Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Szukam ADAC karty

9 Posty
5 Users
0 Likes
3,204 Widok
(@kacper)
Trusted Member
Topic starter  

Czesc,

Szukam kogoś kto ma ADAC aby dopisać kolejne auto. Jesteśmy 60km za kampem w stronę Palermo.

Mamy urwany wał w żuku. Podmiana nie wchodzi w grę. Jedziemy tym żółtym z silnikiem i skrzynia sprintera.

Kontakt do mnie:

+48 503 634 480

Obecnie zjechałem na kamping ponownie.

Z góry dziękuje.

Kacper

Cytat
(@kacper)
Trusted Member
Topic starter  

Kamping La Pineta

Lub proszę o cynk jakie ubezpiecznie można wykupić aby zabrać auto do PL.

OdpowiedzCytat
(@kacper)
Trusted Member
Topic starter  

Focus team odezwijcie sie proszę :)

OdpowiedzCytat
(@dzikie-zolwie-z-mordoru)
New Member

Jak my szukaliśmy to najwięcej km miał Gothear ale tam było 700km, a Wy jesteście 2500km od Polski.

Jak się nie da naprawić to chyba tylko złomowanie + powrót z inną ekipą albo pociągiem.

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Jak my szukaliśmy to najwięcej km miał Gothear ale tam było 700km, a Wy jesteście 2500km od Polski.

Jak się nie da naprawić to chyba tylko złomowanie + powrót z inną ekipą albo pociągiem.

Jeśli macie czas to allegro, kupić wał i kurierem przesłać....

Szkoda żuczka zostawiać jeśli awaria niwwielka...

OdpowiedzCytat
(@kacper)
Trusted Member
Topic starter  

Wał jest dorabiany na zamowienie, bo jest skrzynia mercedes i silnik, a most Zuk...

OdpowiedzCytat
(@borewicz-team)
Estimable Member

Poszukaj lory w necie transport auta z Włoch przez firmy które Wożą z Włoch auta to kwota ok tysia.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Chyba piszę za późno, ale może na przyszłość pomysł się przyda. U mnie ukręciła się półoś przy samym łożysku. W akcie desperacji ( gdybyśmy nie dostali półosi od innych ekip) byłem skłonny ją spawać w jedną całość. Czemu tego nie spróbujecie/próbowaliście? Były co najmniej dwie spawarki na mecie.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@kacper)
Trusted Member
Topic starter  

Nie było już czego spawać, bo nie mieliśmy krzyżaków i flansz. Brakowało także mocowania podpory wału, bo ją wyrwało.

Wał przyszedł z PL gotowy i wróciliśmy na kołach.

Przy okazji te holowanie ADAC działa do warsztatu ale późniejsze ogarnięcie tematu to jak załatwić coś na infolinii ubezpieczeniowej. Nic nie wiadomo, kto ma to zrobić i holowanie do PL ciężkie do realizacji.

OdpowiedzCytat
Share: