Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

W grupie raźniej

26 Posty
10 Users
0 Likes
7,513 Widok
(@dookola-sfiata)
Active Member

Dla nas bomba ! Może założymy grupę na fb do łatwiejszej komunikacji ? Co wy na to ?

OdpowiedzCytat
(@malachitowa-malaria)
Active Member

Cześć
Super ,cieszę się ,że się znajdujemy:-) temat się ruszył.
Z Katowic ( Spodek ) do nas ,, Rumcajs , Hanka i On ,, jest około 15 km więc może w piątek zbiórkę zorganizował był u mnie.
Jest działka , trawiasta ogrodzona , lampa ( na działce co prawda uliczna , no ale światło jest :-) ) prąd zorganizuje od sąsiada i wodę do opłukania się też. Wiem szału nie ma , ale zawsze to okazja poznać się na żywo i podbudować psychicznie :-)
Więc, miejsce na namioty jest - pierwsza noc w namiocie , poranna pobudka , odświeżenie w zimnej wodzie z szlaufa :-) siku pod krzaczkiem i RUSZAMY :-) :-):-)
No takie wprowadzenie - jeśli kogoś to przerazi bądź zniechęci ,, niechaj wraca, do domu,,.
No i no i...co Wy na to?

Ale to już po zameldowaniu się na late night check in, tak?

OdpowiedzCytat
(@malachitowa-malaria)
Active Member

Dla nas bomba ! Może założymy grupę na fb do łatwiejszej komunikacji ? Co wy na to ?

tak! :cheer:

OdpowiedzCytat
(@malucch)
New Member

Kolejna maluchowa ekipa melduje się! Wyruszamy w piątek do Katowic z Torunia, chętnie dokonamy integracji ;) Czekam na info o grupie FB! :)

OdpowiedzCytat
(@dookola-sfiata)
Active Member

No to łapcie ->

Konwój 126p - Złombol 2017
Grupa jest otwarta coby wszyscy mogli dołączyć :P :)
Zapraszamy !!

OdpowiedzCytat
(@kochanie-gdzie-_moja_wyplata)
Active Member

Jedziemy z chojnic jak chcecie możemy się dołączyć do was i tak będziemy przejeżdżać obok :)

OdpowiedzCytat
(@kochanie-gdzie-_moja_wyplata)
Active Member

Ilu jest Chętnych na Wspólny konwój ?
I podajcie dokładny adres gdzie się spotykamy :)
"maluCCH" my będziemy przejeżdżać obok cb to możemy się dołączyć jak chcesz

OdpowiedzCytat
(@nowozency)
New Member

Więc tak. My nowożeńcy, inzyniery i Rumcajs Hanka i on jedziemy razem, przyjmiemy każdego pod swoje skrzydła. I z tego co wiem to inzyniery mają już zaplanowana trasę. Nie jesteśmy zwolennikiem autostrad. myślę że w przyszłym tygodniu zrobimy spotkanie by ustalić szczegóły

OdpowiedzCytat
(@malachitowa-malaria)
Active Member

Więc tak. My nowożeńcy, inzyniery i Rumcajs Hanka i on jedziemy razem, przyjmiemy każdego pod swoje skrzydła. I z tego co wiem to inzyniery mają już zaplanowana trasę. Nie jesteśmy zwolennikiem autostrad. myślę że w przyszłym tygodniu zrobimy spotkanie by ustalić szczegóły

Super :)
A w jakim mieście?

OdpowiedzCytat
(@kaszlak-team)
Active Member

Witam
Chętnie się przyłączę do waszej grupy. Podajcie jakieś szczegóły odnośnie trasy północ, południe? czy może prosto do celu:)

OdpowiedzCytat
(@kichu)
New Member
Topic starter  

Zapraszam na wideo relację z konwoju fiata 126p Złombol 2017

https://www.youtube.com/watch?v=SFeA-7S2HMQ

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Share: