Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Czyżby ostatnia edycja?

84 Posty
39 Users
0 Likes
30.1 K Widok
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

Rano w regulaminie nie było 2000 a 1994. Zresztą w przykładowych pojazdach pomimo dodania poloneza dlaej jest data 1994 :) Widać szczegóły sie jeszcze dogrywają.

Orgowie na fb potwierdzili że 11 edycji złombola nie będzie Olaf...

Widzimy, że zmartwiło was wczorajsze ps.
Niestety przyszedł taki moment, że nie dajemy rady. Ciągną się za nami zaległości i nie mamy czasu ich nadrobić. Dlatego ten złombol jest ostatni. Istnieje szansa, że wrócimy... z inną formułą

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
(@ftw-team)
Active Member

nie wiesz, to się nie wypowiadaj, dowiedz się najpierw u źródła

OdpowiedzCytat
(@brunatni)
Estimable Member

Szkoda, uważam iż lepszym rozwiązaniem było by wtajemniczenie osób które by przejeły Złombol za rok w organizacje w tym roku, aby zapoznać się co i jak, i kontynuować markę jaką jest w tym momencie Złombol tylko pod innymi organizatorami, ale na tych samych zasadach. 10 lat tworzenia wizerunku to naprawdę dużo, ludzie kojarzą już Złombol, co więcej kojarzy im się on pozytywnie. Wielka szkoda że nie będzie kontynuacji pod szyldem Złombol :(

www.facebook.com/BrunatniTeam/

OdpowiedzCytat
(@grubanuta)
Trusted Member

Jeśli Złombol zniknie z kalendarza to będzie to moim zdaniem niepowetowana strata. Szanuję decyzję Orgów, jednak żal, że "dawne życie poszło w dal...".

Szkoda likwidować markę i formułę na której popularność zapracowało tysiące uczestników.

Dla mnie podstawowym urokiem Złombola jest zestaw dopuszczonych samochodów, który powoduje, że Złombol wyróżnia się na tle innych podobnych imprez w Europie.

Husaria Rally (której organizatorom życzę zresztą jak największej liczby uczestników) jest już tylko kalką Mongol Rally.

www.facebook.com/grubanutazlombolteam
https://www.polarsteps.com/Grubanuta/40597-zlombol-2016
Zlombol 2013. 2014, 2015,2016

OdpowiedzCytat
(@moto-bee)
Reputable Member

Husaria Rally (której organizatorom życzę zresztą jak największej liczby uczestników) jest już tylko kalką Mongol Rally.

co ma wspólnego z Mongol Rally ?
chyba tylko ogólny kierunek (na wschód) bo odległość i dopuszczone samochody ni jak się nie mają do siebie.

co do złombola... trudno, trzeba uszanować decyzję orgów. To, że nie będzie oficjalnego złombola nie znaczy, że nie możemy nadal jeździć po świecie a przy okazji zbierać kase :)

OdpowiedzCytat
(@zukolot-spolka-zlo-m)
Estimable Member

Jak dla mnie kazda okazja zeby pojezdzic naszymi strzepami po swiecie w wiekszej grupie jest świetna !!

Jednak zgadzam sie , ze naprawde żal marki jaka przez lata wypracowal zlombol - moze w trakcie tegorocznego zloma uda sie cos w tej materii wypracowac ...

OdpowiedzCytat
(@poldogrzmotti)
Trusted Member

Moim skromny zdanie teraz zrobi się bałagan. Wiele podobnych imprez z kopiowanym regulaminem i dziwnymi "postanowieniami"
Efekt będzie taki,że ludzie (MY LUDZIE ZŁOMBOL'a) rozjedziemy się po świecie ja w cyrku Monty Paytona.
Całm sercem jestem za tym by ktoś z głową to ogarną (nas) i przekonał by za NIM poszedł. Szczerze życzmy sobie tego wszyscy i tego by za rok spotkać się wspólnie na JEDNYM starcie i mecie ;)

OdpowiedzCytat
(@barkasy-team)
Honorable Member

Możemy się zrzeszyć pod nazwą ZŁOMBÓL. Myślę, że szkoda jest zaniechać takiego ruchu pozytywnie zakręconych ludzi, którzy włożyli wiele wysiłku i kasy w uczestnictwo w imprezie. Myślę,że idea nie umrze.
A dzieciaki co? Na lodzie?
Kuźwa no to teraz muszę dojechać choćby nie wiem co. Wzywam wszystkich do pomocy. Na plecy i do mety. Żartuję oczywiście aleeee, teraz dojadę choćby na lawecie.

OdpowiedzCytat
(@the-honskas)
Eminent Member

Rano w regulaminie nie było 2000 a 1994. Zresztą w przykładowych pojazdach pomimo dodania poloneza dlaej jest data 1994 :) Widać szczegóły sie jeszcze dogrywają.

Orgowie na fb potwierdzili że 11 edycji złombola nie będzie Olaf...

Widzimy, że zmartwiło was wczorajsze ps.
Niestety przyszedł taki moment, że nie dajemy rady. Ciągną się za nami zaległości i nie mamy czasu ich nadrobić. Dlatego ten złombol jest ostatni. Istnieje szansa, że wrócimy... z inną formułą

A może zamiast kończyć złombola my wszyscy jako uczestnicy pomoglibyśmy organizotorom z kolejnymi edycjami. Jest nas tyle, że dla każdego z nas byłoby to niewiele pracy, a dzięki temu ta super akcja istaniałaby nadal.

OdpowiedzCytat
(@zuczek-morski)
Trusted Member

Husariarelly to projekt jednego ze złombolowców wiec może wszyscy tam się przeniesiemy

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Husaria jest na pewną fajną alternatywa, poczekamy co przyniesie przyszłosć, co ze Złombolem. Jako że organizatorzy wywodzą się ze Złombola, fajnie by było, jakby się porozumieli i na naklejkach Husarii dodać jakieś małe logo np "Złombol accepted", czy coś w teń deseń. Jak na razie to widać tylko skrzętne zakrywanie logo Złombola, choć nie na wszystkich fotkach się udało :)

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@polderari)
Noble Member

Patrząc na współpracę wcześniejszą - nie sądzę, żeby właściciele złombola byli skłonni do współpracy :)

husaria jest na pewno fajną alternatywą - choć martwi mnie turcja

OdpowiedzCytat
(@ftw-team)
Active Member

Do wszystkich lepiej wiedzących - zakrywanie logotypu Złombol wynika tylko i wyłącznie z takiego a nie innego regorystycznego podejścia w tej sprawie Organizatorów Złombola ( i szanujemy to ), wypowiedzi typu nie znam się/nie wiem o co chodzi - więc się wypowiem , nie wnoszą nic, prócz zaśmiecania tego tematu.

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Do wszystkich lepiej wiedzących - , wypowiedzi typu nie znam się/nie wiem o co chodzi - więc się wypowiem , nie wnoszą nic, prócz zaśmiecania tego tematu.

Jeżeli obraziła Cię poprzednia wiadomość, to przepraszam, nie takie był jej cel i zamysł.
Natomiast Twoja wypowiedź jest bardzo emocjonalna, że można odczuć irytację. Odpowiedź typu: "zakrywanie logotypu Złombol wynika tylko i wyłącznie z takiego a nie innego regorystycznego podejścia w tej sprawie Organizatorów Złombola ( i szanujemy to )" była by bardziej przyjazna i mniej irytująca.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@ftw-team)
Active Member

Nic mnie nie obraziło, nie masz za co przepraszać, moja wypowiedz nie jest emocjonalna, starałem się jasno napisać powód dla którego ''zakrywamy'' Złombol, to wszystko.

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 6
Share: