Wsk-a kupiona. Jednak 125 nie 175, mimo wszystko jestem zadowolony. Teraz tylko ją przygotować i można jechać :evil:
A przy okazji, dostane może jakieś namiary na kolegę od tłoków (Alien)? Chciałbym już wszystko poogarniać że jak tylko spłynie mi gotówka to ruszę z remontem. Póki co to wypiaskowałem części pod malowaniem bo akurat to mogłem zrobić własnym sprzętem.
Powiem Ci, że prawie pół świata przejechałem na WSK 175, mam też 125, ale ona jest za wolna na takie długie trasy...
Aliena znajdziesz na allegro:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=41788015
www.Zuk-Kazik.pl
Dzięki wielkie za namiar, będzie czas oraz fundusze to ruszam z remontem. Co do wski zdaję sobie sprawę że łatwo nie będzie, jednak tanio skóry nie oddam. Lubie wyzwania.
Dzięki wielkie za namiar, będzie czas oraz fundusze to ruszam z remontem. Co do wski zdaję sobie sprawę że łatwo nie będzie, jednak tanio skóry nie oddam. Lubie wyzwania.
Wiadomo, nie mówię, że się nie da :)
Ja rozważam kiedyś na motorynce jechać :D :D
www.Zuk-Kazik.pl
Widze ze nie tylko ja mam takie niecodzienne pomysly :D poczatkowo chcialem jechac motorynka jednak gdy ogloszono mete szybko zmienilem zdanie. Mimo wszystko dalej mam zamiar to zrobic lecz w edycji zblizonej kilometrowo do tej z poprzedniego roku. Wydaje mi sie ze nie powinno to stanowic wiekszego problemu problemu.
Rometowiec, jaki masz plan na Włochy? Tam na autostrady motocykle poniżej 200ccm nie mogą przeważnie wjeżdżać. Bokami cały czas? Czasowo to będzie masakra.
Jak mam być szczery to nawet nie wiedziałem o tym przepisie z 200cc... Ale jakby nie było wsk to jakiś demon prędkości nie jest więc za bardzo na autostradzie nie podgonię. Jakoś muszę dać rade :)
A tak przy okazji, poleci ktoś speca od centrowania kół? I zakład gdzie zregeneruję wał. Bardziej mi zależy na jakości niż cenie.
Od centrowania kół to ponoć warto do Króla. Osobiście jeszcze nie testowałem. W MZ są ok a w KTM może jeszcze z sezon, dwa dadzą radę ;)
Namiary na Król (chyba aktualne):
Paweł Król
pkrol1@poczta.fm
602833570
Wsk-a zgłoszona. Ahoj przygodo :cheer:
No to trzeci motocykl :)
WSK 1x, CZ350 1x i MZ 250 1x i do tego Velorex
A Ural? czy podejrzewasz że to jednak ciężarówka jest :D

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
A Ural? czy podejrzewasz że to jednak ciężarówka jest :D
Myślałem, że taczki ;) a tak serio to przegapiłem... moja wina, moja bardzo wielka wina... zrehabilituję się płynem odkażającym na Sycylii :)
No to trzeci motocykl :)
WSK 1x, CZ350 1x i MZ 250 1x i do tego Velorex
hej kto jedzie Velorex-em ??
Poturbowani reaktywacja https://zlombol.pl/index.php/pl/twoje-profil-20/userprofile/Poturbowani%20reaktywacja.html