjalnych podziękowań :pinch:
Masz rację Mirek.
Dlatego znów bijmy w dzwony, może znowu będzie coś z naszych apeli.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
przysiadłem sobie i porobiłem coś z dostępnych w internecie materiałów co możecie zobaczyć poniżej :P
Dla mnie bomba! Przydałoby się jeszcze błogosławieństwo Orgów co do treści, a potem plik w lepszej jakości i można działać.
https://www.facebook.com/szczawteam
Masz rację Mirek.
Dlatego znów bijmy w dzwony, może znowu będzie coś z naszych apeli.
No tak :) tylko czy oprócz nas ktoś to jeszcze czyta ? :(
Czytają, czytają i dołączają się do apelu.
Czytamy, czytamy i z cierpliwie czekamy...
No tak :) tylko czy oprócz nas ktoś to jeszcze czyta ? :(
O jakiej porze nie wstąpię na forum to średnio jest 2-4 zalogowanych użytkowników oraz zwykle ~100 gości online niezalogowanych, więc ludzi czytających jest dużo.
Jakby wszyscy naraz coś napisali to pewnie serwer by się zakrztusił na chwilę.
Problem jednak w tym, że nasi organizatorzy długo nie dają znaku życia ani tutaj ani na FB.
Poza małym wyjątkiem - niedawno podane cyferki z tegoroczną uzbieraną kwotą.
Dołączamy się do listy oczekujących na dyplomy z podziękowaniami.
My też nadal zainteresowani oficjalnymi podziękowaniami :-)
Ja w zeszłym roku zrobiłem sam. Wziąłem podziękowanie z roku poprzedniego, zaktualizowałem dane, wpisałem załogę a potem do drukarni ( nie mam drukarki kolorowej). Kosztowało parę groszy i wyszło całkiem nieźle ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Podziękowania będą dopiero na wiosnę, po obliczeniu wpływów z 1%
Wcześniej to nie nastąpi, zobaczycie.
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Aż sprawdziłem. Zeszłoroczne były 2.03 tego roku;-)))
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
http://husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)