No a u mnie nic nowego. Chciałem sprzedać swojego poloneza i kupić coś większego ale chętnych nie ma. Wychodzi na to że pojadę znowu polonezem.
Póki co czeka w garażu. Dużo do zrobienia nie będzie.
hejka ,a wie ktos gdzie 2016 ? jakies propozycje juz byly ?
Oj Apoll, aleś wyrwał jak Filip z konopi, datę znamy, cel pewnie początkiem stycznia jak co roku zostanie podany, ale temat odnośnie naszych typów gdzie w 2016 Złombol pojedzie, toczy się od dawna tutaj :
https://zlombol.pl/index.php/pl/forum-124/5-off-topic/13772-meta-2016-obstawiamy.html :P
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Chyba kolega ApolloXIII nie zbyt często zagląda na nasze forum :) czas nadrobić zaległości ;)
propozycja Apollo kosmos ???
mi na razie rośnie lista rzeczy do zrobienia przed wyjazdem :/
ostatnio wtryski gazowe doszły do wymiany - poprzednie zrobiły już 60k km.
Ja muszę Barkowoza od podstaw zrobić :( .
Dobrze że start we wrześniu, ja póki co mam tylko ramę pomalowaną podkładem więc do roboty w ŻUKu jest jeszcze wszystko.
Podobnie jak u nas w Nysie. Rama już pomalowana, zawieszenia oraz most zrobione i zamontowane. Karoserię za to będziemy zakładali zapewne dopiero na wiosnę. Jeszcze ogrom pracy przed nami.
W Skodzie sporo lepiej, z grubszych tematów jest do remontu skrzynia biegów ale mam już taką wprawę, że wyciągam ją niemalże w prarę minut :-)
A ja się zastanawiam co zrobić z pompą wody w andorii, wymieniać na nową i starą zabrać czy tylko uszczelki powymieniać?
www.facebook.com/zukolak/
Jeśli Cię stać to wymień a starą zabierz ze sobą. Ja w skodzie miałem zapasową, do Nysy też zabierzemy jedną.
A masz pompę wody do andorii? Bo jest inna niż w Lublinie. Aktualnie trudno ją kupić... Znaczy praktycznie się już nie da...
Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel
http://husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)
O widze df-ów w kolorze czerwonym będzie więcej, to dobrze :D My po nowym roku zaczynamy od skrzyni biegów, bo przy powrocie ze Stelvio w Austri pekla nam obudowa skrzyni biegow, i momentalnie gubilismy olej :) ale dobry sylikon i do dzisiaj jezdzi.