Szukam pilnie tylnego mostu lub samej różnicówki bo skończył się tylny napęd. Jeszcze nie rozebrałem tego, ale kilka razy strzeliło coś w tylnym moście i przestał działać. Jakby ktoś miał most w dobrych pieniądzach (dla kupującego) to chętnie nabędę.
ps. moderatorze, wiem że jest specjalny temat do takich postów, ale nikt go nie czyta:P
Ok, przymkniemy oko bo to nagląca sprawa, tylko jak dorwiesz już ten most to daj znać na PW żeby ten temat wywalić ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
jak jesteś zainteresowany nówką sztuką, to jacars posiada w ofercie - około 700,- zł
Jak sie pospieszysz to bedzie twoj. Daleko nie masz :
http://olx.pl/i2/oferta/lada-niva-1-7-most-tyl-CID5-IDeUsBW.html#:ee51106199
można zamknąć temat most już jest w ladzie chyba że nie będzie działać to otworzymy ponownie :P
Potwierdzam, most kupiony. Dzieki za pomoc.
Szukam pilnie tylnego mostu lub samej różnicówki bo skończył się tylny napęd. Jeszcze nie rozebrałem tego, ale kilka razy strzeliło coś w tylnym moście i przestał działać. Jakby ktoś miał most w dobrych pieniądzach (dla kupującego) to chętnie nabędę.
ps. moderatorze, wiem że jest specjalny temat do takich postów, ale nikt go nie czyta:P
Odświeżam temat ...przemieliło teraz przedni mechanizm różnicowy. Ktoś posiada w rozsądnej cenie? HELP!!!
Wy tam dobre dzikusy musicie być :-) Jak jeszcze chodziłem do szkoły to w każdej mojej furze padała skrzynia, most tylko w W123, teraz juz mi się to nie zdarza :huh: A Wy widzę dzielnie radzicie sobie z mostami w Nivie :woohoo:
Mam wrażenie, że te mosty w Nivie jakieś papierowe są. U nas też mają spory luz. Wątku nie zamykajmy, jeszcze sporo tematów się urodzi do startu.
Jak macie duży luz to go ustawcie bo wyłuskacie zęby.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."