Dziś rano, zielone Atu, numer boczny 205, parking przy dworcu Gdańskim, Warszawa, fotki brak bo tylko przejeżdżałem.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Drugim w kolejności tzw Przemytnikiem mieliśmy w tym roku ruszać do Teheranu, wyjazd z różnych przyczyn przekładamy na bliżej nieokreśloną przyszłość ale za to trzecim w kolejce czyli Platynowcem można pojechać na taką imprezę:
https://www.facebook.com/events/402302933496728/
Niestety po części w terminie Złombola więc tylko dla tych co nie jadą :)
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
Wczoraj koło mojego domu (Gaszowice) śmigał poldek nr 455, zdaje się Pierońskie Hanysy, pozdrawiam. Mijałem Was BMW kombi
Zgadza się, pamiętam, za przejazdem kolejowym w Łukowie. Kolega (też załogant) mieszka w Czernicy, także często bywamy w okolicy. Pozdrawiam również i pewnie do zobaczenia na starcie.
Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy
A propos Łukowa - ktoś zgubił Poloneza z tej edycji, chyba właśnie z Łukowa (LLU).
Widać, że stoi od Złombola '17.
Nr boczny 357.
Wczoraj widziany na tarasie. Zostawiłem karteczkę za wycieraczką.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Wczoraj w Opolu, na rondzie wylotowym w kierunku Krapkowic mijałem się z polonezem o numerze rozpoczynającym się od czwórki. Ale z której edycji? Z wrażenia o mało co nie pojechałem przez owo rondo na skróty. Pozdrowienia!