Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Rejestracja po terminie? Dość pilne ;)

20 Posty
15 Users
0 Likes
7,384 Widok
(@klamot)
Reputable Member

Dobrze mówi :) I zawsze jeden wiecej na liczniku - gryziemy paluchy w oczekiwaniu na to 500 - Orgowie też skoro przedłużyli : Pozdrawiam :)

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Zaglądnij na PW.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@skodacalkowita)
Eminent Member
Topic starter  

Załoga Tarpaniątka, dzięki za info!
(Nie)stety zanim odczytałem PW, to ostatniego dnia przedłużonego terminu zdecydowałem się jednak zaryzykować, wydać (na razie) ostatni hajs na koncie :lol: i oficjalnie zarejestrować ekipę.
Wczoraj, po całym dniu walczenia w konkretnym upale, udało się zmusić Favoritkę do działania, zostało kilka pierdół (wymiana pękniętej świecy, osłony przegubu, uszczelki miski olejowej i cieknącego węża chłodnicy), więc wszystko powoli się układa i start jest dość prawdopodobny.

Dzięki wszystkim i - mam nadzieję - do zobaczenia na starcie ;)

OdpowiedzCytat
 2F4U
(@2f4u)
Reputable Member

Napisz nam na start@zlombol.pl

Nie obiecamy kiedy odpowiem, ale odpowiem :-)
Mamy trochę zaległości na mailu :sick:

Złombol, the real gamble :-)

OdpowiedzCytat
(@bandzioryteam)
Estimable Member

Załoga Tarpaniątka, dzięki za info!
(Nie)stety zanim odczytałem PW, to ostatniego dnia przedłużonego terminu zdecydowałem się jednak zaryzykować, wydać (na razie) ostatni hajs na koncie :lol: i oficjalnie zarejestrować ekipę.
Wczoraj, po całym dniu walczenia w konkretnym upale, udało się zmusić Favoritkę do działania, zostało kilka pierdół (wymiana pękniętej świecy, osłony przegubu, uszczelki miski olejowej i cieknącego węża chłodnicy), więc wszystko powoli się układa i start jest dość prawdopodobny.

Dzięki wszystkim i - mam nadzieję - do zobaczenia na starcie ;)

Czekamy czekamy :-)

Skoda Favorit - na chodzie
Fiat 126 p - rozebrany :-)
WSK 125 - na chodzie - też do remontu
Jawa Kaczka - do skończenia

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Share: