Wszystko wielkie i rozlazłe, po wejściu w wątek trzeba przewijać żeby cokolwiek zobaczyć. Skórkę pewnie robił/testował ktoś na jakimś monstrualnym monitorze.
www.krokodylteam.blogspot.com
Brakuje przycisku pokaż nowe posty i oznacz wszystkie jako przeczytane.
Złombol 2017 (22 tematy) (4 Nowe) szukam nie ma nic nowego :(
Jak do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaić ale stare mi bardziej pasowało to jest jakieś takie rozlazłe.... Ale pewnie kwestia czasu i bedzie już lepiej opatrzy sie
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323
’24 Atlantic Road - Norwegia nr boczny 372
Lepsze wrogiem dobrego...stare było dobre to po co zmieniać... ale jak trzeba to sie przyzwyczaję....
Strasznie mi się awatar rozjechał a w edycji profilu w zakładce awatar nie widzę opcji zmień. Czegoś nie dowidzam, czy coś mi się źle strona cała ładuje?
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Musisz wejść w:
Start / Edytuj profil użytkownika / PORTRET / Wczytaj nowy obraz
a na koniec AKTUALIZUJ.
Tu się teraz zmienia avatary.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Dalej takiego czegoś jak portret w edycji profilu nie widzę. Poaktualizuję różne wtyczki na kompie to może w końcu coś takiego zobaczę.
Edit JestoOk. Edytowałem profil z poziomu menu głównego a teraz robię to ze strefy uczestnika i jest różnica - widać więcej zakładek.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Ja bym poprosił o wyraźne zaznaczenie pod postami na której aktualnie stronie wątku się znajduje.
Można by aktualną stronę wziąć w brązowy kwadrat. Tak by było spójnie z layoutem.
Czasem trafiam na jakiś wątek i już sam nie wiem na której stronie się znajduję.
Witajcie,
to na razie jest jedynie aktualizacja werski Joomli i aktualizacja Kunena Forum. Były one konieczne bo strona zaczeła siadać.
Zmiany na formum nie wynikają z naszego wyboru tylko nowy system tak jest w standardzie.
Analizujemy Wasze wpisy i poustawiamy tak aby było najwygodniej.
Nowa strona się dopiero tworzy i to potrwa, również Appka....
Na razie koncentrujemy się nad datą 15.02....wtedy musi ruszyć rejestracja.
Więc na razie się nie denerwujcie. Jak będzie finalna wersja za kilka miesięcy bedzie czas na nerwy :-))))
Dziękujemy za wskazówki i cierpliwość!
Złombol, the real gamble :-)
Działa wam "odznacz jako przeczytane"? Mi szczerze mówiąc cały czas wisi kilka nie przeczytanych postów których nie mogę znaleźć a opcja z oznaczeniem jako przeczytane zwraca komunikat ze wszystko jest przeczytane pomimo tego forum informuje o kilku nowych tematach (tych których nie mogę znaleźć)....
Pozdrawiam
Marcin
Działa wam "odznacz jako przeczytane"? Mi szczerze mówiąc cały czas wisi kilka nie przeczytanych postów których nie mogę znaleźć a opcja z oznaczeniem jako przeczytane zwraca komunikat ze wszystko jest przeczytane pomimo tego forum informuje o kilku nowych tematach (tych których nie mogę znaleźć)....
Nie nie działa :(
A po aktualizacji strony wszystko stało się - nie przeczytane :D
Dlatego przyjąłem taktykę: odwiedziłem wszystkie tematy z pierwszej strony "Ostatnie tematy"i teraz po zalogowaniu od razu się tam kieruje - jak jest coś nowego to jest po prostu na początku listy :)

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018
Większość się udało oznaczyć jako przeczytane ale zostało kilka jakichś nieprzeczytanych, których nie widać.
więcej białego, koniecznie ;(
oślepnąć idzie...
yourij & krusza, nas nic nie rusza!
Starałem się dać więcej białego.....ale doszliśmy do maximum mozliwości technicznych....opcja stroboskop w przygotowaniu :-)
Złombol, the real gamble :-)