heh teraz się zorientowałem, że ten żuk z PDP to wy. Jaki ten świat mały
Panowie , a ja z takiej beczki :
Jest jakaś działająca apka ,, Złombolowa " ? Bo jakiś kod do apki mam po zalogowaniu się na mój Panel .
Z góry dzięki :)
Pozdrawiam,
Adam
Nic nie umknie Złombolowcom:) to chyba ta obiecana niespodzianka od organizatorów. Będzie jakaś apka.
https://www.facebook.com/dtp.zlombol
Gdzie ten kod? bo szukam i nie widzę :P
Panowie , a ja z takiej beczki :
Jest jakaś działająca apka ,, Złombolowa " ? Bo jakiś kod do apki mam po zalogowaniu się na mój Panel .
Z góry dzięki :)
Pozdrawiam,
Adam
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
Już nieaktualne :) znalazłem :P
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
Już nieaktualne :) znalazłem :P
A ja chyba ślepy ??Kod mam a gdzie apka ?
Weekendowe przygotowania
Spoceni & 4x4WyspaWolin

O co chodzi z tym kodem i apką, gdzie, co i jak?
jeżeli by ktoś potrzebował serwisu lub np. samego strojenia radia CB, to na starcie pod Spodkiem będzie obecny jeden z naszych darczyńców. jest także możliwość wykonania roboty w sobotę dzień przed startem.
jak mi obiecał ceny dla uczestników promocyjne....
Będę w sobotę pod spodkiem, i miałbym prośbę o dostrojenie anteny.
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
jeżeli by ktoś potrzebował serwisu lub np. samego strojenia radia CB, to na starcie pod Spodkiem będzie obecny jeden z naszych darczyńców. jest także możliwość wykonania roboty w sobotę dzień przed startem.
jak mi obiecał ceny dla uczestników promocyjne....Będę w sobotę pod spodkiem, i miałbym prośbę o dostrojenie anteny.
Jeśli nie ogarnę do soboty to też się piszę.
U nas pod górkę. Obecnie obsuwa z robotą to jakieś 3 dni... Wczoraj kolejny raz przespawywałem łapę silnika. Po złożeniu wszystkiego do kupy, okazało się, że jeśli będę chciał wymienić filtr oleju, to będzie trzeba wyjąć cały silnik :side:
Nic, czas coś zjeść i dzisiaj szlifowanie spawów, malowanie, za dwie godziny planuję wyjąć silnik i jeszcze dziś przezbrojony włożyć z powrotem, poskładać układ chłodzenia + odpalić na nowym sterowniku i większych wtryskach. Zobaczymy jak wyjdzie.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."