2F4U nie udostępnia procedur "wytłumaczenia im" ponieważ sam nie posiada takiej procedury...takie czynności 2F4U wykonuje spontanicznie. 2F4U prosi o informacje jeżeli coś miałoby nie działać zgodnie z oczekiwaniami (Waszymi). Wtedy zastosuję metodę "ponownego tłumaczenia im" na którą również nie posiadam procedury...
Marcin
Złombol, the real gamble :-)
Chyba procedura "wytłumaczenia im" działa, bo otrzymałem na meila potwierdzenie rezerwacji :side:
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)
Potwierdzam działanie procedury Wczoraj wysłany @ z rezerwacją a dziś @ zwrotny z potwierdzeniem z campingu :)
No proszę! Działania spontaniczne 2F4U są na tyle precyzyjne,
że przypominają precyzyjnie i bezbłędnie obmyśloną procedurę "wytłumaczenia im",
która niestety nie istnieje.
Pełna skuteczność.
Ja również otrzymałem linka potwierdzającego.
Jak zwykle - Marcin, dziękujemy!
Czerwona Strzała - Polski Fiat 125p 1600 OHV
Więc gaz do dechy...
Działa :) Też mam potwierdzenie.
Mam i ja :)
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
Silniki odpalone, klapy opuszczone, jest instrukcja odlotowa.
Odczytanie list kontrolnych, pilot upewnia się co do minimów widzialności.
Pasmo CB 23 potwierdzone. Wieża w Katowicach ma potwierdzić kierunek wiatru z płn.-wschodu
aby maksymalnie zminimalizować spalanie PGL.
Wszelkie procedury potwierdzone w PlayaJoyel. Nawet w języku polskim.
Jest zgoda na start. A więc, moc startowa i rozbieg.
Teraz tylko kołowanie, autopilot ... i kraj Basków może nas za chwilę witać w NoJa :woohoo:
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Skoro nikt się nie pisał na przyjazd na metę we wtorek to i ja wysłałem rezerwację, potwierdzenie przyszło w ciągu godziny. Teraz tylko pozostaje tam dojechać :)
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
Też już mamy potwierdzenie rezerwacji :)
Samoloty są dopuszczone ale tylko i wyłącznie te wyprodukowane przed II Wojną Światową ;)
Silniki odpalone, klapy opuszczone, jest instrukcja odlotowa.
Odczytanie list kontrolnych, pilot upewnia się co do minimów widzialności.
Pasmo CB 23 potwierdzone. Wieża w Katowicach ma potwierdzić kierunek wiatru z płn.-wschodu
aby maksymalnie zminimalizować spalanie PGL.
Wszelkie procedury potwierdzone w PlayaJoyel. Nawet w języku polskim.
Jest zgoda na start. A więc, moc startowa i rozbieg.
Teraz tylko kołowanie, autopilot ... i kraj Basków może nas za chwilę witać w NoJa :woohoo:
Też już mamy potwierdzenie rezerwacji :)
My też już mamy potwierdzenie :) :) :)
Witajcie, kemping skarży się że otrzymał do tej pory jedynie 80 rezerwacji! Proszę o pilne nadrobienie tematu. Macie maila gotowca. To jest 3 minuty pracy...
Dla ekip które tematu nie ogarną może nie być miejsca na kempingu. Trzeba zrozumieć właściciela kempingu który musi wiedzieć na czym stoi. To jest ich biznes...
Złombol, the real gamble :-)
Może puśćcie mailing do zgłoszonych załóg, bo znam takie które rzadko zaglądają na forum, o strefie uczestnika nie wspominając...
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Wysłałem maila w piątek z rezerwacją. Niestety, nie dostałem żadnego potwierdzenia, więc wysłałem wczoraj takiego samego maila z dopisaną prośbą o potwierdzenie rezerwacji. Czy wszyscy dostali maile zwrotne z kempingu tak szybko ? U mnie dalej zero odpowiedzi.
Nie wiem, czy przejmować się tym, czy uznać sprawę za załatwioną.
Ja bym uznał za załatwioną. Ja dostałem odp po jakimś czasie, jak 2F4U pytał kemping czy w ogóle będą potwierdzać rezerwacje.
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/