Hej :)
Jak już wiecie aplikacja wystartowała.
W tym temacie będę wrzucał jakieś info odnośnie aplikacji - jak mobilnej tak i webowej. Przed wyjazdem będziemy jeszcze na pewno wrzucać poprawki i uaktualniać stronę.
Mogą pojawić się różne błędy, za co przepraszam, ale nie wszystko byłem w stanie już zrobić, a pierwszy zarys aplikacji powstał w ostatnich dniach sierpnia.
!! Problemy:
- Android 7 - przy próbie włączenia GPSu, wyskakuje, że jest włączona Nakładka Na Ekran, także na razie szukamy rozwiązania.
Aplikacja Mobilna
- Andoird - dostepna w sklepie
- IOS - czekamy na przeprocesowanie przez Apple
Jeżeli macie jakieś problemy - zgłaszajcie, zobaczę co da się zrobić :)
OK, działa na androidzie. Czekam też na iOS
Hej :)
Jak już wiecie aplikacja wystartowała.
W tym temacie będę wrzucał jakieś info odnośnie aplikacji - jak mobilnej tak i webowej. Przed wyjazdem będziemy jeszcze na pewno wrzucać poprawki i uaktualniać stronę.Mogą pojawić się różne błędy, za co przepraszam, ale nie wszystko byłem w stanie już zrobić, a pierwszy zarys aplikacji powstał w ostatnich dniach sierpnia.
!! Problemy:
- Android 7 - przy próbie włączenia GPSu, wyskakuje, że jest włączona Nakładka Na Ekran, także na razie szukamy rozwiązania.
Aplikacja Mobilna
- Andoird - dostepna w sklepie
- IOS - czekamy na przeprocesowanie przez AppleJeżeli macie jakieś problemy - zgłaszajcie, zobaczę co da się zrobić :)
jaki sens wgrywać jakąś wersję testową dzień przed skoro inna działa i jest sprawdzona
Sorki za offtop. Ktos kiedys podawal namiar na apke dotyczaca stacji z lpg a nie moge teraz znalezc. Czy istnieje mozliwosc wklejenia znowu i czy daloby wkleic do apko zlomekgo?
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
Sorki za offtop. Ktos kiedys podawal namiar na apke dotyczaca stacji z lpg a nie moge teraz znalezc. Czy istnieje mozliwosc wklejenia znowu i czy daloby wkleic do apko zlomekgo?
Dobry pomysł.
Wrzucę jak będę miał możliwość, bo musimy się pakować :P
myLPG.eu
Działa ;-)
Jak z wersją na iPhone?
Kiedy będzie? Długo się czeka?
www.Zuk-Kazik.pl
Na jaką wersje androida jest aplikacja? bo na moim 4.0.4 nie odpala się okno do wpisania emaila i hasła :(
Favorit 135 LS '92r
Kurde. Zainstalowałem, zalogowałem się po czym okazało się, że w międzyczasie musiał mi paść GPS w telefonie i lipa z pokazaniem pozycji. Jutro na kumpla fonie zainstalujemy.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Na jaką wersje androida jest aplikacja? bo na moim 4.0.4 nie odpala się okno do wpisania emaila i hasła :(
W teori powinno być o 4.0, ale to Android, więc możesz mieć jednak za start :(
Jak z wersją na iPhone?
Kiedy będzie? Długo się czeka?
Apkę ma IOS wrzucam pierwszy raz i nie mam pojęcia jak długo im to zejdzie.
Cały czas mam status "Waiting For Review".
Natomiast ta strona nie napawa mnie optymizmem :D
http://appreviewtimes.com/
Bo zgonie z nią, apka może być dostepnę w poniedziałek :D, a wgrałem ją wczoraj.
.. ogólnie działa to fajnie..
pytania:
1. ile mniej więcej zarezerwować mb dziennie na apkę
2. jak wykasować awarię jeśli źle wpisałem ? :)
.. ogólnie działa to fajnie..
pytania:
1. ile mniej więcej zarezerwować mb dziennie na apkę
2. jak wykasować awarię jeśli źle wpisałem ? :)
1. Ciężko to ocenić i policzyć , gdyż apka składa się z kilku modułów. Najcięższa jest MAPA, bo to goole maps więc targa łącze. Kempigi pobrane raz są cachowane, reszta pobirana jest za każdym razem gdy się wejdzie w opcję. Ja po całym dniu klikania dziś w apkę mam 2,5 MB . Sam GPS malutko zajmuje, bo na serwer przesyła kilka KB danych.
2. Nie da się :P, nie zdążyłem już dopisać tej opcji, a miałem to w zamyśle. Jak znajdę chwilkę to dopiszę guziora.
:)
Punkt 2: Już się da :)
Po zalogowaniu do strony WWW można usunąć AWARIĘ oraz GPS :)