Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Poszukuję załogi

82 Posty
39 Users
0 Likes
28 K Widok
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę po prostu przeżyć wspaniałą przygodę. Doświadczenie podróżnicze mam całkiem spore. Żaden namiot albo jedzenie z konserw mi niestraszne. Mówię biegle w trzech językach: niemieckim, angielskim oraz polskim, a zgodnie z komentarzami na Couchsurfingu wnioskuję, że potrafię dostosować się do sytuacji oraz, że jestem "easygoing". Nie palę, ewentualnie wnoszę toasty :) Jako mechanik chyba nie muszę wspominać, że rozróżniam klucze, a jedno ucho zawsze jest skoncentrowane na pracy silnika. Samochód będę traktował jak swój. Do dyspozycji mam około 9 dni. Z Palermo mogę wrócić samolotem do Wiednia, kwestia dogadania z załogą. Jedyna rzecz, która może wpłynąć negatywnie na moje złombolowe CV to fakt, że na stałe mieszkam w Wiedniu. Na start mogę przyjachać do Katowic albo wyznaczonego miejsca. W przeróbce i przygotowaniu auta niestety nie mogę pomóc z powodów logistycznych. Poza tym jestem do dyspozycji na Skype, WhatsApp, Facebook, Instagram i Youtube oraz pod brabus@gmx. at oraz https://www.facebook.com/piotrkabi
PS. Całe wydarzenie chcę relacjonować online. Posiadam kamerę GoPro 4, CB radio oraz Live Gps tracker'a z linkiem do śledzenia w czasie rzeczywistym.
Pozdrawiam Piotr

PW

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
(@druzyna-bialej-perly)
Active Member

Nadal szukasz załogi?

OdpowiedzCytat
(@druzyna-bialej-perly)
Active Member

Witam Serdecznie!

Mam na imię Przemek, lat 22 i mieszkam w Rzeszowie. Posiadam prawo jazdy kat. B, mój pierwszy samochód to Polonez Caro którym jeździłem po zdaniu prawa jazdy przez równy rok. Rok temu spełniłem swoje marzenie i zakupiłem Fiata 125p który na początku miał być samochodem na złombol jednak po pewnym czasie zmieniłem zdanie i postanowiłem dopracować go w jak najlepszym stopniu. Nie jestem mechanikiem, jedynie pomagałem jako pomocnik przy remoncie, ale ogólnie rzecz biorąc znam budowę 125p/Polonez. Mam też trochę części i narzędzi które mógłbym wnieść do przyszłej ekipy. Co do znajomości języków to władam angielskim w stopniu komunikatywnym i hiszpańskim w podstawowym.

Proszę o kontakt na maila : kulpa007@gmail.com

Pozdrawiam

Hej, nadal szukasz załogi?

OdpowiedzCytat
(@starzy-i-wsciekli)
Active Member

Hej jeżeli jeszcze szukasz miejscowki u nassa wolne dwiie jak cos to na priv

OdpowiedzCytat
(@starzy-i-wsciekli)
Active Member

Hej, poszukuję załogi na wspólną przygodę

Jestem z Bielska-Białej jakby się znalazła ekipa ze śląskiego lub małopolskiego to super :), jak na razie wybieram się sam. Ja 31 l, prawko kat. B i podstawową wiedzę o mechanice, angielski komunikatywny :), chętnie pomogę nie boję się ubrudzić.
Kontakt do mnie to a.cholota@gmail.com

Pozdrawiam Andrzej

Pw

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę po

Nadal szukasz załogi? Pisz na pw.

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Witam serdecznie,
Mam na imię Piotr, mam 33 lata.. Motoryzacją interesuję się od kiedy dostałem pierwsze kieszonkowe, za które kupiłem gumy turbo :) Zgodnie z zainteresowaniami ukończyłem zawodówkę o profilu mechanika samochodowego oraz zdałem egzamin na prawo jazdy. Od tamtej pory pokonałem tyle kilometrów, że z niejednym zawodowym kierowcą mógłbym stawać w szranki. Potrafię obsługiwać CB radio, a za kółkiem jestem prawie "nie do zdarcia". Nie jestem człowiekiem, który szuka "tanich" wakacji, chcę po

Nadal szukasz załogi? Pisz na pw.

już ma

OdpowiedzCytat
(@poszukiwacz)
New Member

Wiatam, mam na imię Szymon i mam 21 lat.
Poszukuje załogi na tegorocznego złombola. Jestem bardziej budowlańcem niż mechanikiem ale nie jestem zielony w sprawach mechaniki. Nie raz grzebałem przy samochodach, posiadam dużo narzędzi. Mam prawo jazdy kat. B(codziennie jeżdże), język angielski w stop. komunikatywnym. Chętnie pomogę przy szukaniu darczyńców. Jestem z Lubuskiego ale mogę dojechać nawet na start w Katowicach. Jestem pełnym energii człowiekiem z poczuciem humoru :D

OdpowiedzCytat
(@gimbozuk)
Active Member

priv

OdpowiedzCytat
(@gimbozuk)
Active Member

Witam Serdecznie!

Mam na imię Przemek, lat 22 i mieszkam w Rzeszowie. Posiadam prawo jazdy kat. B, mój pierwszy samochód to Polonez Caro którym jeździłem po zdaniu prawa jazdy przez równy rok. Rok temu spełniłem swoje marzenie i zakupiłem Fiata 125p który na początku miał być samochodem na złombol jednak po pewnym czasie zmieniłem zdanie i postanowiłem dopracować go w jak najlepszym stopniu. Nie jestem mechanikiem, jedynie pomagałem jako pomocnik przy remoncie, ale ogólnie rzecz biorąc znam budowę 125p/Polonez. Mam też trochę części i narzędzi które mógłbym wnieść do przyszłej ekipy. Co do znajomości języków to władam angielskim w stopniu komunikatywnym i hiszpańskim w podstawowym.

Proszę o kontakt na maila : kulpa007@gmail.com

Pozdrawiam

pw

OdpowiedzCytat
(@karakan-rally)
Eminent Member

Poszukuję załogi z dostawczaków, która przyjmie "załoganta" - zapasową skrzynię biegów do poloneza. Za przewóz takiej paczuchy oferujemy stówe i całodobową gotowość do pomocy w razie biedy.
pw, 721 721 487, antoszp@op.pl

OdpowiedzCytat
(@gimbozuk)
Active Member

Poszukuję załogi z dostawczaków, która przyjmie "załoganta" - zapasową skrzynię biegów do poloneza. Za przewóz takiej paczuchy oferujemy stówe i całodobową gotowość do pomocy w razie biedy.
pw, 721 721 487, antoszp@op.pl

Myśle ze jest to do zrobienia i z skrzynia i załogantem coś a cos wiecej na temat tej osoby

OdpowiedzCytat
(@karakan-rally)
Eminent Member

załogantem ma być sama skrzynia :) my jedziemy polonezem w stanie wątpliwym, więc chcemy mieć gdzieś w obrębie złombolowej trasy skrzynie zapasową, a u nas zajmowałaby pół bagażnika...

Widze spory odzew na pw, więc narazie problem rozwiązany, dzięki za odpowiedzi.

OdpowiedzCytat
(@druzyna-bialej-perly)
Active Member

Hej! Ktoś jeszcze poszukuje załogi (najlepiej z okolic Rzeszowa)?

Mamy wolny wakat.Kontakt pod tematem/PW/Fb: Biała Perła Złombol/tel 513223848/ kamil.karpik@op.pl dużo tych opcji kontaku...:)

OdpowiedzCytat
(@maly-borewicz)
Active Member

Nie wiem czy dobrze trafiłem do Przemka takiego szukam załoganta mój nr. tel.603409040

OdpowiedzCytat
Strona 5 / 6
Share: