Wiadomo, że nie dla dyplomów ale myślę, że firmy z którymi na co dzień nie mam kontaktu bo się z nimi nie znam na stopie koleżeńskiej czują się zapomniane...
Ja zawsze osobiście dziękuję Darczyńcom, na fanpejdżu wielokrotnie ich wspominam i udostępniam ich fanpejdże.
Heja, do tekstu podziękowań dla darczyńców potrzebujemy dane jak ilość domów dziecka, kwoty uzbieranej, rodzaj prezentów (ogólnie) oraz ilość dzieci. Ze względu na bardzo dużą kwotę :) ,którą wspólnie uzbieraliśmy, rozdanie darów z edycji 2015 jest przesunięte. Generalnie wszytko już jest dograne i możemy się zabrać za plakaty...niebawem umieścimy je na stronie...
Pozdrawiam
Złombol, the real gamble :-)
Heja, do tekstu podziękowań dla darczyńców potrzebujemy dane jak ilość domów dziecka, kwoty uzbieranej, rodzaj prezentów (ogólnie) oraz ilość dzieci. Ze względu na bardzo dużą kwotę :) ,którą wspólnie uzbieraliśmy, rozdanie darów z edycji 2015 jest przesunięte. Generalnie wszytko już jest dograne i możemy się zabrać za plakaty...niebawem umieścimy je na stronie...
Pozdrawiam
Dzięki - Martyna,Marcin i Jasiu :) za info bo ten temat się już długo ciągnie. Mamy już jasną sytuację i wiemy dlaczego się przeciąga publikacja podzieńkowań, czekamy :)
Czy to już nie pora na oficjalny dyplom z podziękowaniami dla Darczyńców ? Myślę, że nie tylko My czekamy, żeby udać się z "Podziękowaniami" za zeszłą edycję i pogadać o wsparciu tegorocznej wyprawy.
Podziękowania już są na blogu :)
https://zlombol.pl/index.php/pl/blog-2016/454-podziekowania.html