Witajcie.
Pilnie szukam pocieszenia /informacji jak wygląda sprawa z ew. rejestracją ekipy po terminie. Takowy mija dzisiaj, a ja siedzę na razie z pustym kontem, niesprawnym autem po poprzednim Zlombolu i brakiem darczyńców... Do końca weekendu mam nadzieję uruchomić samochód, ale gwarancji żadnej, więc wolałbym mimo wszystko poczekać te kilka dni.
Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie, czy trzeba mocno prosić orgów, nie da się w ogóle czy może nie ma problemu, żeby dopisać się kilka dni po terminie?
Pozdrawiam!
Myślę że jak się zarejestrujesz dziś a kasa wpłynie za kilka dni to chyba nic złego sie nie stanie... Skoro masz zamiar jechać to sie zarejestruj po prostu dziś. Ale to tylko moje odczucie...
No właśnie to była moja pierwsza myśl, ale w formularzu zgłoszeniowym trzeba wrzucić screen / skan dowodu wpłaty... Wrzucić grafikę z napisem "przepraszam, wpłacę za 5 dni"? :D
Zostaje Ci jeszcze opcja załapania się do jakiejś innej załogi.
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
No właśnie to była moja pierwsza myśl, ale w formularzu zgłoszeniowym trzeba wrzucić screen / skan dowodu wpłaty... Wrzucić grafikę z napisem "przepraszam, wpłacę za 5 dni"? :D
Ostatnio licznik skakał do ostatnich dni.
Myślę, że jak wpłacisz wpisowe i za naklejki to się uda.
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Czemu nie - prawda jest OK. Zresztą zawsze może coś sie nie załączyć :) A na przelew i tak sie czeka zależnie od banku nawet kilka dni.
No chyba że czekasz do ostatniej chwili i celujesz być 500-tny :)
W poprzednich latach po zakończeniu zapisów do startu jeszcze przybywało kilka załóg. Myślę, że jak napiszesz do Orgów jak sprawa stoi to dopiszą Cię choćby i w dzień startu, wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki ;)
My mamy sprawne auto ale brak załogi. Napisałem maila do organizatorów w temacie późniejszej rejestracji, ale odpowiedzi brak. Pewnie mają co robić. W 2014 po zamknięciu rejestracji przybyło parę załóg więc staram się nadal organizować ekipę,a zgłoszenie załatwi się na żywioł.
Dzięki wszystkim, trochę mnie uspokoiliście. Choć wszędzie jest sporo racji, to jednak:
wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki
to jest chyba najważniejsze, więc wybrałem opcję kombinowania po terminie - będę pewny, to napiszę jak sytuacja wygląda. A to w końcu co najmniej kolejne 1700 na dzieciaki ;)
Pamiętajcie też,że chodzi o numery startowe , trzeba je przecież nadać i wydrukować co w dzień startu wydaje mi się nie możliwe.
www.facebook.com/zukolak/
My mamy sprawne auto ale brak załogi. Napisałem maila do organizatorów w temacie późniejszej rejestracji, ale odpowiedzi brak. Pewnie mają co robić. W 2014 po zamknięciu rejestracji przybyło parę załóg więc staram się nadal organizować ekipę,a zgłoszenie załatwi się na żywioł.
Organizatorzy nie organizują nic zgodnie z regulaminem :D
patrząc na tegoroczną edycję to nie liczyłbym na odp
Dzięki wszystkim, trochę mnie uspokoiliście. Choć wszędzie jest sporo racji, to jednak:
wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki
to jest chyba najważniejsze, więc wybrałem opcję kombinowania po terminie - będę pewny, to napiszę jak sytuacja wygląda. A to w końcu co najmniej kolejne 1700 na dzieciaki ;)
No to masz w prezencie od orgow jeszcze 2 dni na rejestracje! :)
Na facebooku napisali że rejestracja wydłużona o 2 dni ;)
Zgłoś się w terminie, opłać wpisowe a w najgorszym razie nie wystartujesz. Bez względu na to czy pojedziesz czy nie wesprzesz dzieciaki. Szczytny cel uświęca środki. Z tych ponad 470 załóg i tak pewnie z 50 nie pojawi się na starcie.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Zgłoś się w terminie, opłać wpisowe a w najgorszym razie nie wystartujesz. Bez względu na to czy pojedziesz czy nie wesprzesz dzieciaki. Szczytny cel uświęca środki. Z tych ponad 470 załóg i tak pewnie z 50 nie pojawi się na starcie.
Dobrze mówi :)
Jak poważnie myślisz o starcie w Złombolu to biedy w domu nie ma i 200 możesz poświęcić na szczytny cel :)
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab