Siemka!
Data 13-15 styczeń.
Miejsce: http://srebrnypotok.travel.pl/
Srebrny Potok
Jarkowice 136
58-420 Lubawka
Czyli piątek, sobota, niedziela koszt 120 zł za cały pobyt razem ze śniadaniami i obiadokolacjami od osoby :)
Czyli spotykamy się w piątek wieczorem i wyjeżdżamy w niedzielę po śniadaniu...
Chyba, że rezygnujemy z jedzenia, chociaż za te pieniądze to moim zdaniem opłaca się mega!
Ośrodek pomieści około 40 osób! Mamy całość na wyłączność czyli robimy duża dyskotekę w jadalni do samego rana :)
Co Wy na to?
Dajcie znać to robimy listę zapisów i zbieram kasę!
www.Zuk-Kazik.pl
Jedziemy z tematem :)
1. Zielony Ogryzek- 2 osoby
WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!
2.Pogromcy Rdzy-ja na pewno,może jeszcze z 3 osoby się załatwi :p.
Nic nie jest pewne,wszystko jest możliwe.
Strona załogi:
www.facebook.com/poogromcyrdzy
Mało nas coś :(
www.Zuk-Kazik.pl
Chciałem podjechać i przy okazji półoś podrzucić, ale nie wyrobię czasowo, za dużo na głowie. Ja to o swoim pogrzebie kiedyś zapomnę jak tak dalej pójdzie :lol:
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
To może zmienimy miejce bardziej w centrum Polski czy coś??
www.Zuk-Kazik.pl
Z teamu Alien i Parchata bedzie tylko Alien ;)
2.Pogromcy Rdzy-ja na pewno,może jeszcze z 3 osoby się załatwi :p.
3. Alien
To może zmienimy miejce bardziej w centrum Polski czy coś??
U mnie ogólnie od 2 miesięcy krucho z czasem. W grudniu byłem chyba łącznie 5 dni w domu, z czego dwa spędziłem w samochodzie w trasie ( po 10 godzin w aucie). W styczniu będę 5-6 dni z czego mam kilka spraw do załatwienia ( więc realnie zostaną mi 2 dni). Łudzę się, że zdążę wytargać ten most i wyjąć półośki żeby Wam w końcu odesłać Waszą ( w sensie Sużuki) i Lubelskiemu Żukowi Team ( jak mnie pamięć nie myli od nich mamy drugą).
Jeśli chodzi o Twoje okolice to będę przelatywał najprawdopodobniej przez A4 w nocy z 3 na 4 lutego ( pewnie gdzieś około 2-3 nad ranem jadąc do PL o ile sen nie zetnie mnie w trasie) oraz drugi raz z 10 na 11 wyjeżdżając z PL.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dobra frekwencja mega mega kiepska...
Przenosimy imprezę do WROCŁAWIA, zbiórka na Rynku około godziny 19!
Lista osób:
1. Żuk Kazik
2. Żuka Kazik Ola :)
www.Zuk-Kazik.pl
Lista osób:
1. Żuk Kazik
2. Żuka Kazik Ola :)
3. Gwiezdny Patrol - nie wiem, czy i kto od nas przyjdzie, ale postaramy się być :)
No i doprecyzuj gdzie i kiedy (piątek 13, czy może sobota?), bo Rynek mamy duży. Chyba, że chcesz Żukiem zajechać, to będzie łatwiej się odnaleźć :lol: