Duda się za takich weźmie, oj weźmie ;)
Dokładnie, facet ma pozamiatane ;)
Dziś na testach i regulacjach w Strucelserwis i nie jest aż tak żlę jak mi sie przez ostanie bezsenne noce wydawało :) Żuk tak ma że ma jeździć musi :)
Rozruszany aparat, świece, przewody, wyregulowany gaźnik, resory nic nie ruszone czekają, ogólnie pełen rozgardiasz nie tylko w żuku ale i w pracy, ale cóż, najpierw rzeczy najważniejsze więc jutro znowu .... Żuk
U nas auto z "grubsza" zrobione, pozostało odpowietrzyć hamulce oraz dopracować parę dupereli. Najgorsze że nie było żadnych jazd próbnych a w poniedziałek wyjazd do Polski :ohmy:
więc wszystko wyjdzie w trasie, oby dał radę...
Udało się natomiast, zwolnić sporo przestrzeni bagażowej umieszczając koło zapasowe na dachu. Z powodu instalacji gazowej i butli w "kole" ,przestrzeń na graty była dość mocno ograniczona z powodu zapasu walającego się w bagażniku. Teraz z boxem na dachu nie trzeba sprawdzać bagażu przed wejściem na pokład, jak w Ryanairze, bo na pewno się zmieści :silly:
a my mamy nowe opony!!! i dętki!!! z przodu
ja dolałem płynu do spryskiwaczy :p
Zmiana w ogumieniu, 14 cali!! przednie 185 a z tyłu 195 :D Najśmieszniejsze jest To ze zapasową mam 180/70/13.
Nowe sprzęgło, docisk, łożysko.
Uszczelniona miska olejowa.
Naprawiony nawiew na szybe :D
i zapiankowane większe dziury
Normalnie nie wiem co ci Kazik napisać... widzimy się zresztą na starcie!
Robota piękna :)
Szkoda że mam daleko bo bym wpadł którejś nocy podziałać /tylko noce już wolne /
Pozdrawiam
Klamot
No Żuk musi być na takim samym stanie co WSKa :)
Niestety cały efekt popsuje buda, która nie będzie na złombol odnawiana, bo nie zdążę, ale może i lepiej... będzie więcej czasu w przyszłym roku na mega dopieszczenie szczegółów :)
www.Zuk-Kazik.pl
10 dni do startu - silnik po kapitalce odpalił jest dobrze, mamy dwa nowe rozruszniki ale żaden nie kręci jak nowy :(
A u mnie najwcześniej w sobotę będzie wiadomo co z silnikiem :/
U mnie silnik juz w poldonie siedzi skrzynia tymczasowa zamontowana zostaly jakies drobnice do ogarniecia - mam nadzieje ze silnik zagra i bede w weekend zaczynal docieranie
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Czasu mało :(
Wrzuć fotele i poczuj wiatr we włosach :D
członek teamu ŻulPanter
http://www.zulpanter.blogspot.com