Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Poszukuję załoganta

69 Posty
44 Users
0 Likes
35.1 K Widok
(@dzikie-ciapy)
Trusted Member

Siema załoga dzikie ciapy poszukuja jednego zaloganta. Poldas w lpg. Nie palimy w aucie.(NA postoju nikt nie widzi probelmu) Jedzie nas trójka 1chłop 2 baby. Start lublin woj. Lubelskie. Po mecie wlochy wenecja itp. Powrót max 25sierpień. Koszt mniej więcej bez chomikowania 1500zl. Darczyńcy sa a poldas przyszykowany. Kontakt 530530152

OdpowiedzCytat
(@brunatni)
Estimable Member

Ekipa Brunatnych ciągle poszukuję dwie chętne osoby na tegoroczny Złombol. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt priv bądź tel. 668282699.

www.facebook.com/BrunatniTeam/

OdpowiedzCytat
(@guzol-armona-team)
Active Member

Hej ekipa z Ostrzeszów 63-500 poszukuje dwoch zalogantek lub zalogantow do wyprawy to jest wojewodztwo Wielkopolskie Jedziemy duzym Fiiatem 125p jak ktos cos wie lub wie kto szuka prosze o kontakt ja mam 28 lat pozdrwiem 004748347650 i FB https://www.facebook.com/mateusz.guzenda :) Mateusz

OdpowiedzCytat
(@pan-samochodzik)
Active Member

Siemanko

Przygarnę dwie osoby z okolic Poznania bądź Wrocławia (jeśli nie problem Tobie dojechać do któregoś z tych miast z drugiego krańca Polski to pisz śmiało).
jadę fiatem 126p.
Koszt wyjazdu trudno mi ocenić coś koło 2-2,5 tysiąca (pragniemy po ostatnim noclegu zahaczyć jeszcze o Chorwację i Węgry).
Mail:caweman@tlen.pl
Telefon: 696963027

Pozdrawiam
Michał

OdpowiedzCytat
(@poldj)
Trusted Member

- województwo pomorskie (ale mogę kogoś zwinąć po drodze i potem odwieźć - do ustalenia:)
- wolne 2 miejsca w Polonezie (cały tył:), auto z klimatyzacją i lpg:)
- kontakt mailowy do kapitana: cichym@wirt.pl,
- generalnie brak preferencji - partycypacja w kosztach wyjazdu tj. paliwo, autostrady (auto już profesjonalnie przygotowane:), dotychczasowa załoga 2 facetów 30+ i 40+,

OdpowiedzCytat
(@futerko85)
Active Member

czesc
macie może wolne miejsce?

OdpowiedzCytat
(@futerko85)
Active Member

Czesc
Macie jeszcze wolne miejsce?

OdpowiedzCytat
(@krzyzacy-brodnica)
Eminent Member

Z powodu wykruszenia się mojej załogi (przestraszyli się Alp) poszukuję 1-2 osób. Ruszam Polonezem (miał być Żuk, ale sam nie zdołałem go przygotować).
Startuję z Brodnicy z kujawsko-pomorskiego 14 sierpnia koło południa, po drodze do Katowic mogę kogoś zabrać. Darczyńców raczej pozyskam sam, ale jakby ktoś miał to nie odmówię. Mile widziana partycypacja w kosztach przejazdu. Ze względu na mój wyjazd na wczasy preferuję kontakt mailowy (do kraju wracam 9 sierpnia). U załogantów mile widziane umiejętności mechaniczne i prawo jazdy.
Ze względu na krótki urlop - po osiągnięciu mety wracam do Polski.
kontakt do mnie: michalczu@tlen-pl (zamiast myślnika ma być oczywiście kropka)

OdpowiedzCytat
(@rychla-basienka)
New Member

Dzień dobry , cześć i czołem !
Sytuacja prosta jak drut trzymający wydech w naszej skodzie , z powodów zmiennych terminów urlopowych straciliśmy 2 załogantów i szukamy zastępstwa !
Płeć nie gra roli , liczą się chęci , na plus oczywiście znajomość mechaniki pojazdów , prawo jazdy oraz umiejętności wokalne jeśli skończą się nam kasety w radiu !
Podstawowe fakty , jedziemy skoda favorit (przygotowana do drogi ), ja Michał oraz koleżanka Dżołena , za sobą mamy już 2 złombole i wiemy z czym to się "je". Po zaliczeniu celu obieramy kierunek na Chorwacje powrót Węgry, Słowacja , Czechy czy co tam wymyślimy po drodze , powrót ok 29 .Liczymy oczywiście na wspólne podziały kosztów i wasze zaangażowanie poszukiwaniu darczyńców , bo im więcej tym lepiej !!!
Pytania , prośby, zażalenia :
Michał 512 207 cztery95
m.c.kolodziejczyk(małpa)gmail.com

OdpowiedzCytat
(@skodzitsu)
Estimable Member

No to wykruszył nam się kolega z załogi i szukamy kogoś na jego miejsce. Jest nas dwóch facetów 30+, inteligentni i oczytani ;) Jedziemy Skodą Favorit. Już
przygotowana, darczyńcy pozyskani, tylko wsiadać i jechać.

A tak poważnie, to szukamy trzeciego faceta z prawem jazdy, miło jakby miał jakieś doświadczenie mechaniczne, ale nie jest to warunek konieczny. Ważne, żeby nie był wygodnicką marudą. Po osiągnięciu mety jakieś zwiedzanie, ale jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów. Wszystko do dogadania. 509-826-877 Patryk.

www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit

OdpowiedzCytat
(@rychla-basienka)
New Member

NIEAKTUALNE !!!

Dzień dobry , cześć i czołem !
Sytuacja prosta jak drut trzymający wydech w naszej skodzie , z powodów zmiennych terminów urlopowych straciliśmy 2 załogantów i szukamy zastępstwa !
Płeć nie gra roli , liczą się chęci , na plus oczywiście znajomość mechaniki pojazdów , prawo jazdy oraz umiejętności wokalne jeśli skończą się nam kasety w radiu !
Podstawowe fakty , jedziemy skoda favorit (przygotowana do drogi ), ja Michał oraz koleżanka Dżołena , za sobą mamy już 2 złombole i wiemy z czym to się "je". Po zaliczeniu celu obieramy kierunek na Chorwacje powrót Węgry, Słowacja , Czechy czy co tam wymyślimy po drodze , powrót ok 29 .Liczymy oczywiście na wspólne podziały kosztów i wasze zaangażowanie poszukiwaniu darczyńców , bo im więcej tym lepiej !!!
Pytania , prośby, zażalenia :
Michał 512 207 cztery95
m.c.kolodziejczyk(małpa)gmail.com

NIEAKTUALNE !!!

OdpowiedzCytat
(@losie_w_kosmosie)
Eminent Member

- Żuk z Krakowa
- 1-2 wolne miejsca
- kontakt: Jagoda 782981958/kowalik.jagoda@gmail.com
- preferencje wiekowe: do 30;)

https://www.facebook.com/losiewzuku

OdpowiedzCytat
(@rosomak)
Active Member

Poszukuje nadal 2 osób
Żuk. Chełm
Tel 609258245 wej-car@o2.p

OdpowiedzCytat
(@wartburg_1990)
New Member

ZAŁOGANT NA RAJD ZŁOMBOL POSZUKIWANY!
Cześć!
Szukamy chętnego/chętnej do dołączenia do ekipy na rajd Złombol (15-23 sierpnia).
Jesteśmy z Warszawy, ja i dwie dziewczyny, mamy od dwudziestu kilku do trzydziestu kilku lat, brakuje nam jeszcze jednej osoby. Jedziemy wartburgiem z 1990 r (zdjęcie w pierwszym linku na dole). Nasza trasa w ramach tegorocznego rajdu to Warszawa-Katowice-Wiedeń-Bawaria-Szwajcaria-Włochy-Przełęcz Paso dello Stelvio w Tyrolu Południowym. Wracając zwiedzamy Wenecję, wybrzeże chorwackie, w miarę dostępności czasu jedziemy dalej przez Czarnogórę i Serbię. Najwięcej czasu planujemy poświęcić na zwiedzanie Alp i Chorwacji.
Prawo jazdy nie jest konieczne. Szacunkowy koszt wyjazdu 1800 zł od osoby, noclegi pod namiotem. To nasz drugi wyjazd na ten rajd, podobnie jak w zeszłym roku jedziemy pod patronatem dziennika "Puls Biznesu". Poniżej link do zajawki naszego ubiegłorocznego wyjazdu:
http://moto.pb.pl/3853055,19421,wyruszylismy-na-zlombol
Zapraszamy!
e-mail: marek.wierciszewski@gmail.com

OdpowiedzCytat
(@kowalski)
Eminent Member

Witam.
Poszukujemy jednego załoganta. Faceta albo babki. Jedziemy żukiem z Wrocławia. Szczegółowo zaplanowanego powrotu nie mamy. Wyjdzie w trakcie. Zostanie demokratycznie wybrany;) Powrót do PL planowany na sobotę 22 sierpnia. Skład na chwilę obecną to czterech facetów w wieku 25-36. Autko prawie gotowe do drogi, darczyńcy prawie w komplecie. Zapraszam. Kontakt, Krzysiek 502728246.

OdpowiedzCytat
Strona 4 / 5
Share: