Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Złombol 2016 - Refleksje

22 Posty
17 Users
0 Likes
9,774 Widok
(@godzillateam)
Eminent Member

A ja do tych wszystkich świetnych wspomnień z tegorocznej edycji mam jedną uwagę, która chciałbym żeby była potraktowana jako konstruktywna krytyka, a nie jak złośliwość.
Jeżeli robi się metę w Tunezji to moim skromnym zdaniem wypadałoby żeby wybrali się tam też organizatorzy (lub chociaż ich przedstawiciel), bo tak to można było zrobić matę w Palermo i nie silić się na Tunezję. Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy. Trochę to wyszło tak jak by zaprosić na swoje urodziny i na nie nie przyjść.

OdpowiedzCytat
(@polderari)
Noble Member

A ja do tych wszystkich świetnych wspomnień z tegorocznej edycji mam jedną uwagę, która chciałbym żeby była potraktowana jako konstruktywna krytyka, a nie jak złośliwość.
Jeżeli robi się metę w Tunezji to moim skromnym zdaniem wypadałoby żeby wybrali się tam też organizatorzy (lub chociaż ich przedstawiciel), bo tak to można było zrobić matę w Palermo i nie silić się na Tunezję. Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy. Trochę to wyszło tak jak by zaprosić na swoje urodziny i na nie nie przyjść.

:evil: a jak zasugerowałem pół roku temu, że organizatorów może nie być na mecie to mnie rugaliście a tu pacz... racja moja była mojsza niż twojsza :D

BTW. tu nie chodzi o malkontenctwo ale o to, żeby Złombol nie skończył jak zloty FSOPTK

OdpowiedzCytat
(@artak)
Estimable Member

Ogry na forum przed złombolem gdzieś napisali, że niestety do tunezji nie będą mogli się wybrać. Tak więc tutaj informacja była wcześniej :P

A ja mam takie pytanko. Bo na "dyplomie"/"podziękowaniach" jest miejsce na "pamiątkę z wyjazdu" (obok miejsca w którym można zaznaczyć gdzie się zakończyło). Ktoś wie o co chodzi?

członek teamu ŻulPanter
http://www.zulpanter.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Ja tam mam żużel z Etny :D

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

Gdyby tak miało to wyglądać w następnych latach, to można wysłać nas na Alaskę, a dyplomy dosłać pocztą jak powrócimy.

No i tu nie sposób nie przyznać racji. Na Sycylii ścianki, TV i celebryci. W Tunezji ciemna noc i głusza. Gdyby nie nocna kreatywność kilku ekip byłaby czarna doopa.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

A ja mam takie pytanko. Bo na "dyplomie"/"podziękowaniach" jest miejsce na "pamiątkę z wyjazdu" (obok miejsca w którym można zaznaczyć gdzie się zakończyło). Ktoś wie o co chodzi?

Wklej co chcesz - np. muszelkę czy kapsel po piwie :)

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
(@dywizjon-303)
Trusted Member

by ZŁOMBOL się nie zakończył nigdy O TO BIEGA

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Share: