Jesteśmy z Torunia, do Żnina niedaleko. Można się spotkać i obgadać wyjazd.
Pozdro :)
Dobra, do Startu coraz mniej czasu. Wszyscy już chyba gotowi.
Po konsultacjach z kilkoma załogami, proponujemy wspólny wyjazd około godz. 9-10 spod McDonalda przy stacji Lotos na obwodnicy przy Castoramie Osowa
ZBIÓRKA O 9.00
https://goo.gl/maps/bvnCigSWP7x
Będziemy Do zobaczenia !!!
A ok. 12 widzimy się tutaj
https://www.google.pl/maps/ @53.3416428,18.7080836,18.54z?hl=pl
My tam będziemy czekali :-)
Skoda Favorit - na chodzie
Fiat 126 p - rozebrany :-)
WSK 125 - na chodzie - też do remontu
Jawa Kaczka - do skończenia
Jedziecie autostradami z tego co widziałem..? Jest ktoś z Trójmiasta kto jednak wybrał drogę bez autostrady?
A dlaczego nie chcesz jechać autostradą?
Jako że jestem studentem liczy się dla mnie każda złotówka.. A przejechanie tej autostrady to będzie już prawie cały bak gazu.. :(
Moja ekipa składa się z dwóch osób, dwóch studentów.. Zapasy kasy mamy, ale szaleć nie chcemy
Moja ekipa składa się z dwóch osób, dwóch studentów.. Zapasy kasy mamy, ale szaleć nie chcemy
30zł z Pruszcza do Torunia! Reszta jest bezpłatna!
FSO Malbork - ja też jestem zwolennikiem oszczędności, ale sądząc po nazwie to jesteście z Malborka więc nawet wpadając w Tczewie na A1 zapłacicie - strzelam 20 PLN. Jak pojedziecie bokiem na proponowany MOP za Grudziądzem to pewnie do Torunia zapłacicie - znowu strzelam 10 PLN.
PS. To ile litrów macie zbiornik? 20L/30L?

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
Jak bodajze cos kolo dychy place wpadajac w Nowych Marzach. Tyle to spokojnie wydam wiecej na paliwo zwalniajac w miejscowosciach stajac i ruszajac.
Zwlaszcza ze do 1.10.2016 od Torunia autostrada jest free.
Nie chcemy zapierdzielac bo my chcemy utrzymywac orefkosc ok 90-100 ale po prosty jedziemy stale i rownym tempem.
Skoda Favorit - na chodzie
Fiat 126 p - rozebrany :-)
WSK 125 - na chodzie - też do remontu
Jawa Kaczka - do skończenia
Też polecam A1, jedź przez Kwidzyn wjedź k Grudziadza... a potem od Torunia jest darmowa, co najważniejsze omija juz ta koszmarna ŁÓDŹ
ale to kilkanascie zł to jeszcze nic , w porównaniu z cenami za Czeską Viniete, (a jazda w Czechach niepłatnymi to 6h , autostrada 2h20') ale najbardziej bolą Włoskie autostrady, a po kilku dniach jeżdżenia przez małe miasteczka pełne skuterów, nie wytrzymasz ...
najwięcej można zaoszczędzić na spaniu na dziko i umiarkowaniu w ... piciu % :lol:
Podstawą elektryki są dobre styki !
Też polecam A1, jedź przez Kwidzyn wjedź k Grudziadza... a potem od Torunia jest darmowa, co najważniejsze omija juz ta koszmarna ŁÓDŹ
ale to kilkanascie zł to jeszcze nic , w porównaniu z cenami za Czeską Viniete, (a jazda w Czechach niepłatnymi to 6h , autostrada 2h20') ale najbardziej bolą Włoskie autostrady, a po kilku dniach jeżdżenia przez małe miasteczka pełne skuterów, nie wytrzymasz ...
najwięcej można zaoszczędzić na spaniu na dziko i umiarkowaniu w ... piciu % :lol:
Brawo, Krzysztof. Jak zwykle 100% racji.
Ponadto na autostradzie spalisz sporo mniej paliwa jadąc równo i jednostajnie.
Szarpanina bocznymi drogami - piękne w teorii, beznadziejne w praktyce.
Takie czasy.
Zresztą, jak wspomniał Andrzej "Prevent" - koszt jest 30zł. Doprawdy, jeśli to jest dla Ciebie "koszt" to we Włoszech dostaniesz zawału serca...
Czerwona Strzała - Polski Fiat 125p 1600 OHV
Więc gaz do dechy...
Jako że jestem studentem liczy się dla mnie każda złotówka.. A przejechanie tej autostrady to będzie już prawie cały bak gazu.. :(
Możecie jechać przez Starogard, Chojnice, Świecie, Toruń.
Ja tak będę jechał z Chojnic, jeśli tradycyjnie się nie wyrobię i będę jechał na noc...
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO