Skoda Favorit nr boczny 92, widziana w okolicy węzła Sośnica, obtrąbiłem i strzeliłem awaryjnymi - chyba odmrugali. Pozdrawiam! Mam nadzieję że uda/udało się bez problemu dotrzeć do domu.
Czerwona formanka w Bydgoszczy na Curie-Sklodowskiej? W ostatniej chwili dojrzalem i nie jestem pewien czy to zlombolowa formanka :)
Wczoraj na Alei Stanow Zjednoczonych lezała sprężyna od zawieszenia, Złombolowozu co prawda nie widziałem, ale z tego wynika ze niedawno tamtedy jechał :)
Wczoraj w Krakowie na osiedlu Dywizjonu 303 mignął mi chyba złombolowy Żuk ? Czy to kogoś z was czy mi się wydawało ? :)
www.facebook.com/larumteam
Jest opcja,że wracaliśmy z weekendu :)
www.facebook.com/zukolak/
W piątek zielono-niebieski (ciemno było) polonez truck nr boczny chyba 25 na bodajże A1 :)
nie ciemno, tylko mgła jak jasna cholera... :sick:
jechaliśmy na spotkanie u AutOszołomów :lol:
Podstawą elektryki są dobre styki !
No taki mgło-deszcz... słabo się jechało.
A do mnie przybiegła koleżanka w pracy (Niemka), która wsparła dzieciaki w imieniu naszego zespołu bo bardzo jej się złombol spodobał i z wypiekami na twarzy mówiła, że wracając z Chorwacji z urlopu mijała trzy załogi :).
Oczywiście nie wiedziała co za pojazdy ale z tego co zrozumiałem to chyba Żuk i dwie osobówki, jedna całkowicie oklejona naklejkami.
Wczoraj Polonez Caro w ciemnym kolorze w Tychach na wlocie od strony Kobióra na wysokości Obi. Numeru nie wiem bo musiałem wcześniej odbić w prawo więc auto widziałem z około 100 metrów.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
wczoraj tj 26.11.16 w Mysłowicach ul. Obrzeżna Zachodnia, Polonez Karetka (chyba na małopolskich numerach, nr ZLOMBOLowego nie zdążyłem obadać) stał na poboczu, chyba wszystko się dobrze skończyło bo potem w lusterkach widziałem jak skręcał na A4 kierunek Kraków...
A i w ten sam dzień we Wrocławiu niewiem jaka ulica przejazdem zauważyłem stojącego przy drodze Pomarańczowo Niebieskiego Poloneza Cargo załogi Git Majonez :)
Pewnie Gajowa, w okolicy skrzyżowania z Glinianą, bo często tam stoi ;) W okolicy tej ulicy można też czasami spotkać rdzawego Formana załogi Orki z Majorki, białą Favoritkę załogi Skoda Czasu, naszego Żuka i do niedawna naszego Poloneza (teraz jak już OC mu się skończyło to chowamy go gdzieś indziej). Widziałem raz też bordową Favoritkę, ale nie wiem czyja a numeru nie zapamiętałem. Krótko mówiąc, najbardziej złombolowa ulica w Polsce :woohoo: