Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Łada Niva potrzebna pomoc.

10 Posty
6 Users
0 Likes
4,831 Widok
(@furrarif50)
Estimable Member
Topic starter  

Szukam pilnie tylnego mostu lub samej różnicówki bo skończył się tylny napęd. Jeszcze nie rozebrałem tego, ale kilka razy strzeliło coś w tylnym moście i przestał działać. Jakby ktoś miał most w dobrych pieniądzach (dla kupującego) to chętnie nabędę.
ps. moderatorze, wiem że jest specjalny temat do takich postów, ale nikt go nie czyta:P

Cytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Ok, przymkniemy oko bo to nagląca sprawa, tylko jak dorwiesz już ten most to daj znać na PW żeby ten temat wywalić ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@camp4x4-adventure-team)
Estimable Member

jak jesteś zainteresowany nówką sztuką, to jacars posiada w ofercie - około 700,- zł

OdpowiedzCytat
(@pierunskie-gizdy)
Eminent Member

Jak sie pospieszysz to bedzie twoj. Daleko nie masz :

http://olx.pl/i2/oferta/lada-niva-1-7-most-tyl-CID5-IDeUsBW.html#:ee51106199

OdpowiedzCytat
(@chopy-z-borewicza)
Estimable Member

można zamknąć temat most już jest w ladzie chyba że nie będzie działać to otworzymy ponownie :P

OdpowiedzCytat
(@furrarif50)
Estimable Member
Topic starter  

Potwierdzam, most kupiony. Dzieki za pomoc.

OdpowiedzCytat
(@furrarif50)
Estimable Member
Topic starter  

Szukam pilnie tylnego mostu lub samej różnicówki bo skończył się tylny napęd. Jeszcze nie rozebrałem tego, ale kilka razy strzeliło coś w tylnym moście i przestał działać. Jakby ktoś miał most w dobrych pieniądzach (dla kupującego) to chętnie nabędę.
ps. moderatorze, wiem że jest specjalny temat do takich postów, ale nikt go nie czyta:P

Odświeżam temat ...przemieliło teraz przedni mechanizm różnicowy. Ktoś posiada w rozsądnej cenie? HELP!!!

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Wy tam dobre dzikusy musicie być :-) Jak jeszcze chodziłem do szkoły to w każdej mojej furze padała skrzynia, most tylko w W123, teraz juz mi się to nie zdarza :huh: A Wy widzę dzielnie radzicie sobie z mostami w Nivie :woohoo:

OdpowiedzCytat
(@camp4x4-adventure-team)
Estimable Member

Mam wrażenie, że te mosty w Nivie jakieś papierowe są. U nas też mają spory luz. Wątku nie zamykajmy, jeszcze sporo tematów się urodzi do startu.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Jak macie duży luz to go ustawcie bo wyłuskacie zęby.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
Share: