Czesc,
Szukam kogoś kto ma ADAC aby dopisać kolejne auto. Jesteśmy 60km za kampem w stronę Palermo.
Mamy urwany wał w żuku. Podmiana nie wchodzi w grę. Jedziemy tym żółtym z silnikiem i skrzynia sprintera.
Kontakt do mnie:
+48 503 634 480
Obecnie zjechałem na kamping ponownie.
Z góry dziękuje.
Kacper
Kamping La Pineta
Lub proszę o cynk jakie ubezpiecznie można wykupić aby zabrać auto do PL.
Focus team odezwijcie sie proszę :)
Jak my szukaliśmy to najwięcej km miał Gothear ale tam było 700km, a Wy jesteście 2500km od Polski.
Jak się nie da naprawić to chyba tylko złomowanie + powrót z inną ekipą albo pociągiem.
Jak my szukaliśmy to najwięcej km miał Gothear ale tam było 700km, a Wy jesteście 2500km od Polski.
Jak się nie da naprawić to chyba tylko złomowanie + powrót z inną ekipą albo pociągiem.
Jeśli macie czas to allegro, kupić wał i kurierem przesłać....
Szkoda żuczka zostawiać jeśli awaria niwwielka...
Wał jest dorabiany na zamowienie, bo jest skrzynia mercedes i silnik, a most Zuk...
Poszukaj lory w necie transport auta z Włoch przez firmy które Wożą z Włoch auta to kwota ok tysia.
Chyba piszę za późno, ale może na przyszłość pomysł się przyda. U mnie ukręciła się półoś przy samym łożysku. W akcie desperacji ( gdybyśmy nie dostali półosi od innych ekip) byłem skłonny ją spawać w jedną całość. Czemu tego nie spróbujecie/próbowaliście? Były co najmniej dwie spawarki na mecie.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Nie było już czego spawać, bo nie mieliśmy krzyżaków i flansz. Brakowało także mocowania podpory wału, bo ją wyrwało.
Wał przyszedł z PL gotowy i wróciliśmy na kołach.
Przy okazji te holowanie ADAC działa do warsztatu ale późniejsze ogarnięcie tematu to jak załatwić coś na infolinii ubezpieczeniowej. Nic nie wiadomo, kto ma to zrobić i holowanie do PL ciężkie do realizacji.