to jak mamy obstawiac, to na chlodny kierunek znowu obstawie Irlandie.
Według plotek podobno Orgowie potwierdzili, że następna edycja ma być zimną edycją
Znaczy, jedziemy w grudniu? :D
Tegoroczna edycja (a dokładniej powrót do Polski) też można zaliczyć do zimnych :)
A może pojedziemy do św.Mikołaja? :D I meta pod jego chatką i wielka impreza z reniferami xD
członek teamu ŻulPanter
http://www.zulpanter.blogspot.com
Według plotek podobno Orgowie potwierdzili, że następna edycja ma być zimną edycją
Znaczy, jedziemy w grudniu? :D
Tegoroczna edycja (a dokładniej powrót do Polski) też można zaliczyć do zimnych :)A może pojedziemy do św.Mikołaja? :D I meta pod jego chatką i wielka impreza z reniferami xD
św. Mikołaj już był po drodze w 2013 na Nordkapp :-)
Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!
Może Czernobyl i odcinek specjalny- prom Odessa- Batumi i meta w Tbilisi?
Wypadłem z ramki normalnie :)
Ja również obstawiam Norwegię - ale południową np. Prekistolen będzie most, w 75% nowe rejony a dla malkontentów że Złombol jest za długi możliwość szybszego powrotu promem z Kristiansand
Kolejny ciekawy pomysł to sama północ UK tj. Orkady ale tu mega problemem były by ceny i ilość miejsca na promach bo to są naprawdę małe promy...
No Prekiestolen jest przy takim pierwszym prawdziwym Fiordzie ( Lysebotenfiord jak dobrze pamietam) więc pasi moja teoria o nakarmieniu Fiordów!!
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
’24 Atlantic Road - Norwegia nr boczny 372
Bretania!
Moskwa !!! Meta pod Kremlem. Co? Pomarzyć nie można?
a ja jade do Gruzji z husaria
No właśnie...
A zostało oficjalnie potwierdzone, że będzie w 2017 roku coś?
Bo z tego co czytałem to jeszcze nic nie wiadomo...
Tak samo czy wiadomo, kiedy będzie określony kierunek? Zawsze był podawany w styczniu...
www.Zuk-Kazik.pl
z pół roku temu organizatorzy ogłosili, że Złombol 2016 jest ostatnim.
Wypłynęła więc husariarally z trasą do Gruzji.
I organizatorzy na starcie ogłosili, że będzie jednak następny...
W sumie to pamiętajmy organizatorzy niczego nie organizują (tak mówi regulamin) :evil:
Ciekaw jestem czy ta husaria naprawdę pojedzie i jaka będzie frekwencja.
.....
W sumie to pamiętajmy organizatorzy niczego nie organizują (tak mówi regulamin) :evil:
Jest o imprezą, której niepowtarzalny klimat tworzą jej uczestnicy - rolą Organizatorów jest wytyczenie kierunku, organizacja startu i ogarnięcie wykorzystania zebranych środków.
Co roku spotykam się z fantastycznymi ludźmi, przeżywamy wspólnie niesamowitą przygodę i do tego pomagamy dzieciom - ja osobiście niczego więcej nie oczekuję i mam nadzieję, że pozostanie tak jak obiecali nam w tym roku Organizatorzy:
"Czego NIE możecie oczekiwać: (to naprawdę nie jest tylko chwyt marketingowy!!)
Pomocy mechaników
Pomocy Assistance
Usług Lawety
Pomocy psychologa
Części zamiennych
Wodzireja
Niańczenia
Rozpatrywania skarg i zażaleń
Demokracji
Wygodnych noclegów ani dobrej pogody!
Imprezy na mecie!
Wystarczających miejsc noclegowych :-)"
www.facebook.com/grubanutazlombolteam
https://www.polarsteps.com/Grubanuta/40597-zlombol-2016
Zlombol 2013. 2014, 2015,2016
A co do celu Złombola za rok - pozwolę sobie zacytowac podróżnika Marka Kamińskiego:
"Tak naprawdę liczy się droga, a cel potrzebny jest tylko po to, żeby w tę drogę wyruszyć." :)
www.facebook.com/grubanutazlombolteam
https://www.polarsteps.com/Grubanuta/40597-zlombol-2016
Zlombol 2013. 2014, 2015,2016
"Czego możecie oczekiwać: (to naprawdę nie jest tylko chwyt marketingowy!!):
Maruderów którzy zawsze wiedzą lepiej :evil:
Jaki to problem stworzyć coś nowego wg własnego widzimisię? Albo jeśli nie chcecie od podstaw to doczepić się do powstającej Husarii? Początek mają, najważniejsze przed nimi i na pewno przydadzą się ręce do pracy. Z tyloma pomysłami racjonalizatorskimi wierzę w Wasz sukces. Szczerze życzę powodzenia bo domyślam sie że smutno tak jeździć na ten Złombol gdzie organizatorzy ignorują tak dobre rady :evil:
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Maruderów którzy zawsze wiedzą lepiej :evil:Jaki to problem stworzyć coś nowego wg własnego widzimisię? Albo jeśli nie chcecie od podstaw to doczepić się do powstającej Husarii? Początek mają, najważniejsze przed nimi i na pewno przydadzą się ręce do pracy. Z tyloma pomysłami racjonalizatorskimi wierzę w Wasz sukces. Szczerze życzę powodzenia bo domyślam sie że smutno tak jeździć na ten Złombol gdzie organizatorzy ignorują tak dobre rady :evil:
Nie dosc ze ignoruja to jeszcze dyplomy z błędna nazwa teamu drukuja ! ;p
Maruderów którzy zawsze wiedzą lepiej :evil:Jaki to problem stworzyć coś nowego wg własnego widzimisię? Albo jeśli nie chcecie od podstaw to doczepić się do powstającej Husarii? Początek mają, najważniejsze przed nimi i na pewno przydadzą się ręce do pracy. Z tyloma pomysłami racjonalizatorskimi wierzę w Wasz sukces. Szczerze życzę powodzenia bo domyślam sie że smutno tak jeździć na ten Złombol gdzie organizatorzy ignorują tak dobre rady :evil:
Nie dosc ze ignoruja to jeszcze dyplomy z błędna nazwa teamu drukuja ! ;p
Odpowiem Ci cytując Martynę : "A czy wy myslicie, że my nie mamy lepszych rzeczy do roboty"