Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Widziany złombowóz na trasie ...

53 Posty
30 Users
0 Likes
17.8 K Widok
(@poldzislaw-caravaniatko)
Estimable Member

A pod koniec września w Oławie pod Studiem Reklamy Wena spotkałem złombolowego poloneza caro plus z 9 edycji złombola Passo Dello Stelvio :)

OdpowiedzCytat
(@druzyna-tlokowego-pierscienia)
Reputable Member

A i w ten sam dzień we Wrocławiu niewiem jaka ulica przejazdem zauważyłem stojącego przy drodze Pomarańczowo Niebieskiego Poloneza Cargo załogi Git Majonez :)

Też widziałem chyba tego samego Poloneza Cargo we Wrocławiu w sobotę pod halą targowa (ul. Świętego Ducha)

https://www.facebook.com/dtp.zlombol

OdpowiedzCytat
Estimable Member

Jeśli tego Poloneza widziałeś to ten sam :)

OdpowiedzCytat
(@druzyna-tlokowego-pierscienia)
Reputable Member

Tak tak to ten

https://www.facebook.com/dtp.zlombol

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

A czyj to Żuk stał dzisiaj w Tychach przy ulicy Oświęcimskiej ? Wyglądało to jakby tam parkował tam na stałe.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Taki czerwony chyba postrażacki ? Też się nad tym zastanawiam bo co tamtędy przejeżdżam, to zawsze w tym samym miejscu stoi :lol:

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Dziś We Wrocławiu upolowałem Poloneza Cargo / karetkę z numerem 250 z ostatniej edycji. Zaparkowany na ulicy Czerniawskiej. Co do Poloneza z Oławy to jest to auto właściciela Studia Wena. W tym roku jechaliśmy w jednej ekipie z tym, ze Tomek zmienił Poldka na białą Warszawę. W Oławie i okolicach jest też sporo autek, podobnie jak we Wrocławiu. Można spotkać Skodę ekipy Skoda Gadać, Nysę Klubu PRL, Żuka z brygadową kabiną. A we Wrocławiu jest też moja Formanka :-)

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

Taki czerwony chyba postrażacki ? Też się nad tym zastanawiam bo co tamtędy przejeżdżam, to zawsze w tym samym miejscu stoi :lol:

Właśnie o tego mi chodzi. Nikt się nie przyznaje ?

OdpowiedzCytat
Estimable Member

Dziś We Wrocławiu upolowałem Poloneza Cargo / karetkę z numerem 250 z ostatniej edycji. Zaparkowany na ulicy Czerniawskiej. Co do Poloneza z Oławy to jest to auto właściciela Studia Wena. W tym roku jechaliśmy w jednej ekipie z tym, ze Tomek zmienił Poldka na białą Warszawę. W Oławie i okolicach jest też sporo autek, podobnie jak we Wrocławiu. Można spotkać Skodę ekipy Skoda Gadać, Nysę Klubu PRL, Żuka z brygadową kabiną. A we Wrocławiu jest też moja Formanka :-)

Twoją formankę terz widziałem w Oławie na zlocie :)

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Dokładnie, to moja fura :-)

OdpowiedzCytat
(@gniotsa-nie-lamiotsa)
Member Moderator

Kto poznaje styczniowego Żuczka?

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka

OdpowiedzCytat
(@skodillac-team)
Active Member

Ten żuczek już od początku grudnia stoi na parkingu PWr, chociaż dziś miał kilka godzin towarzystwa ;)

Favorit 135 LS '92r

OdpowiedzCytat
(@zuk-kazik)
Reputable Member

Jest to ekipa Sużuki :)

www.Zuk-Kazik.pl

OdpowiedzCytat
(@suzuki)
Eminent Member

tak jest, to nasz :D stoi bo miał za zadanie przyciągać uwagę podczas zbiórki paczki świątecznej :)

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Hehe, to tak jak ja kiedyś mojego gruza postawiłem pod Politechniką Śląską oklejonego po edycji Szkockiej. Ehh to były czasy... lata temu :)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 4
Share: