Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Poszukuję załogi

82 Posty
39 Users
0 Likes
28.1 K Widok
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Wzorem roku ubiegłego tutaj wpisują się OSOBY, które poszukują miejsca w pojazdach już gotowych ekip. Proszę o trzymanie się w miarę możliwości wzoru. Pozwoli to wszystkim na łatwiejszą selekcję "ogłoszeń". Proszę nie robić długich opisów, bo to tylko "zaciemnia" ogłoszenie

- województwo w którym szukacie ekipy z którą chcielibyście pojechać
- ilość chętnych osób na dołączenie się do jakiegoś teamu
- dane kontaktowe ( email/telefon/PW/GG itd - do wyboru, jeśli ktoś nie chce podawać prywatnej komórki)
- krótko i zwięźle preferencje odnośnie teamu, resztę doprecyzujecie sobie na spotkaniu czy podczas rozmowy telefonicznej/emailowej itd

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Cytat
 Nana
(@ale-o-fso-poldzi)
Active Member

Ahoj!
Jestem zainteresowana dołączeniem do ekipy z POMORSKIEGO.
Na codzień prowadzę S K P i siedzę w motoryzacyjnych tematach (:
26 lat, miła, chętna do pracy, prawko A/B, nie wybrzydzam, lubię gotować (i sprzątać). Szukam pozytywnej ekipy! Nie preferuje smutasów i marud!

Nana (więcej na PW)

OdpowiedzCytat
(@kondota31)
New Member

Witam
Poszukuję załogi z Warszawy lub po prostu z mazowieckiego
Mam 31 lat prawo jazdy B i trochę wolnego czasu
Więcej na priv

OdpowiedzCytat
(@lesna-brygada)
New Member

Siema
Nie jestem mechanikiem, nie mam też dwóch lewych dłoni (jestem praworęczny ;) ) znam się na samochodach tyle co chyba każdy facet (wymienię płyny). Umiem rozkręcać i skręcać ponownie do kupy. Mam 26 lat
Posiadam prawo jazdy kat B i wieloletnie doświadczenie, niestety nie posiadam kompletu punktów lecz na wyjazd na pewno wystarczy :P
Szukam ekipy z Podlaskiego, preferowana mieścina Białystok i akalice ;)
Ekipę chętna przygarnąć załoganta, proszę wstępnie o kontakt PW

OdpowiedzCytat
(@k-trans)
New Member

Witam . Poszukuje załogi . woj małopolskie okolice Olkusza . wiecej na PRIV :woohoo:

OdpowiedzCytat
(@jasiu508)
New Member

Cześć :)

Jestem Karol z Gdyni (siedziba załogi nie ma dla mnie znaczenia, poszukuję załogi, która ... poszukuje mnie ;)
Od dwóch lat próbuję namówić znajomych na ZŁOMBOL, bezskutecznie. W tym roku kończę 30 lat i chcę przeżyć przygodę o której marzyłem.
Ostrzegam że to co napisze poniżej nie jest tym co chciał(a)byś się dowiedzieć o swoim przyszłym załogancie, ale niech świadczy to o mojej szczerości i dobrym sercu ;)
Nie znam się na samochodach ... kompletnie się nie znam. Wymieniałem dwa razy w życiu koło i jest to max moich zdolności z mechaniki motoryzacyjnej.
Znam Angielski na niewiele wyższym poziomie co język Włoski, dla ułatwienia dodam że języka Włoskiego nie znam wogóle ;)
Nie jestem na dodatek szczupłą blondynką, krótko mówiąc atutów mam niewiele.
Jednak mam prawo jazdy kat B aktywnie używane od 10 lat, będę oddanym załogantem wykonującym polecenia kapitana, z reguły nie narzekam nigdy, nawet jak się rozkraczymy autem pośrodku niczego to nie będę narzekał, nie naprawię niczego ale nie będę narzekał a wręcz gwarantuje dalszy uśmiech na buzi :)
Mogę zaoferować pomoc w poszukiwaniu sponsorów i najważniejsze oferuję towarzystwo mojej skromnej osoby ;)
Osoby które nie zraził powyższy opis zachęcam do pisania na maila kjasiewicz@interia.pl

Pozdrawiam

Karol

OdpowiedzCytat
(@poszukiwaczekipy)
New Member

czesc

OdpowiedzCytat
 hmm
(@hmm)
Active Member

Witam Serdecznie!

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę wraz z moją dziewczyną, chętnie dołączymy do wesołej ekipy z niezwykłym i wyjątkowym pojazdem :)

Mam 26 lat, mieszkam w Białymstoku.

Z Mechaniki tak wspaniałych pojazdów jestem kiepski, ale mogę dostarczyć płyty i narzędzia które przydadzą się w podróży :) no i przede wszystkim dobry humor.

Angielski na poziomie komunikatywnym/ dobrym - też się może przydać :)

Możemy dojechać choćby do Katowic :)

Proszę o kontakt mailowy ostentacyjny@gmail.com

Pozdrawiam :)

OdpowiedzCytat
(@poszukiwaczekipy)
New Member

Cześć jestem Maciek mam 23 lata.
Z zawodu i pasji jestem mechanikiem,na co dzień naprawiam stare maszyny w prywatnym garażu.
Szukam ekipy która mnie przygarnie do swojej załogi.Z umiejętności które mogę wnieść do teamu są to:
-znajomość j angielskiego w stopniu komunikatywnym dobrym
-znajomość i umiejętność naprawiania starych samochodów(i nie tylko starych),więc w razie potrzeby pomogę przy usuwaniu ewentualnych usterek nie bojąc się ubrudzić rąk
-prawo jazdy kat A,B,C
-lubię prowadzić samochód,więc mogę kierować jeśli ktoś będzie zmęczony.

Zdaję sobie sprawę z tego co to jest złombol i co może się wydarzyć,wiem że trzeba będzie zadbać o swoje sprawy samemu i bez mamrania.

Co do ekipy to może być z całej PL,to ja się mam dostosować do tych który mnie zabiorą a nie oni do mnie.Mogę dojechać na start do Katowic i nie tylko.

A jeśli ktoś dopiero składa team i potrzebuje ludzi np do większego auta,to mój kolega(mechanik rok starszy ode mnie) i jego dziewczyna są zdecydowani na wyjazd.Wtedy były by 3 osoby chętne na wyprawę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany moją osobą lub całą trójką prosił bym o kontakt mailowy: kaczorek169@wp.pl .

Z góry dziękuje za wszelkie propozycje i przeczytanie postu.
Pozdrawiam Maciek :)

OdpowiedzCytat
 hmm
(@hmm)
Active Member

Witam Serdecznie!

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę wraz z moją dziewczyną, chętnie dołączymy do wesołej ekipy z niezwykłym i wyjątkowym pojazdem :)

Mam 26 lat, mieszkam w Białymstoku.

Z Mechaniki tak wspaniałych pojazdów jestem kiepski, ale mogę dostarczyć płyty i narzędzia które przydadzą się w podróży :) no i przede wszystkim dobry humor.

Angielski na poziomie komunikatywnym/ dobrym - też się może przydać :)

Możemy dojechać choćby do Katowic :)

Proszę o kontakt mailowy ostentacyjny@gmail.com

Pozdrawiam :)

"ale mogę dostarczyć płyny i narzędzia które przydadzą się w podróży"

OdpowiedzCytat
(@osk-olaf)
Reputable Member

Montuje załogę
Chcę jechać lublinem.
poszykuje 4 osoby

OdpowiedzCytat
 Ewa
(@nova)
Active Member

Witam, szukamy 2 wolych miejsc z moim chopakiem. Jesteśmy z Kowalewa Pomorskiego koło Torunia, aczkolwiek ekipa może być obojętnie skąd, możemy spotkać się na miejscu w Katowicach - nie ma problemu. Chcielibyśmy jechać na Sycylię, piraci aż tak bardzo nas nie interesują ;-) Proszę pisać na maila ewkamts13@p.pl

Dzięki
Ewa

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Napiszcie coś więcej o sobie.

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Witam, szukamy 2 wolych miejsc z moim chopakiem. Jesteśmy z Kowalewa Pomorskiego koło Torunia, aczkolwiek ekipa może być obojętnie skąd, możemy spotkać się na miejscu w Katowicach - nie ma problemu. Chcielibyśmy jechać na Sycylię, piraci aż tak bardzo nas nie interesują ;-) Proszę pisać na maila ewkamts13@p.pl

Dzięki
Ewa

Napiszcie coś więcej o sobie.

OdpowiedzCytat
(@lesna-brygada)
New Member

Montuje załogę
Chcę jechać lublinem.
poszykuje 4 osoby

Siema
Powiedz skąd jesteś? Chciałbym wnieść czynny wkład w przygotowania, a nie ma co ukrywać że na odległość może być trudno ;)
Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 6
Share: