Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Podziękowania dla darczynców - dyplom

52 Posty
23 Users
0 Likes
23.5 K Widok
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member
Topic starter  

Wiadomo, że nie dla dyplomów ale myślę, że firmy z którymi na co dzień nie mam kontaktu bo się z nimi nie znam na stopie koleżeńskiej czują się zapomniane...

OdpowiedzCytat
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Ja zawsze osobiście dziękuję Darczyńcom, na fanpejdżu wielokrotnie ich wspominam i udostępniam ich fanpejdże.

Prevent-Złombol Stowarzyszenie FSO Pomorze

OdpowiedzCytat
 2F4U
(@2f4u)
Reputable Member

Heja, do tekstu podziękowań dla darczyńców potrzebujemy dane jak ilość domów dziecka, kwoty uzbieranej, rodzaj prezentów (ogólnie) oraz ilość dzieci. Ze względu na bardzo dużą kwotę :) ,którą wspólnie uzbieraliśmy, rozdanie darów z edycji 2015 jest przesunięte. Generalnie wszytko już jest dograne i możemy się zabrać za plakaty...niebawem umieścimy je na stronie...

Pozdrawiam

Złombol, the real gamble :-)

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

Heja, do tekstu podziękowań dla darczyńców potrzebujemy dane jak ilość domów dziecka, kwoty uzbieranej, rodzaj prezentów (ogólnie) oraz ilość dzieci. Ze względu na bardzo dużą kwotę :) ,którą wspólnie uzbieraliśmy, rozdanie darów z edycji 2015 jest przesunięte. Generalnie wszytko już jest dograne i możemy się zabrać za plakaty...niebawem umieścimy je na stronie...

Pozdrawiam

Dzięki - Martyna,Marcin i Jasiu :) za info bo ten temat się już długo ciągnie. Mamy już jasną sytuację i wiemy dlaczego się przeciąga publikacja podzieńkowań, czekamy :)

OdpowiedzCytat
(@bondar-team)
Estimable Member

Czy to już nie pora na oficjalny dyplom z podziękowaniami dla Darczyńców ? Myślę, że nie tylko My czekamy, żeby udać się z "Podziękowaniami" za zeszłą edycję i pogadać o wsparciu tegorocznej wyprawy.

OdpowiedzCytat
(@zlombol_1683801097)
Member Admin Registered

Podziękowania już są na blogu :)

https://zlombol.pl/index.php/pl/blog-2016/454-podziekowania.html

OdpowiedzCytat
(@naszcar)
Eminent Member

Już są
https://zlombol.pl/index.php/pl/blog-2016.html

OdpowiedzCytat
Strona 4 / 4