Witam.
Nigdzie nie znalazłem informacji na temat, gdy Team posiada więcej niż jedno auto. Czy podczas rejestracji wpisuję 2 auta np.: Żuk i Fiat 126p, czy 2 Teamy muszę tworzyć?
I czy wtedy analogicznie cena naklejek wychodzi 120 złotych, a minimalna wartość wpłat od darczyńców to 3000 złotych?
Pozdrawiam.
Jeden samochód to jeden Team, więc jak jedziesz na dwa auta to robisz dwa zgłoszenia. Z tego co pamiętam to chyba można zbierać na dwa teamy jednocześnie ale nie praktykowałem tego i nie wiem czy nadal obowiązuje.
Na Złombolu to samochód jest najważniejszy.
To on daje wam możliwość uczestniczenia w takiej akcji, to on jest przestrzenią reklamową dla Darczyńców.
Jeden samochód, jeden team, każdy team obowiązuje pełna regulaminowa stawka.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Pytanie trochę z innej beczki... Zapisy kończą się 2 sierpnia... Ale jak to jest z darczyńcami? Czy zbieranie i przelewy są do daty 2 sierpnia czy do samego wyjazdu i ostatniego dnia przed weryfikacja tak żeby mieć potwierdzenia przelewów?
Pozdrawiam
Marcin
Pytanie trochę z innej beczki... Zapisy kończą się 2 sierpnia... Ale jak to jest z darczyńcami? Czy zbieranie i przelewy są do daty 2 sierpnia czy do samego wyjazdu i ostatniego dnia przed weryfikacja tak żeby mieć potwierdzenia przelewów?
Do wyjazdu. A z tą datą 02.08 to też do przesunięcia :)
Dziś w STREFIE UCZESTNIKA pojawiły się dwie ważne informacje.
Lepiej nie czekać i zrobić to w domu - będzie potem mniejsze zamieszanie.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Dziś w STREFIE UCZESTNIKA pojawiły się dwie ważne informacje.
Lepiej nie czekać i zrobić to w domu - będzie potem mniejsze zamieszanie.
Dzięki za info, ja jakoś na razie rzadko zaglądam do strefy uczestnika.
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)