wczoraj tj 26.11.16 w Mysłowicach ul. Obrzeżna Zachodnia, Polonez Karetka (chyba na małopolskich numerach, nr ZLOMBOLowego nie zdążyłem obadać) stał na poboczu, chyba wszystko się dobrze skończyło bo potem w lusterkach widziałem jak skręcał na A4 kierunek Kraków...
To ja zjechałem przy Żywcu poprawić nosze bo się trzaskały przychamował złombol wóz i poleciał dalej.
Nieładnie pierwszy odruch ok a potem?
Pojechałem zaraz dalej.
Czerwona formanka w Bydgoszczy na Curie-Sklodowskiej? W ostatniej chwili dojrzalem i nie jestem pewien czy to zlombolowa formanka :)
jak czerwony Forman to na pewno Nic nie SKODzi Złombol Team :)
Przed piecioma minutami Cisia Woda z kierunku od Krakowa bordowy forman
20 min temu maluszek na nr początkowych ERA wyjeżdżający z włoszczowskiego basenu :)
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
A może pacjent z noszy wypadł ???
Dzisiaj w Opolu, przy ul. Grunwaldzkiej stała sobie zaparkowana, nie zważając na otaczający ją z każdej strony niemiecki , współczesny chłam - ciemnoczerwona skoda o numerze startowym 279. Ale z której edycji? Niestety tego nie rozpoznałem z powodów wieczorno-ciemnościowych.
Pozdrawiam.
Sobota 16 maja, około godziny 17, DK92 w miejscowości Błonie, w kierunku Warszawy, czerwona Lada 2107, numeru nie zauważyłem ale raczej dwucyfrowy. Na zdjęciu z Sycylii mam takie cuś podobne z numerem 84 na mokotowskich blachach więc chyba to było to :)
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
Sobota 16 maja, około godziny 17, DK92 w miejscowości Błonie, w kierunku Warszawy, czerwona Lada 2107, numeru nie zauważyłem ale raczej dwucyfrowy. Na zdjęciu z Sycylii mam takie cuś podobne z numerem 84 na mokotowskich blachach więc chyba to było to :)
Do opisu pasuje Generał Jaruzel :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka