Trochę się martwię wydajnością serwera. Zalogowało się trochę ekip i dzisiaj coś wolno to chodzi.
Pytanie do twórców: Da radę 500 użytkowników obsłużyć?
edit: już wcale nie działa
"Ta witryna jest nieosiągalna
Serwer zlomekgo.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź.
Wypróbuj te rozwiązania:
Odśwież stronę
Sprawdź połączenie
Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową
ERR_TIMED_OUT"
dzięki za pkt 2.
dodaje pkt 3. strona www nie działa..
U mnie działają obie, ale wolno. Czy trzeba je, co jakiś czas odświeżać, czy śledzą samo na bieżąco?
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
ale do logowania uzywam loginu z forum zlombola ? bo nie widze mozliwosci rejestracji
EDIt - dopiero dorwalem sie do instrukcji - lenistwo me nie zna granic ;)
ale do logowania uzywam loginu z forum zlombola ? bo nie widze mozliwosci rejestracji
e-maila na którym masz zarejestrowane konto złombolowe :) Czytamy instrukcje, wszystko ładnie wyjaśnione jest :)
www.facebook.com/BrunatniTeam/
Trochę się martwię wydajnością serwera. Zalogowało się trochę ekip i dzisiaj coś wolno to chodzi.
Pytanie do twórców: Da radę 500 użytkowników obsłużyć?edit: już wcale nie działa
"Ta witryna jest nieosiągalna
Serwer zlomekgo.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź.
Wypróbuj te rozwiązania:
Odśwież stronę
Sprawdź połączenie
Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową
ERR_TIMED_OUT"
Jakiś dziwny, nie oczekiwany błąd :)
Powinno wytrzymać, ale będziemy na to patrzeć :)
Co do przesyłu danych od momentu startu moich testów (ja nie tworzyłem tylko testowałem) aplikacja pożarła drastyczne 2,72 MB danych :)
Oczywiście jak przeglądanie map weźmie trochę więcej ponieważ trzeba zassać z google ale przykładowo moja trasa z Katowic do Niemiec wzięła kiedyś 30MB w aplikacji Googlowej.
Czy tylko u mnie od wczoraj apka nie działa?
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Raz działa, raz nie działa. Podejrzewam, że nie wytrzymuje wzmożonego ruchu.
Ja od samego początku mam problemy z apką. Nie mogę się do niej w żaden sposób zalogować a wpisuje prawidłowe dane. Co może być przyczyną?