Jakie ludzie mają czasem problemy... Nie potraficie wziąć starego podziękowania i go przerobić ? Czy to takie trudne ?
No wiesz Sebek tu chyba trochę popieram POMYLONEZ że to nie jest problem dla kogoś kto choć trochę ogarnia grafikę komputerową. Ale czy nie jest to podobna sytuacja jak z wykorzystywaniem loga złombol i robieniem własnych lokalnych startów? przypomnę że są to rzeczy zabronione przez Organizatorów!

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
Nie wiem. Ja zrobiłem kiedyś antyramę dla darczyńcy z kilkoma zdjęciami z wypadu. Kosztowało mnie to kilka godzin roboty zanim ogarnąłem darmowy program to robienia kolażu + jakieś 30zł antyrama + 15zł wydruk na kolorowo.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Zgrabne
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Fajnie Ci to wyszło. Chętnie skorzystam z tej grafiki m.wiszniewski@wp.pl
Również poproszę na miqsatko@o2.pl :)
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
Poproszę na zukolaki@gmail.com , dzięki! Wesołych!
www.facebook.com/zukolak/
Czy też możemy poprosić? multikarpiux@wp.pl :-)
ja też poproszę 11thebest@wp.pl
Ja również poproszę na : mcj812440@gmail.com
dziękuję bardzo )
Jeśli to nie problem to też bym był chętny. :)
adrianpasciak.g11@gmail.com
Z góry dziękuje. ;)
Z nieba Panie spadłeś,
moi darczyńcy chcą mnie zjeść, pytają kiedy ich odwiedzę - a z pustymi rękami to nie ma co się nawet wygłupiać. Fanty dla nich już mam ale dyplomu nie...
bardzo proszę o dyplomik w lepszej wersji
e-mail: biuro@pracownia-jarzabek.pl
Z góry dzięki:)
to prześlij jeszcze dla nas :)
juketeam2016@gmail.com
Najlepiej powieś to w jakimś ogólnodostępnym miejscu bo się tu zrobią jeszcze trzy następne strony wpisów "jeszcze dla nas".
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Podziękowania dla darczyńców są również podsumowaniem rozdania darów. Co roku wystawiamy takie podziękowania po rozdaniu.
Dla jasności co i kiedy, przygotowalismy harmonogram. mamy nadzieję że ułatwi Wam planowanie i wykluczy nieporozumienia:
Grudzień 2016 Ogłoszenie daty startu
01.01.2017 Ogłoszenie celu
do 05.02.2017 Rozpoczęcie rozdania darów z 10. edycji
do 05.02.2017 Podsumowanie 10 edycji z podziękowaniami dla darczyńców
15.02.2017 Odpalamy rejestrację, aktualizujemy regulamin, delikatne zmiany w menu na stronie
01.04.2017 Start sprzedaży koszulek Złombol 2017 oraz innych gadżetów
02.08.2017 Zamknięcie rejestracji
01.09.2017 Late night check in w Katowicach
02.09.2017 Start Złombol z Katowic
06.09.2017 Meta Złombol w XXX
01.11.2017 Ustalenie terminu Złombol 2018?
Złombol, the real gamble :-)