Siemanko,jestem Michał mam 23 lata poszukuje załogi na tegoroczny Złombol.
Jestem z województwa małopolskiego-okolice Tarnowa/Krakowa,ale bezproblemowo dojadę wszędzie.
-liczba osób: 1 sztuka
-zawodowy kierowca,prawie wszystkie kategorie aktywne jeśli nie pije ;)
-mechanik z zawodu i pasji więc z chęcią dołączę się do ulepszania Złombolowego pojazdu przed jak i w trakcie wyprawy.
Szukam naprawdę zakręconego teamu,również ze swojej strony zapewniam niezła atmosferę i niezłomnego kompana do wyprawy oczywiście nic na KRZYWY RYJ!
Wszelki kontakt o każdej porze dnia i nocy 796-912-018 lub Michq34@gmail.com
Dwie siostry z województwa dolnośląskiego szukają załogi! Mamy po 27 lat, czynne prawo jazdy. Szukamy pozytywnie zakręconej ekipy...może Chorwacja w drodze powrotnej?
Kontakt PW lub katarzyna.hajdun@wp.pl
witam wszystkich !
- Lubelskie ale chętnie dojadę nawet na drugi koniec polski :)
- jedna osoba
- 517377507 (jeśli nie odbieram proszę o sms, oddzwonię) klimiuk.pawel69@gmail.com https://www.facebook.com/tamten00
- nazywam się Paweł, mam 19 lat poszukuję wesołego teamu na tegoroczny złombol :D mogę robić za kucharza, kierowcę ;d przerabiam technikum mechaniczne więc z mechaniki też jestem w stanie coś naprawić :)
23 latka z Katowic poszukuje teamu :)
Mogę pichcić, polewać, prowadzić, śpiewać ... Co tylko potrzeba!
Dołożę się oczywiście kosztowo. Poszukuję ekipy z poczuciem humoru ;)
Witam wszystkich!!!
Mam na imię Paweł - lat 25
Poszukuję załogi która zabierze mnie na tegoroczną wyprawę Złombol w Aply :)
Załoga najlepiej z województwa śląskiego. Dużo podróżuje, posiadam prawo jazdy kat B Interesuję się motoryzacją, umiem co nie co naprawić. Złombol śledzę już 3 lata, miałem w tym roku startować żukiem ale niestety Ekipa się rozpadła :( Gwarantuję dobrą zabawę. Kontakt: meil pawel21sw@interia.pl oraz 509646405 Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Adrian, 27 lat, adrian.lopusiewicz(małpa)gmail(kropka)com
- mogę prowadzić jak ktoś mi da, kilka razy robiłem już trasy po 1500km z przerwami tylko na tankowanie i oddawanie płynów, wiem co to znaczy zjazd po 9 red bullach
- podstawy mechaniki mam, wymieniłem z kumplami w osiedlowym garażu silnik (z całą wiązką i układem paliwowym) w dwa dni i jedną noc
- umiem i lubię gotować oraz przede wszystkim pić
Jak jestem w Polsce to raczej przebywam w Lubuskim więc raczej mało po drodze ale dojadę gdzie trzeba.
Raczej będę sam albo z mniejszą połową (wiem że połowy są takie same ale to jest wyjątek od reguły)
Chłopak z dziewczyną poszukują załogi. Witam dwoje mega śmiesznych 22 latków poszukuje ekipy do wspólnej podróży. Jesteśmy z krzyżackiego miasta Malborka woj. Pomorskie. Oboje lubimy podrożować wiec każda trasa Nas zadowoli myśleliśmy o powrocie przez Lazurowe Wybrzeże. Mamy juz kilku chetnych darczyńców wiec we wszystkim pomozemy inne koszty tez chetnie przejmiemy na siebie. Ja posiadam prawo jazdy od 4 lat z dość sporym przebiegiem i bagażem doświadczeń, interesuje sie motoryzacja z całkiem niezłym skutkiem wiec bardzo chetnie pomogę w ewentualnych naprawach. Posiadamy prywatny samochód wiec dojedziemy gdzie tylko potrzeba. Wszelkie opcje i możliwości są do dogadania i negocjacji. Z niecierpliwością czekam na propozycje pod numerem tel 514765224 ze względu na pracę niezawsze odbieram wiec polecam sms-y lub e-mail pawciok11@interia.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiamy Paweł i Angela.
Edit : poprawka w tekście, moderator
Chłopak z dziewczyną poszukują załogi. Witam dwoje mega śmiesznych 22 latków poszukuje ekipy do wspólnej podróży. Jesteśmy z krzyżackiego miasta Malborka woj. Pomorskie. Oboje lubimy podrożować wiec każda trasa Nas zadowoli myśleliśmy o powrocie przez Lazurowe Wybrzeże. Mamy juz kilku chetnych sponsorow wiec we wszystkim pomozemy inne koszty tez chetnie przejmiemy na siebie. Ja posiadam prawo jazdy od 4 lat z dość sporym przebiegiem i bagażem doświadczeń, interesuje sie motoryzacja z całkiem niezłym skutkiem wiec bardzo chetnie pomogę w ewentualnych naprawach. Posiadamy prywatny samochód wiec dojedziemy gdzie tylko potrzeba. Wszelkie opcje i możliwości są do dogadania i negocjacji. Z niecierpliwością czekam na propozycje pod numerem tel 514765224 ze względu na pracę niezawsze odbieram wiec polecam sms-y lub e-mail pawciok11@interia.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiamy Paweł i Angela.
Popraw tych nieszczęsnych sponsorów, bo z taką znajomością regulaminu to nikt was nie przygarnie :P
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Przepraszam pisane z tel.
Nie chodzi o wielkie czy małe litery a o znajomość regulaminu i zasad złombolowych. Tu nie ma sponsorów !!!
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Witam wszystkich,
Adrian, 27 lat, adrian.lopusiewicz(małpa)gmail(kropka)com
- mogę prowadzić jak ktoś mi da, kilka razy robiłem już trasy po 1500km z przerwami tylko na tankowanie i oddawanie płynów, wiem co to znaczy zjazd po 9 red bullach
- podstawy mechaniki mam, wymieniłem z kumplami w osiedlowym garażu silnik (z całą wiązką i układem paliwowym) w dwa dni i jedną noc
- umiem i lubię gotować oraz przede wszystkim pić
Jak jestem w Polsce to raczej przebywam w Lubuskim więc raczej mało po drodze ale dojadę gdzie trzeba.
Raczej będę sam albo z mniejszą połową (wiem że połowy są takie same ale to jest wyjątek od reguły)
Skąd jesteś z lubuskiego?
Witam Złombolowców! POSZUKUJE 3 OSÓB DO CZTEROOSOBOWEJ ZAŁOGI do tegorocznego wyjazdu. Mam Poloneza Caro 95` 1.9D, z przeglądem i ubezpieczeniem, jezdzę nim od 2 lat i znam go jak własną kieszeń. Kilka drobiazgów trzeba przy nim zrobić przed taką długą trasą. Pracuje w warsztacie samochodowy więc myślę że miejsce do przygotowania auta nie bedzie problemem. Mieszkam aktualnie w warszawie ale nie jest to przeszkoda jesli ktos bedzie z innego miasta. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc :)
Mój tel. kom. 505930052
fb: https://www.facebook.com/andrzej.wieczorek.600
oto mój Dzikus :D czerwony... najszybszy
Ale piękny paździerz! widać że długo hodowany:):) ja niestety w swoim warbo musze zadowolić się tym co wykwitło od początku roku....
@Dzikus: nie w tym dziale, powinieneś napisać w "Szukam załoganta"
www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit
No cóż i chyba mnie też dopadło.Jeszcze nie wiem na 100% ale chyba mi się załoga wykruszy. Jeśli tak będzie to będę szukał 1 osoby do Poloneza.
Rozważam też wyjazd w pojedynkę. Czy ktoś jechał na Złombol sam? Może to i trochę smutno ale jednak jechać trzeba.