Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę po prostu przeżyć wspaniałą przygodę. Doświadczenie podróżnicze mam całkiem spore. Żaden namiot albo jedzenie z konserw mi niestraszne. Mówię biegle w trzech językach: niemieckim, angielskim oraz polskim, a zgodnie z komentarzami na Couchsurfingu wnioskuję, że potrafię dostosować się do sytuacji oraz, że jestem "easygoing". Nie palę, ewentualnie wnoszę toasty :) Jako mechanik chyba nie muszę wspominać, że rozróżniam klucze, a jedno ucho zawsze jest skoncentrowane na pracy silnika. Samochód będę traktował jak swój. Do dyspozycji mam około 9 dni. Z Palermo mogę wrócić samolotem do Wiednia, kwestia dogadania z załogą. Jedyna rzecz, która może wpłynąć negatywnie na moje złombolowe CV to fakt, że na stałe mieszkam w Wiedniu. Na start mogę przyjachać do Katowic albo wyznaczonego miejsca. W przeróbce i przygotowaniu auta niestety nie mogę pomóc z powodów logistycznych. Poza tym jestem do dyspozycji na Skype, WhatsApp, Facebook, Instagram i Youtube oraz pod brabus@gmx. at oraz https://www.facebook.com/piotrkabi
PS. Całe wydarzenie chcę relacjonować online. Posiadam kamerę GoPro 4, CB radio oraz Live Gps tracker'a z linkiem do śledzenia w czasie rzeczywistym.
Pozdrawiam Piotr
PW
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Nadal szukasz załogi?
Witam Serdecznie!
Mam na imię Przemek, lat 22 i mieszkam w Rzeszowie. Posiadam prawo jazdy kat. B, mój pierwszy samochód to Polonez Caro którym jeździłem po zdaniu prawa jazdy przez równy rok. Rok temu spełniłem swoje marzenie i zakupiłem Fiata 125p który na początku miał być samochodem na złombol jednak po pewnym czasie zmieniłem zdanie i postanowiłem dopracować go w jak najlepszym stopniu. Nie jestem mechanikiem, jedynie pomagałem jako pomocnik przy remoncie, ale ogólnie rzecz biorąc znam budowę 125p/Polonez. Mam też trochę części i narzędzi które mógłbym wnieść do przyszłej ekipy. Co do znajomości języków to władam angielskim w stopniu komunikatywnym i hiszpańskim w podstawowym.
Proszę o kontakt na maila : kulpa007@gmail.com
Pozdrawiam
Hej, nadal szukasz załogi?
Hej jeżeli jeszcze szukasz miejscowki u nassa wolne dwiie jak cos to na priv
Hej, poszukuję załogi na wspólną przygodę
Jestem z Bielska-Białej jakby się znalazła ekipa ze śląskiego lub małopolskiego to super :), jak na razie wybieram się sam. Ja 31 l, prawko kat. B i podstawową wiedzę o mechanice, angielski komunikatywny :), chętnie pomogę nie boję się ubrudzić.
Kontakt do mnie to a.cholota@gmail.comPozdrawiam Andrzej
Pw
Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę po
Nadal szukasz załogi? Pisz na pw.
Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę poNadal szukasz załogi? Pisz na pw.
już ma
Wiatam, mam na imię Szymon i mam 21 lat.
Poszukuje załogi na tegorocznego złombola. Jestem bardziej budowlańcem niż mechanikiem ale nie jestem zielony w sprawach mechaniki. Nie raz grzebałem przy samochodach, posiadam dużo narzędzi. Mam prawo jazdy kat. B(codziennie jeżdże), język angielski w stop. komunikatywnym. Chętnie pomogę przy szukaniu darczyńców. Jestem z Lubuskiego ale mogę dojechać nawet na start w Katowicach. Jestem pełnym energii człowiekiem z poczuciem humoru :D
priv
Witam Serdecznie!
Mam na imię Przemek, lat 22 i mieszkam w Rzeszowie. Posiadam prawo jazdy kat. B, mój pierwszy samochód to Polonez Caro którym jeździłem po zdaniu prawa jazdy przez równy rok. Rok temu spełniłem swoje marzenie i zakupiłem Fiata 125p który na początku miał być samochodem na złombol jednak po pewnym czasie zmieniłem zdanie i postanowiłem dopracować go w jak najlepszym stopniu. Nie jestem mechanikiem, jedynie pomagałem jako pomocnik przy remoncie, ale ogólnie rzecz biorąc znam budowę 125p/Polonez. Mam też trochę części i narzędzi które mógłbym wnieść do przyszłej ekipy. Co do znajomości języków to władam angielskim w stopniu komunikatywnym i hiszpańskim w podstawowym.
Proszę o kontakt na maila : kulpa007@gmail.com
Pozdrawiam
pw
Poszukuję załogi z dostawczaków, która przyjmie "załoganta" - zapasową skrzynię biegów do poloneza. Za przewóz takiej paczuchy oferujemy stówe i całodobową gotowość do pomocy w razie biedy.
pw, 721 721 487, antoszp@op.pl
Poszukuję załogi z dostawczaków, która przyjmie "załoganta" - zapasową skrzynię biegów do poloneza. Za przewóz takiej paczuchy oferujemy stówe i całodobową gotowość do pomocy w razie biedy.
pw, 721 721 487, antoszp@op.pl
Myśle ze jest to do zrobienia i z skrzynia i załogantem coś a cos wiecej na temat tej osoby
załogantem ma być sama skrzynia :) my jedziemy polonezem w stanie wątpliwym, więc chcemy mieć gdzieś w obrębie złombolowej trasy skrzynie zapasową, a u nas zajmowałaby pół bagażnika...
Widze spory odzew na pw, więc narazie problem rozwiązany, dzięki za odpowiedzi.
Hej! Ktoś jeszcze poszukuje załogi (najlepiej z okolic Rzeszowa)?
Mamy wolny wakat.Kontakt pod tematem/PW/Fb: Biała Perła Złombol/tel 513223848/ kamil.karpik@op.pl dużo tych opcji kontaku...:)
Nie wiem czy dobrze trafiłem do Przemka takiego szukam załoganta mój nr. tel.603409040