Jupi! Sami wygrani :)
Kurcze tak walczyłem z modyfikacjami, że nie zdążyłem się pochwalić.
Ale w przyszłym roku wykasuję konkurencję :)
Pozdrawiam serdecznie 
My dopiero dzisiaj uruchomilismy nasze vvc,wiec nie zdarzylismy nagrac przyspieszenia heh
Mimo usilnych starań nie udało mi się odnaleźć DwieToZaDużo na starcie :-(
pozdrawiam i szerokiej drogi bez awarii i niespodzianek :-)
Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!
Hej czy jest szansa odebrać nagrode kurierem /moge zapłacić/ Na starcie nie udało mi się Was znaleźć, Żuczek z 1969 roku dotarł do Noja i wrócil do domu :) Klamot
Też chcielibyśmy nagrod ę
ja tez nie znalazlem
Ja znalazłem :) Ekipa czekała od wczesnego rozpoczęcia.
Pozdrawiam i dziękuję za cudowne nagrody!
Pisaliśmy, że do odbioru w dwóch samochodach, niestety pojechał tylko Fiat, wiec wyślemy nagrody tym którym nie udało się go znaleźć :)
Info macie na priv
https://www.facebook.com/andrzejwezdwie/
My też, my też! Na starcie walczyliśmy z kluczykami, potem nie mogłem się do was dopchać, a potem już był start i Złombol.
Stali, rozdawali nagrody, udzielali wywiadów, ja znalazłem bez problemu.... :)
Bardzo dziękuję za nagrody.
Potwierdzam że byli. A powerbanki ratowały dupę gdy ładowanie z zapalniczki padło ;) Wielkie dzięki
No wiem. Żuka robiłem do 22, do 1 w nocy pakowałem cześci , potem ja. A o 5 rano start, o 6 pożar w desce rozdzielczej. potem jeszcze był Polonez nie mieli kluczy żadnych ..... suma sumarum dotarliśmy na 11 i nie wyrobiliśmy sie. Za rok obiecuje ogarnać sie wcześniej :)
Haha wielkie dzięki w takim razie, bo na start ledwo dojechaliśmy przez rozwalony przegub na wale o 11:20... pozdro serdeczne!!
Zaprawdę powiadam Wam - Szukajcie a znajdziecie.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{