Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Aplikacja mobilna ZŁOMBOL APP

227 Posty
64 Users
0 Likes
43.6 K Widok
(@zlombol_1683801097)
Member Admin Registered
Topic starter  

Dzięki super inicjatywie załogi Śluńskie Hahary, za co bardzo dziękujemy :-), możemy Wam zaprezentować pierwszą APPkę Złombolową. Jest to wersja testowa, która nam pozwoli w przyszłości dodać wiele innych funkcji jak blogi załóg. Ta APPka pozwoli nam komunikować się między załogami, zgłaszać awarie oraz pokazywać lokalizacje.

W przyszłości APPka umożliwi naszym fanom śledzenie nas, oglądanie fotek, blogów itd. w jednym miejscu (my będziemy mogli dzielić się naszymi przygodami :-), a jest ich wiele)... Tym samym zwiększy zainteresowanie obecnych i przyszłych fanów 🙂

Wersja na Android już jest dostępna w SklepPlay. Wersja na Iphone również jest już gotowa i niebawem pojawi się w sklepie do pobrania.

Dokładna instrukcja znajduje się tu:

http://zlomekgo.pl/docs

Mamy nadzieję, że się Wam podoba!!

Pozdrawiamy,
Team Złombol

Cytat
(@don-favorite)
Active Member

instrukcja logowanie trzeba kliknąc w link

OdpowiedzCytat
(@oby-mi-nie-stanal)
Active Member

Na pewno nie dacie rady zwiększyć funkcjonalności o śledzenie przez fanów??
W zeszłym roku tylko dla tego zainstalowałem "gdzie oni kurde są" Autofocusowców. Dodatkowo jaką apkę zainstalowac, aby było możliwe śledzenie naszych poczynań z "zewnątrz"??

OdpowiedzCytat
(@brunatni)
Estimable Member

Jest możliwość śledzenia naszych poczynań dla ludzi z zewnątrz. Wystarczy wejść w zakładkę MAP i ukazuje się mapa z naszymi załogami http://zlomekgo.pl/map

www.facebook.com/BrunatniTeam/

OdpowiedzCytat
(@slunskie-hahary)
Trusted Member

W zeszłym roku tylko dla tego zainstalowałem "gdzie oni kurde są" Autofocusowców. Dodatkowo jaką apkę zainstalowac, aby było możliwe śledzenie naszych poczynań z "zewnątrz"??

Wszystko jest 🙂
https://zlomekgo.pl/map

Z lewej strony szukajka załogu, wchodzisz na załogę i masz ich profil oraz mapkę 🙂 z aktualną pozycją i trasą jaką do tej pory zrobili 🙂

OdpowiedzCytat
(@oby-mi-nie-stanal)
Active Member

no to super. Zasugerowałem się tym:

W przyszłości APPka umożliwi naszym fanom śledzenie nas, oglądanie fotek, blogów itd. w jednym miejscu (my będziemy mogli dzielić się naszymi przygodami :-), a jest ich wiele)... Tym samym zwiększy zainteresowanie obecnych i przyszłych fanów 🙂

OdpowiedzCytat
(@zukato)
Reputable Member

Polarsteps

4 Złombole, 4 bezpieczne powroty

www.facebook.com/zukieta

OdpowiedzCytat
(@don-favorite)
Active Member

Wylogowalem się z aplikacji i nie potrafie się zalogować od nowa.ma ktoś taki problem

OdpowiedzCytat
(@rezerwat-przygody)
Estimable Member

Wygląda na to, że padły serwery z przeciążenia. U mnie zalogowany, ale nie pobiera ani postów, ani danych z mapy. Ponoć wysyła dane lokalizacyjne.

OdpowiedzCytat
(@slunskie-hahary)
Trusted Member

Wygląda na to, że padły serwery z przeciążenia. U mnie zalogowany, ale nie pobiera ani postów, ani danych z mapy. Ponoć wysyła dane lokalizacyjne.

Już działa 🙂
Faktycznie część rzeczy docierała na serwer, zwłaszcza GPS 🙂

OdpowiedzCytat
(@krolowie_szos)
Eminent Member

A co do logowania - wiecie, ze każdy może sie zalogować na każde konto?
Dodatkowo, do Złombol.pl - oj, ochrona danych osobowych...

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@11-zlomboli)
Honorable Member

Nałożyłem na siebie ~1oo zapisanych przez aplikację tras z losowo wybranych załóg na tegorocznym Złombolu.

Wyszła ciekawa grafika
ukazująca natężenie ruchu złombolowego w okresie dwóch tygodni trwania rajdu.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@11-zlomboli)
Honorable Member

Nałożyłem na siebie ~1oo zapisanych przez aplikację tras z losowo wybranych załóg na tegorocznym Złombolu.

Wyszła ciekawa grafika
ukazująca natężenie ruchu złombolowego w okresie dwóch tygodni trwania rajdu.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
(@no-name-team)
Reputable Member

ciekawe:-)
taka kartografia ekstremalna:-0

`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home