Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Poszukiwane auto na 2016 r. - ŁADA 2104

6 Posty
4 Users
0 Likes
3,822 Widok
(@skodziarze)
Active Member
Topic starter  

Myślę powoli o kolejnej edycji, w 2016 r. powinno się udać.

Nie chcę jechać Favorytką, bo doprowadziłem ją do takiego stanu myśląc o edycji 2015, że jest to raczej auto do jazdy na co dzień niż na Złombol :) Zresztą bez problemu przejechała prywatny Złombol - Ukraina, Mołdawia, Rumunia. 4 tyś. w tydzień i myślę o nowym przedsięwzięciu. Favoritka oczywiście zostaje!

Szukam Łady 2104, z blacharką w możliwym stanie. Mechanicznie będę sobie ogarniał jak stan nie będzie perfekt :) Ktoś coś słyszał? Ilość ogłoszeń w internecie bardzo mała... Niestety podoba mi się tylko kombi.

Dzięki z góry!

P.

Cytat
(@limbowa-najlepsza-ulica-w-gdyni)
Noble Member

załóżmy temat do każdej marki,
a co tam do modelu, a nawet silnika

Podstawą elektryki są dobre styki !

OdpowiedzCytat
(@skodziarze)
Active Member
Topic starter  

załóżmy temat do każdej marki,
a co tam do modelu, a nawet silnika

Nie do końca rozumiem ten sakrakzm.

Można pewnie podpiąć temat: szukam auta na Złombol i tam każdy będzie mógł się dopisać. Póki co takiego podpiętego tematu nie znalazłem.

A założenie oddzielnego tematu często prowadzi do ciekawych dyskusji o samym aucie, nawet jesli nie ma konkretnych egzemplarzy do kupienia. Forum jest chyba po to, by dyskutować o rzeczach, na które jest zapotrzebowanie. Jak temat mnie nie interesuje, to nie czytam. Jak mam coś do powiedzenia, to pomagam. Tyle :)

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Faktycznie ja też nie widzę tematu odnośnie kupna auta. Jest giełda części i sprzedam/zamienię samochód. Może warto było by założyć osobny wątek dla poszukujących auto co by nie robić zbyt dużego nieładu na forum.

OdpowiedzCytat
(@babcia-wladzia)
Estimable Member

Na forum LKP jest wątek odnośnie 2104, więcej informacji nie wyciągniesz tutaj. szukaj pytaj, ale raczej proponuje fora markowe. Mówisz, że interesuje cię tylko kombi, uspokoję cię, bo 2104 masz tylko w kombi :evil:

http://babcia-wladzia.blogspot.com/
https://www.facebook.com/BabciawLadzia

OdpowiedzCytat
(@skodziarze)
Active Member
Topic starter  

Tylko w kombi? Wreszcie jakaś dobra wiadomość :-)

OdpowiedzCytat
Share: