Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Rejestracja po terminie? Dość pilne ;)

20 Posty
15 Users
0 Likes
7,371 Widok
(@skodacalkowita)
Eminent Member
Topic starter  

Witajcie.
Pilnie szukam pocieszenia /informacji jak wygląda sprawa z ew. rejestracją ekipy po terminie. Takowy mija dzisiaj, a ja siedzę na razie z pustym kontem, niesprawnym autem po poprzednim Zlombolu i brakiem darczyńców... Do końca weekendu mam nadzieję uruchomić samochód, ale gwarancji żadnej, więc wolałbym mimo wszystko poczekać te kilka dni.

Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie, czy trzeba mocno prosić orgów, nie da się w ogóle czy może nie ma problemu, żeby dopisać się kilka dni po terminie?

Pozdrawiam!

Cytat
(@klamot)
Reputable Member

Myślę że jak się zarejestrujesz dziś a kasa wpłynie za kilka dni to chyba nic złego sie nie stanie... Skoro masz zamiar jechać to sie zarejestruj po prostu dziś. Ale to tylko moje odczucie...

OdpowiedzCytat
(@skodacalkowita)
Eminent Member
Topic starter  

No właśnie to była moja pierwsza myśl, ale w formularzu zgłoszeniowym trzeba wrzucić screen / skan dowodu wpłaty... Wrzucić grafikę z napisem "przepraszam, wpłacę za 5 dni"? :D

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Zostaje Ci jeszcze opcja załapania się do jakiejś innej załogi.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@zukato)
Reputable Member

No właśnie to była moja pierwsza myśl, ale w formularzu zgłoszeniowym trzeba wrzucić screen / skan dowodu wpłaty... Wrzucić grafikę z napisem "przepraszam, wpłacę za 5 dni"? :D

Ostatnio licznik skakał do ostatnich dni.
Myślę, że jak wpłacisz wpisowe i za naklejki to się uda.

4 Złombole, 4 bezpieczne powroty

www.facebook.com/zukieta

OdpowiedzCytat
(@klamot)
Reputable Member

Czemu nie - prawda jest OK. Zresztą zawsze może coś sie nie załączyć :) A na przelew i tak sie czeka zależnie od banku nawet kilka dni.
No chyba że czekasz do ostatniej chwili i celujesz być 500-tny :)

OdpowiedzCytat
(@gwiezdny-patol)
Reputable Member

W poprzednich latach po zakończeniu zapisów do startu jeszcze przybywało kilka załóg. Myślę, że jak napiszesz do Orgów jak sprawa stoi to dopiszą Cię choćby i w dzień startu, wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki ;)

OdpowiedzCytat
(@wpol-do-dziewiatej-team)
Eminent Member

My mamy sprawne auto ale brak załogi. Napisałem maila do organizatorów w temacie późniejszej rejestracji, ale odpowiedzi brak. Pewnie mają co robić. W 2014 po zamknięciu rejestracji przybyło parę załóg więc staram się nadal organizować ekipę,a zgłoszenie załatwi się na żywioł.

OdpowiedzCytat
(@skodacalkowita)
Eminent Member
Topic starter  

Dzięki wszystkim, trochę mnie uspokoiliście. Choć wszędzie jest sporo racji, to jednak:

wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki

to jest chyba najważniejsze, więc wybrałem opcję kombinowania po terminie - będę pewny, to napiszę jak sytuacja wygląda. A to w końcu co najmniej kolejne 1700 na dzieciaki ;)

OdpowiedzCytat
(@zukolaki)
Reputable Member

Pamiętajcie też,że chodzi o numery startowe , trzeba je przecież nadać i wydrukować co w dzień startu wydaje mi się nie możliwe.

www.facebook.com/zukolak/

OdpowiedzCytat
(@polderari)
Noble Member

My mamy sprawne auto ale brak załogi. Napisałem maila do organizatorów w temacie późniejszej rejestracji, ale odpowiedzi brak. Pewnie mają co robić. W 2014 po zamknięciu rejestracji przybyło parę załóg więc staram się nadal organizować ekipę,a zgłoszenie załatwi się na żywioł.

Organizatorzy nie organizują nic zgodnie z regulaminem :D
patrząc na tegoroczną edycję to nie liczyłbym na odp

OdpowiedzCytat
(@skazaninalade)
Reputable Member

Dzięki wszystkim, trochę mnie uspokoiliście. Choć wszędzie jest sporo racji, to jednak:

wszak chodzi o pieniądze zebrane na dzieciaki

to jest chyba najważniejsze, więc wybrałem opcję kombinowania po terminie - będę pewny, to napiszę jak sytuacja wygląda. A to w końcu co najmniej kolejne 1700 na dzieciaki ;)

No to masz w prezencie od orgow jeszcze 2 dni na rejestracje! :)

OdpowiedzCytat
(@kozanostra-team)
Active Member

Na facebooku napisali że rejestracja wydłużona o 2 dni ;)

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

Zgłoś się w terminie, opłać wpisowe a w najgorszym razie nie wystartujesz. Bez względu na to czy pojedziesz czy nie wesprzesz dzieciaki. Szczytny cel uświęca środki. Z tych ponad 470 załóg i tak pewnie z 50 nie pojawi się na starcie.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

Zgłoś się w terminie, opłać wpisowe a w najgorszym razie nie wystartujesz. Bez względu na to czy pojedziesz czy nie wesprzesz dzieciaki. Szczytny cel uświęca środki. Z tych ponad 470 załóg i tak pewnie z 50 nie pojawi się na starcie.

Dobrze mówi :)

Jak poważnie myślisz o starcie w Złombolu to biedy w domu nie ma i 200 możesz poświęcić na szczytny cel :)

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Share: