Witajcie. Jako, że przeglądam listę uczestników tegorocznej edycji Złombolu myślę że jest Nas sporo :) Może byśmy tak do Katowic przyjechali jakoś razem ??
Cześć, jesteśmy za chętnie pojedziemy z innymi ekipami, proponuję nawet spotkać się wcześniej przed wyjazdem.
Jesteśmy za jak zbierze się nas większa grupa to takie spotkanie i wstępna integracja jak najbardziej wskazana :)
Integracja jak najbardziej :) My planujemy jechać do Katowic w piątek na Late Check, ale to jeszcze daleko do wyjazdu więc może się coś pozmieniać :D
www.facebook.com/BrunatniTeam/
cześć a macie już jakąś miejscówkę na nocleg bo też rozważamy wyjazd w piątek
siema, my bedziemy tez jechac na late check in z ksawerowa, nocleg, jezeli temperatury pozwola i pogoda na kampingu na trzech stawach
Witam ponownie ponieważ do wyjazdu pozostało trochę ponad miesiąc więc myślę , że warto wrócić do pomysłu spotkania integracyjnego przed wyjazdem.
Więc czekam na propozycje z waszej strony kiedy znaleźli byście chwilę na jakieś małe piwko :)
Proponuję Łódzki kaloryfer w arturówku, jest gdzie zaparkować i gdzie usiąść
Miejsce już mamy a teraz czekam na propozycje daty :)
Witam widząc iż nie ma propozycji daty spotkania integracyjnego więc ja proponuje najbliższą sobotę tj 12.08.2017 r w godzinach popołudniowych czekam na wasze opinie jak również propozycje
My niestety odpadamy, kapitan będzie w Polsce od 26 sierpnia, a reszta zalogantow od 30ego
Cześć!
U nas jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę, w tym decyzja że rozdzielamy ekipę na dwa samochody, więc kompletnie przegapiłem łódzki temat na forum i propozycję spotkania/wspólnego wyjazdu do Kato.
Ja jestem "za" obydwoma propozycjami. Na szczęście mamy jeszcze jeden weekend, więc jest szansa się spotkać jeśli macie czas i ochotę.
Co do wyjazdu do Kato - też optymistycznie planuję jechać na Late Night Check-In, natomiast poprzednie Złombole pokazały że planować to sobie można... a to samochód nie skończony, a to załoganci się pospóźniali, a to praca się przeciągnęła itp itd. Natomiast jeśli by się udało, to chętnie byśmy ruszyli tak żeby w Kato być na 20-21 (do której będą organizatorzy?).
@boys in green - camping 3 stawy - rozumiem, że macie na myśli pusty otwarty parking z plackami trawy gdzie był start do Lloret? ;)
Late Check jest 18:00 - 21:00 , my będziemy wyjeżdżać z Bełchatowa jakoś 17 aby na spokojnie koło 20 się stawić w Katowicach, bo nigdy nie wiadomo co po trasie wyjdzie, a to zwężka, a to jakaś awaria :D Nocujemy u znajomych więc na spanie na 3 stawach się nie piszemy, ale na wspólną drogę do Katowic można się jakoś złapać po trasie. Jest jeszcze sporo czasu to może się jeszcze pozmieniać. Jak coś to dogramy to jakoś przed czwartkiem :D
www.facebook.com/BrunatniTeam/
Cześć od ostatniego posta trochę się pozmieniało tak więc my ruszamy w piątek ale nie wcześnie niż około 18 bo niestety praca :( tam nocka i spokojnie rano rejestracja a jeśli chodzi o spotkanie to weekend ostatnie poprawki ale niedziela wieczorkiem j czemu nie chyba że jakoś w tygodniu po pracy :)
Witam, nawiązując do tematu. Czy jakieś załogi wyruszają do Katowic w sobotę rano?
My niestety nie daliśmy rady przygotować auta na czas ale jedziemy kibicować tym, którym się udało.