Zazdro 100% B)
WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!
Zazdro 100% B)
szkoda, że nie wspomniałeś, cała buda z tapicerką poszła do zgniatarki w zeszłym tygodniu.
W takim razie gdyby coś takiego się trafiło to jestem chętny :)
WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!
mięć nie myli to tylko BorgWarner w Honkerze miał taką możliwość.
Jesteś pewien, że nie ma blokady międzyosiowej? Jak ma trzy wajchy to ma difflocka.
Mam Honkera na nowych mostach i mam dwie wajchy przy czym jedna to blokada osi więc powinno być ok jak ją zblokuję np. tyłu nie będzie i jadę tylko na przodzie a tył kręci się luźno.
Co do zapasów to podobnie chce wziąć no ewentualnie jeszcze krzyżaki zapasowe nie wiem czy jest sens łożyska bo i tak pewnie nie wymienię chyba ze w jakimś warsztacie.
Nie mylisz teraz blokady tylnego mostu ( o ile masz ale prędzej masz blokadę na tle niż na centralnym) z blokadą centralną w reduktorze ? Skoro już jesteś zarejestrowany na 4x4 to wrzuć im tam zdjęcia tych drążków co masz + zdjęcie mostu tylnego + zdjęcie reduktora i zaraz będziesz wiedział na 100% co konkretnie masz w tym Honku.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Jesteś pewien, że nie ma blokady międzyosiowej? Jak ma trzy wajchy to ma difflocka.
Mam Honkera na nowych mostach i mam dwie wajchy przy czym jedna to blokada osi więc powinno być ok jak ją zblokuję np. tyłu nie będzie i jadę tylko na przodzie a tył kręci się luźno.
Co do zapasów to podobnie chce wziąć no ewentualnie jeszcze krzyżaki zapasowe nie wiem czy jest sens łożyska bo i tak pewnie nie wymienię chyba ze w jakimś warsztacie.
Nie mylisz teraz blokady tylnego mostu ( o ile masz ale prędzej masz blokadę na tle niż na centralnym) z blokadą centralną w reduktorze ? Skoro już jesteś zarejestrowany na 4x4 to wrzuć im tam zdjęcia tych drążków co masz + zdjęcie mostu tylnego + zdjęcie reduktora i zaraz będziesz wiedział na 100% co konkretnie masz w tym Honku.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Powiedzcie proszę czy spalanie Lublina 2,4 z turbinką na poziomie 15 litrów na 100km w cyku miejskim to norma, czy raczej za dużo? Niem mam doświadczenia z andorią.
Wydaje mi się, że przy normalnej jeździe to za dużo, 12 wydaje mi sie max.
"jak nie urok, to sraczka" :woohoo:
NORMALNA JAZDA bez szaleństw jeśli można o szaleństwach mówić. Kurde co robić?
Podjedź do Pana Janka.
Kolejny raz ci mówię :lol:
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Tylko nie mam namiarów na Pana Janka. Podeślij mi proszę najlepiej na 608 314 908
Dzięki wielkie
Podjedź do Pana Janka.
Tylko nie mam namiarów na Pana Janka. Podeślij mi proszę najlepiej na 608 314 908
Dzięki wielkieNORMALNA JAZDA bez szaleństw jeśli można o szaleństwach mówić. Kurde co robić?
Podjedź do Pana Janka.
Dla potomnych:
Jan Karymow Mechanika pojazdowa
Katowice, ul. Brygadzistów 31
602 247 346
Mówcie że jesteście od Pawła z Witosa - tego, który ma kolorowego żuka, którego rok w rok Pan Janek szykuje mu na Złombol.
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Podjedź do Pana Janka.
Pan Janek stwierdził, że to bydle dobrze pali :)
Może muszę swoja nogę przyzwyczaić do innego silnika i spalanie spadnie.