Dobrze mówi :) I zawsze jeden wiecej na liczniku - gryziemy paluchy w oczekiwaniu na to 500 - Orgowie też skoro przedłużyli : Pozdrawiam :)
Zaglądnij na PW.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Załoga Tarpaniątka, dzięki za info!
(Nie)stety zanim odczytałem PW, to ostatniego dnia przedłużonego terminu zdecydowałem się jednak zaryzykować, wydać (na razie) ostatni hajs na koncie :lol: i oficjalnie zarejestrować ekipę.
Wczoraj, po całym dniu walczenia w konkretnym upale, udało się zmusić Favoritkę do działania, zostało kilka pierdół (wymiana pękniętej świecy, osłony przegubu, uszczelki miski olejowej i cieknącego węża chłodnicy), więc wszystko powoli się układa i start jest dość prawdopodobny.
Dzięki wszystkim i - mam nadzieję - do zobaczenia na starcie ;)
Napisz nam na start@zlombol.pl
Nie obiecamy kiedy odpowiem, ale odpowiem :-)
Mamy trochę zaległości na mailu :sick:
Złombol, the real gamble :-)
Załoga Tarpaniątka, dzięki za info!
(Nie)stety zanim odczytałem PW, to ostatniego dnia przedłużonego terminu zdecydowałem się jednak zaryzykować, wydać (na razie) ostatni hajs na koncie :lol: i oficjalnie zarejestrować ekipę.
Wczoraj, po całym dniu walczenia w konkretnym upale, udało się zmusić Favoritkę do działania, zostało kilka pierdół (wymiana pękniętej świecy, osłony przegubu, uszczelki miski olejowej i cieknącego węża chłodnicy), więc wszystko powoli się układa i start jest dość prawdopodobny.Dzięki wszystkim i - mam nadzieję - do zobaczenia na starcie ;)
Czekamy czekamy :-)
Skoda Favorit - na chodzie
Fiat 126 p - rozebrany :-)
WSK 125 - na chodzie - też do remontu
Jawa Kaczka - do skończenia