My możemy się ubiegać o miejsce w kategorii:
4. Najstarszy pojazd wyprodukowany w :
- Polsce
- Czechosłowacji
- Jugosławii
- NRD,
- Rumunii,
- Ukrainie
- ZSRR,
- oraz najstarszy motocykl
Tylko nie wiem czemu ktoś zapomniał dodać takową kategorię (to nie jest ZSRR już).
ZAZ Tavria, Kraj podukcji: Ukraina, 1993 rok :)
Ja to bym mógł wystartować na najbardziej załadowany samochód... ale takiej kategorii nie ma :lol:
dobre, ale ludźmi czy sprzętem ? :cheer: możemy przemyśleć dodatkową kategorię na " najwięcej części zapasowych " :D
Musiałem przewieźć w okolicy domu "trochę" betonu w postaci kostek sześcioceglowych ( cała paleta na aucie 72 sztuki, każda sztuka około 25kg), do tego kilka worków cementu). Skoro podłoga to wytrzymała i całe zawieszenie, to myślę, że pomimo dziur w podłodze, towaru na Złombolu nie stracę w tym roku, zatem jeden punkt mniej do przygotowań :lol:
Jesli masz jakąś fotkę dokumentującą to przedsięwzięcie to masz od nas Powerbanka ! :D
Proszę, zdjęcie od boku:
tutaj około 1cm luzu pomiędzy mostem a mocowaniem butli do ramy:
A tutaj zdjęcie jak poduszki siadły na moście.... chyba czas najwyższy podstawki pod nie zrobić w końcu :lol:
To gdzie się mam zglosić po tego powerbanka ? :evil:
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Foty ładunku na pace nie ma. Nie liczy się. Może taki klapnięty :P
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Fot ładunku nie ma, ale mogę zrobić fotki na co kostki poszły i wciąż idą :P
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
My możemy się ubiegać o miejsce w kategorii:
4. Najstarszy pojazd wyprodukowany w :
- Polsce
- Czechosłowacji
- Jugosławii
- NRD,
- Rumunii,
- Ukrainie
- ZSRR,
- oraz najstarszy motocyklTylko nie wiem czemu ktoś zapomniał dodać takową kategorię (to nie jest ZSRR już).
ZAZ Tavria, Kraj podukcji: Ukraina, 1993 rok :)
Moi drodzy, YUGO było produkowane do 2008 roku a Serbii również w kategoriach nie uwzgędniliśmy. Podkategorie pozostaja więc bez zmian
www.facebook.com/tplinkteam
Ja to bym mógł wystartować na najbardziej załadowany samochód... ale takiej kategorii nie ma :lol:
dobre, ale ludźmi czy sprzętem ? :cheer: możemy przemyśleć dodatkową kategorię na " najwięcej części zapasowych " :D
Musiałem przewieźć w okolicy domu "trochę" betonu w postaci kostek sześcioceglowych ( cała paleta na aucie 72 sztuki, każda sztuka około 25kg), do tego kilka worków cementu). Skoro podłoga to wytrzymała i całe zawieszenie, to myślę, że pomimo dziur w podłodze, towaru na Złombolu nie stracę w tym roku, zatem jeden punkt mniej do przygotowań :lol:
Jesli masz jakąś fotkę dokumentującą to przedsięwzięcie to masz od nas Powerbanka ! :D
Proszę, zdjęcie od boku:
tutaj około 1cm luzu pomiędzy mostem a mocowaniem butli do ramy:
A tutaj zdjęcie jak poduszki siadły na moście.... chyba czas najwyższy podstawki pod nie zrobić w końcu :lol:
To gdzie się mam zglosić po tego powerbanka ? :evil:
No jak to gdzie ? Do naszego Fiata w dniu startu :D
Od frontu nie siedzi choć ludzi w furgonie full
a i paka nieźle załadowana.
Hiszpania 2014
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Przód ledwie się ugina jak go załadujesz na max. Sprężyny z Andorii i lekki aluminiowy silnik ;)
Załoga Brunatnych staje do walki :) Czas coś około 7.5 sekundy nam wychodzi, gdyby nie waga kierowcy było by 7.0 :) Pozdrawiamy
www.facebook.com/BrunatniTeam/
Załoga Brunatnych staje do walki :) Czas coś około 7.5 sekundy nam wychodzi, gdyby nie waga kierowcy było by 7.0 :) Pozdrawiamy
Brawo ! O takiego ducha walki nam właśnie chodziło :)
Czy do załogi wlicza się również towarzyszący nam kamper ?
Jeżeli tak to w tym roku jedziemy 6+3 osoby = 9sztuk :)
Czy do załogi wlicza się również towarzyszący nam kamper ?
Jeżeli tak to w tym roku jedziemy 6+3 osoby = 9sztuk :)
Pomysł niezły ;) ale niestety, liczymy tylko osoby podróżujące samochodem zgłoszonym do rajdu
Caronezzz napisał:
Jeszcze jeden pomysł na fajną kategorię: Najniżej zwisający tył.
Pamiętam SkodęKurakGang z Nordkapu jak fajnie siediał tył.
A w zeszłym roku pewnie BabciaWładzia by wygrała po zamiotła całe Stelvio swoją dupką :)
Nie było tak źle :) Kilka centymetrów do afaltu zostało, co prawda prawy chlapacz trochę się przytarł.
Za to negatyw był srogi :D

...i nawet bak udało się wgnieść...
Tak dawno ale wstyd pozostał :P