Czy ktoś jechał na Złombol sam? Może to i trochę smutno ale jednak jechać trzeba.
W ubiegłym roku sam jechał np. Lesio Fiatem 126p!
Na Złombolu rzadko jedzie się samemu, podczepisz się do jakiejś grupy, bez problemu znajdziesz kogoś kto cię na trochę zmieni za kółkiem. Jeżeli tylko dasz radę finansowo to nie wymiękaj!
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
.. Sznorówa jechał w 2011 do Szkocji sam też malcem ..
Jeżeli jeszcze szukasz to zadzwoń 600915095.
Piotr.
Czy ktoś jechał na Złombol sam? Może to i trochę smutno ale jednak jechać trzeba.
W ubiegłym roku sam jechał np. Lesio Fiatem 126p!
Na Złombolu rzadko jedzie się samemu, podczepisz się do jakiejś grupy, bez problemu znajdziesz kogoś kto cię na trochę zmieni za kółkiem. Jeżeli tylko dasz radę finansowo to nie wymiękaj!
No cóż podjąłem decyzję. Pojadę sam. Mam nadzieję że koledzy z polonezów i nie tylko w razie czego pomogą.
No cóż podjąłem decyzję. Pojadę sam.
BURŻUJ! ;) ;) ;)
www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit
damy rade nie pękaj ;) pomożecie pomożemy ;)
No cóż podjąłem decyzję. Pojadę sam.
BURŻUJ! ;) ;) ;)
To nie kwestia burżujstwa. Od początku założyłem ze jadę w dwie osoby. Tył przeznaczam na bagaże żeby swobodnie załadować wszystko i wciskać na siłę.
Kolega póki co się nie zdecydował a decyzję trzeba podjąć więc podjąłem. Jelśli się zdecyduje to będzie nas dwóch.
Witaj!
Jeśli jestes jeszcze zainteresowana wyjazdem na Złombol zachęcam do zapozania się z naszym wpisem na forum:
Poszukujemy jednej lub dwóch osób do załogi.
Oczekujemy na osoby komunikatywne, niekonfliktowe i potrafiące pokryć swoją cześć kosztów wyjazdu (szacowane 1,2k-1,5k PLN). po przejechaniu trasy Złombola kierunek Italia. Po drodze w ramach atrakcji planujemy zwiedzać regionalne browary i aquaparki :) W Polsce jesteśmy najpóźniej 23 sierpnia. Szczegółowa trasa w przygotowaniu, wszelkie pomysły rozważymy wspólnie.
Info o nas: czarnyjastrzab.blogspot.com
Nie wymagamy:
prawa jazdy /choć jak ktoś ma i chce to damy poprowadzić żuka/,
znajomości mechaniki /ale nie pogardzimy/
wsparcia procesu przygotowania maszyny /ale jak ktoś chce to zapraszamy/
pozdrawiam
Daniel
602389465
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
23 latka z Katowic poszukuje teamu :)
Mogę pichcić, polewać, prowadzić, śpiewać ... Co tylko potrzeba!Dołożę się oczywiście kosztowo. Poszukuję ekipy z poczuciem humoru ;)
Witaj!
Jeśli jestes jeszcze zainteresowana wyjazdem na Złombol zachęcam do zapozania się z naszym wpisem na forum:
Poszukujemy jednej lub dwóch osób do załogi.
Oczekujemy na osoby komunikatywne, niekonfliktowe i potrafiące pokryć swoją cześć kosztów wyjazdu (szacowane 1,2k-1,5k PLN). po przejechaniu trasy Złombola kierunek Italia. Po drodze w ramach atrakcji planujemy zwiedzać regionalne browary i aquaparki :) W Polsce jesteśmy najpóźniej 23 sierpnia. Szczegółowa trasa w przygotowaniu, wszelkie pomysły rozważymy wspólnie.
Info o nas: czarnyjastrzab.blogspot.com
Nie wymagamy:
prawa jazdy /choć jak ktoś ma i chce to damy poprowadzić żuka/,
znajomości mechaniki /ale nie pogardzimy/
wsparcia procesu przygotowania maszyny /ale jak ktoś chce to zapraszamy/
pozdrawiam
Daniel
602389465
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Witam, poszukuje ekipę :)
Leszek, 28 lat z śląskiego,
Czekam na kontakt na bloodzio@gmail.com
+ mogę prowadzić długie trasy
+ niepalący
+ cichy, spokojny, bezkonfliktowy
- może czasami az za bardzo mało komunikatywny
- słabo sie znam mechanice
TRASA ZLOMBOLU 2015 !
Proponujemy miejsce w 8-osobowym busie, który wśród zabytkowych automobili będzie pokonywał poszczególne etapy w drodze do zdobycia Passo dello Stelvio. W planie jest również zwiedzanie Wiednia oraz impreza nad Jeziorem Bodeńskim. Nie zastanawiaj się długo - ilosć miejsc jest ograniczona! Emotikon smile Zdecydowanych prosimy o kontakt na priv.
Zadnych ograniczen wiekowych stwórzmy ekipę która zabierze jeszcze wiecej sprzętu i kolejnych pomysłów do pomocy mechanicznej i emocjonalnej innym na tej trudnej trasie
więcej informacji na priv
lub kom po godzinie 20.00
730 930 319 odpowiadam na smsy :)
Jeżeli ktoś z WWA szuka załoganta to proszę o kontakt.
Piotrek 22/23 l. z prawem jazdy i czystym kontem ;)
Miałem w tym roku debiutować własnym autem w imprezie lecz rozsypała się ekipa.
Jestem świadomy kosztów wyprawy i przepisów, niuansów w różnych Państwach na trasie gdyż sam się przygotowywałem do startu. W razie czego jestem w stanie załatwić darczyńców. Rozważę wszystkie propozycje ;)
Odzywajcie się proszę poprzez prywatną wiadomość na forum lub mail: pl92@o2.pl
Pozdrawiam
Hej,
Poszukuję załogi szukającej załoganta.
Najlepiej z lubelszczyzny lub Warszawy, bo tam przebywam
o mnie: lat 27, ogarniam mechanike i długie trasy i nie mam problemów z komunikacją. Mogę pomóc w przygotowaniach i pozyskaniu sponsorów za powierzchnię reklamową.
Ze względu na sprawy prywatne szukam ekipy która chce wrócić do PL do 24.08.
kontakt na pw
pozdrawiam
Kacper
edytowane na zgodnie z prośbą, moderator
Hej jestes jeszcze zainteresowana? Jak cos mam 28 lat i jade duzym fiatem jak cos odezwij sie na nr 004748347650 lub FB https://www.facebook.com/mateusz.guzenda pozdrawiam Mateusz :)
Hej ekipa z Ostrzeszów 63-500 poszukuje dwoch zalogantek lub zalogantow do wyprawy to jest wojewodztwo Wielkopolskie Jedziemy duzym Fiiatem 125p jak ktos cos wie lub wie kto szuka prosze o kontakt ja mam 28 lat pozdrwiem 004748347650 i FB https://www.facebook.com/mateusz.guzenda :)