Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Ogłoszenia parafialne

7 Posty
4 Users
0 Likes
4,459 Widok
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Nowy rok, więc czas założyć nowe tematy. Proszę mi w tym temacie pisać sugestie odnośnie tematów których brakuje a powinny być i należy je dodatkowo podkleić.

Proszę abyście nie zaczęli się nadmiernie rozpisywać przerzucając się pomysłami bo będzie tego za dużo a obecnie mam strasznie mało czasu na "życie w internecie".

Na chwilę obecną zaczynam zamykać pewne tematy, których posty powinny się znaleźć w odpowiednich innych tematach. Osoby które pisały na temat poszukiwania zalogi bądź zaloganta, zostały przez PW poinformowane o zmianie i poproszone o ponowne założenie ogłoszenia wg wzoru. Resztę postaram się w możliwie szybkim terminie poprzenosić.

Nasunęło mi się jedno pytanie. Są tematy odnośnie integracji w danych regionach ( spotkania np. raz na miesiąc). Zamykać te stare z zeszłego roku, czy chcecie kontynuować dalej tamte tematy ? Niektóre mają już ponad 10 stron.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Cytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Nasunęło mi się jedno pytanie. Są tematy odnośnie integracji w danych regionach ( spotkania np. raz na miesiąc). Zamykać te stare z zeszłego roku, czy chcecie kontynuować dalej tamte tematy ? Niektóre mają już ponad 10 stron.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@grzmiacy-rydwan)
Noble Member

Warszawa prosi o zostawienie naszego tematu w spokoju. Jest ok;)

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

http://husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Dolnośląskiej integracji także nic nie przeszkadza :-)

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Ok, to nie ruszam wcale tych tematów, niech lecą własnym życiem ;)

OdpowiedzCytat
(@gwardia-faraona)
Estimable Member

W zeszłym roku giełda części była podzielona na konkretne marki Zuk i Nysa, Łady, Polonezy i Fiaty etc, Może w tym roku też warto tak zrobić bo ciężko coś znależć?

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Były osobne tematy, tylko jak znów porobię osobne tematy, to się tego pełno namnoży.

Jeśli dostanę możliwość zakładania działów, to zacznę to dzielić odpowiednio, póki co ciężko to ogarnąć samymi tematami.

OdpowiedzCytat
Share: