Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Odstąpię naclegi

4 Posty
3 Users
0 Likes
2,656 Widok
(@swd-team)
Active Member
Topic starter  

Witam serdecznie!
Niestety „trochę” nam się pozmieniały plany co do ilości osób i załóg, a w związku z tym mam do odstąpienia noclegi zarówno na mecie jak i po drodze. Jeszcze istnieje możliwość zmiany miejsc i terminów pod warunkiem że są wolne miejsca, z tym że z tego co pamiętam na co najmniej 7 dni przed pobytem należy podać dane wszystkich uczestników. Szczegóły na stronie Eurocampu. Koszt noclegów to 1 322zł. dla maksymalnie 4 osób dorosłych, chociaż zdaje sobie sprawę że jest negocjowalny. Zainteresowanych proszę o kontakt.
PS. Mam też w bardzo dobrym stanie Skodę Favorit.
Pozdrawiam.

Camping Zakwaterowanie Data
przyjazdu
Data
wyjazdu
Ilość
nocy Extras
IS018, Rome, Camping Village Fabulous VISTA 2 sypialnie 2 łazienki + taras +
AC
26/09/16 28/09/16 2 brak
dodatków

SC011, San Vito lo Capo, El Bahira ESPRIT 3 sypialnie 1 łazienka + taras
+ AC
29/09/16 06/10/16 7 brak
dodatków

IN017, Figline Valdarno, Norcenni
Girasole Club
ESPRIT 2 sypialnie 1 łazienka + taras
+ AC
06/10/16 07/10/16 1 brak
dodatków

Cytat
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

No to,żeś poszedł ostro...
Dobrze, że cygańskiej kapeli na mecie nie zamówiłeś... :evil:

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
(@swd-team)
Active Member
Topic starter  

Czy ja wiem czy ostro ;)? 10 noclegów za 1 322 zł dla 4 osób w super warunkach w takich miejscach.. ;) Nie wiem czy płacenie na kampingach za auto, namiot i od każdej osoby będzie taniej :) :evil:

OdpowiedzCytat
(@my-z-lasu)
Eminent Member

Mam zabukowane apartament 2 sypialnie max 4 osoby " Voglia di mare Low cost/Mapo-Tamarindo" .29.09-1.10 czyli dwie noce . Jest bardzo blisko plaży gdzie ma być spotkanie na mecie . W tej chwili już nie ma na Booking , cena 96 euro plus sprzątanie razem 136Euro . Szukam kogoś na ten drugi pokój bo nas jest dwóch . Cena byłaby po połowie ;-) Decyzja musi być do 22 września , mam taki czas na odwołanie . Jeśli jest ekipa 4 osobowa to mogę odstąpić w całości- mam plan B .

OdpowiedzCytat
Share: