Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

SZCZĘŚLIWE POWROTY

79 Posty
59 Users
0 Likes
34.4 K Widok
(@bajkowy-team)
Eminent Member
Topic starter  

Bajkowy Team po przejechaniu 3232km. Walcząc z licznymi awariami: Wymianie 2 pasków klinowych, wyciekiem paliwa, pekniętą obudową alternatora, awarią wydechu i innymi drobnymi dolegliwosciami. Po niefortunnym wlaniu 26l benzyny do diesla :dry:.
Melduje szczęśliwy powrót do domu.
20.08 o 22:20 zmęczeni ale we wspaniałym nastroju zaparkowaliśmy swoją żółtą sanitkę pod domem z Zielonej Górze.
Wielkie podziękowania dla "Skazanych na skodę" i "Żuxtorpeda" za wspólny przejazd i wsparcie techniczne.

Cytat
(@prudenter-team)
Reputable Member

Prudenter Team już w domu. Szorski spisał się super w tym roku. Awarii brak.

OdpowiedzCytat
(@icaros)
Estimable Member

iCAROs też dojechał. Awarie były, silnik prawdopodobnie już definitywnie się skończył.

OdpowiedzCytat
(@babcia-wladzia)
Estimable Member

My też jesteśmy w domu, nie obyło się bez drobnych awarii. Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie. Oraz za wsparcie mentalne

http://babcia-wladzia.blogspot.com/
https://www.facebook.com/BabciawLadzia

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

Oby wszyscy dotarli szcz€sliwie do domow a za rok na start do Katowic.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@disco-polo-nez-team)
Eminent Member

Disco Polo-nez Team też szczęśliwie dotarł do domu

OdpowiedzCytat
(@disco-polo-nez-team)
Eminent Member

Disco Polo-nez Team też szczęśliwie dotarł do domu 20.08.2015 po godzinie 16. Dzięki za wspólny wyjazd PRUDENTER TEAM

OdpowiedzCytat
(@rubinowy-team)
Trusted Member

21.08 Team Meszek dotarł do domu ok 18 bez awarii. Fura hulała jak bąk po polu. Podziękowania dla Karpackich Wilków za wspólną drogę i dla ekip które pod Brnem oferowały pomoc przy gaźniku. Do zobaczenia za rok mamy nadzieje :)

OdpowiedzCytat
(@czeski-film_1683801137)
Eminent Member

Czeski Film i Dacia Cieszyn koncza trase tam gdzie powinien byc pierwszy postoj na trasie zlombola: Nove Mlyny u Mikulova. Pozdro!

OdpowiedzCytat
(@zuk-kazik)
Reputable Member

Ja wybrałem się jeszcze do WERONY :)
I wracając wpadłem na genialny pomysł powrotu na jeden strzał bez noclegu...
Masakra, ale noce teraz są zimne... Ledwo żyję!

Dojechałem!!!!!! Prawie 1200km w 20 godzin na WSK!!! Masakra
Więcej: https://www.facebook.com/BalkanTripWSK/

www.Zuk-Kazik.pl

OdpowiedzCytat
(@klamot)
Reputable Member

No chłopie jesteś mocarzem! Ja w dwa dni zrobiłem 2 razy po 650km i to był max dla mojej bezpiecznej jazdy /w nocy w deszczu przed Czechami zabłądziłem w górach - masakra i jak mnie bujneło na zakręcie to pierwszy hotel, jak zobaczyli Jaskółke to zabrali mi ją do środka nawet bo strasznie lalo. Rano śniadanko i na 18 w czwartek byłem domu /Bardzo z wyprawy zadowolony/

OdpowiedzCytat
(@the-howsers)
Active Member

Skoda Latte jeszcze w Bibione ale w w Wenecji spotkaliśmy jeszcze Team Wartburga

OdpowiedzCytat
(@druzyna-tlokowego-pierscienia)
Reputable Member

Drużyna Tłokowego Pierścienia też dotarła do domu cało i bez awarii. Lalka spisała się znakomicie. Nawet powrót od strzała ponad tysiąc km nie zrobił na niej większego wrażenia:) dziękujemy Time Bandit, Literatom oraz Prowizorce za miłego Złombola we wspólnym konwoju;) do zobaczenia za rok:)

https://www.facebook.com/dtp.zlombol

OdpowiedzCytat
(@white-truck)
Estimable Member

white truck team zawitał w Katowicach, po godzinie w domu. Prawie cały ale bezpieczny :)

pozdrowienia dla towarzystwa kaszlaczków i skodzinki

OdpowiedzCytat
(@moto-bee)
Reputable Member

załogi Moto - Bee oraz Enjoy również dotarły bezpiecznie i bezawaryjnie do swoich domów. Dzięki za tą edycję i do zobaczenia wkrótce :)

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 6
Share: