Witam Serdecznie wszystkie ekipy :) Wychodze z pomysłem zrobienia Campingu w Niemczech. Mianowicie Północna trasa przebiega przez Frankfurt am Main. 30km dalej jest Mainz w którym mieszkam na codzien :) Propozycja jest taka; Startujemy w godzinach powiedzmy 12-13;30 z Katowic lecimy doi Mainz 934km dokładnie idziemy do zaprzyjaznionej mi dyskoteki polskiej w ktorej pracuje. Ogolnie loza duza jest mimo wszystko zabukowana dla złombolowiczów (Darczyncy Nasi). obok jest parking na ponad 100 aut i tam bezproblemowo mozna przenocowac po wszystkim ;) wiadomo bedzie niedziela parking pusty jak to w DE. W dniu 2 Wrzesnia tak sie składa jest koncert Spiżowi Mocnii z hitem Katowice Nocą ;) wiec mysle ze dosc ciekawa opcja. Prosze tylko nie Krzyczcie na mnie to tylko propozycja :) Prosze rowniez oczywiscie o opinie na ten temat pod postem. Pozdrawiamy Ekipa Ostre Caro
O to znając jak to zazwyczaj czasowo by było około 2-3 w nocy byśmy byli przy dobrych wiatrach :D
https://www.facebook.com/FSRTarpanZlombol
My tak liczylismy przy dobrych wiatrach 12 max 1 w nocy ;) ale to wszystko wiadomo wyjdzie w praniu ;) link z trasą :) https://www.google.pl/maps/dir/Katowice+Spodek,+Katowice/Rheinallee+175,+55120+Mainz,+Niemcy/ @49.9269061,14.1668101,7z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4716ce3a6b7675d5:0x347144b96e5a708b!2m2!1d19.0230633!2d50.2651487!1m5!1m1!1s0x47bd9665b3f4621f:0x373a44e0a98a18c5!2m2!1d8.2369786!2d50.0226703
Fajna propozycja ale jest dwa Ale...ale daleko i ale po jednym naszym noclegu mógłbyś wylecieć z pracy :)
Klamotku mój luby, nie zajmujesz stanowiska wogóle!!!! Jedziesz ze mną i z Krzysiem "Alien", trasą południową i docieramy gdzieś pierwszego dnia! nie interesuje mnie, że masz inne plany!!!!!!!!! klamka zapadła.
Tak jest, i tym razem dojedziemy :)
Przez Czechy? No dobra, dla piwa :)
Kolega Ostre Caro się wkurzy, że mu zapaskudziliśmy wątek:(
Nie lubię piwa jak cholery, ale orzechóweczkę z mlekiem Bogusiu w doborowym towarzystwie i owszem:)
dogadamy się na starcie,
już się cieszę na spotkanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobry plan
Przepraszam ale i nasza załoga lubi Procentowe Monte Drinki :D wiec musowo musze dopisac do listy zakupów i wrzucic do lodówki na pokładzie ;) Niech zaczyna sie chłodzic :D Pytanie kto bedzie miał wyjete z życiorysu dni a kto poczuje sie jak nowo narodzony po tym mleku :D
Przepraszam ale i nasza załoga lubi Procentowe Monte Drinki :D wiec musowo musze dopisac do listy zakupów i wrzucic do lodówki na pokładzie ;) Niech zaczyna sie chłodzic :D Pytanie kto bedzie miał wyjete z życiorysu dni a kto poczuje sie jak nowo narodzony po tym mleku :D
A bez tego nie można ??
wszystko mozna :) Ale pytanie bez Czego ?? :)
Propozycja swietna! Jakby k9mozna bylo sie podpiąć to by było super! A jest tam kawalek zieleni zeby mozna bylo rozbic namiot? Bo jeden mamy taki 2sec. a drugi taki na śledzie:(