Szarlotka cała melduje się pod domem.Wiele by opowiadać.Było super .Dziękujemy wszystkim i pozdrawiamy.
Gratulacje :) Przypomnę tylko że nie zakładamy nowych tematów do każdego wątku, mamy już kilka np: https://zlombol.pl/forum/zlombol-2016/14189-szczesliwe-powroty-do-polski
to je w dziale z zeszłygo roku :P
troche nie rozumiem tego podziału forum ,ale za mały mam staz żeby sie odzywać :P
przynajmniej bym to wyciagnał "wyżej" z działu 2016. A słowo "archiwum" generalnie kojarzy sie ze starymi śmiećmi (mimo ze wartościowe), jak bylem modem na bmx.pl to ten dział miał zerową oglądalność.
Tak samo ogromną niesprawiedliwością że do wora np. "Archiwum 2016" trafiają tematy techniczne. Okazało sie że Grzmiący Rydwan już robił watek zbiorczy modyfikacji Żuków... :dry:
Może przez to forum ma taki maly ruch :unsure: niestety ja już to przerabiałem, wypsztykałem sie z zapału do takich rewolucji lata temu. Choć musze przyznać że udało nam sie w 6-8 osób "ogarnąć" forum z domeną .pl i bandom dzieciaków za użytkowników. Niestety nie pojawili sie nastepcy na nasze miejsce ,bo wszyscy zachłysneli sie fejsbukiem (i mam nadzieje że żałują)
A teraz nawet gdybym mógł wam pomóc to zwyczajnie nie mam czasu :(
Pozdrowienia!
Nie ma nic ważniejszego, niż forumowy szeryf :))))))