A i w ten sam dzień we Wrocławiu niewiem jaka ulica przejazdem zauważyłem stojącego przy drodze Pomarańczowo Niebieskiego Poloneza Cargo załogi Git Majonez :)
Też widziałem chyba tego samego Poloneza Cargo we Wrocławiu w sobotę pod halą targowa (ul. Świętego Ducha)
https://www.facebook.com/dtp.zlombol
Tak tak to ten
https://www.facebook.com/dtp.zlombol
A czyj to Żuk stał dzisiaj w Tychach przy ulicy Oświęcimskiej ? Wyglądało to jakby tam parkował tam na stałe.
Taki czerwony chyba postrażacki ? Też się nad tym zastanawiam bo co tamtędy przejeżdżam, to zawsze w tym samym miejscu stoi :lol:
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dziś We Wrocławiu upolowałem Poloneza Cargo / karetkę z numerem 250 z ostatniej edycji. Zaparkowany na ulicy Czerniawskiej. Co do Poloneza z Oławy to jest to auto właściciela Studia Wena. W tym roku jechaliśmy w jednej ekipie z tym, ze Tomek zmienił Poldka na białą Warszawę. W Oławie i okolicach jest też sporo autek, podobnie jak we Wrocławiu. Można spotkać Skodę ekipy Skoda Gadać, Nysę Klubu PRL, Żuka z brygadową kabiną. A we Wrocławiu jest też moja Formanka :-)
Taki czerwony chyba postrażacki ? Też się nad tym zastanawiam bo co tamtędy przejeżdżam, to zawsze w tym samym miejscu stoi :lol:
Właśnie o tego mi chodzi. Nikt się nie przyznaje ?
Dziś We Wrocławiu upolowałem Poloneza Cargo / karetkę z numerem 250 z ostatniej edycji. Zaparkowany na ulicy Czerniawskiej. Co do Poloneza z Oławy to jest to auto właściciela Studia Wena. W tym roku jechaliśmy w jednej ekipie z tym, ze Tomek zmienił Poldka na białą Warszawę. W Oławie i okolicach jest też sporo autek, podobnie jak we Wrocławiu. Można spotkać Skodę ekipy Skoda Gadać, Nysę Klubu PRL, Żuka z brygadową kabiną. A we Wrocławiu jest też moja Formanka :-)
Twoją formankę terz widziałem w Oławie na zlocie :)
Dokładnie, to moja fura :-)
Jest to ekipa Sużuki :)
www.Zuk-Kazik.pl
tak jest, to nasz :D stoi bo miał za zadanie przyciągać uwagę podczas zbiórki paczki świątecznej :)
Hehe, to tak jak ja kiedyś mojego gruza postawiłem pod Politechniką Śląską oklejonego po edycji Szkockiej. Ehh to były czasy... lata temu :)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."