Dzięki super inicjatywie załogi Śluńskie Hahary, za co bardzo dziękujemy :-), możemy Wam zaprezentować pierwszą APPkę Złombolową. Jest to wersja testowa, która nam pozwoli w przyszłości dodać wiele innych funkcji jak blogi załóg. Ta APPka pozwoli nam komunikować się między załogami, zgłaszać awarie oraz pokazywać lokalizacje.
W przyszłości APPka umożliwi naszym fanom śledzenie nas, oglądanie fotek, blogów itd. w jednym miejscu (my będziemy mogli dzielić się naszymi przygodami :-), a jest ich wiele)... Tym samym zwiększy zainteresowanie obecnych i przyszłych fanów 🙂
Wersja na Android już jest dostępna w SklepPlay. Wersja na Iphone również jest już gotowa i niebawem pojawi się w sklepie do pobrania.
Dokładna instrukcja znajduje się tu:
Mamy nadzieję, że się Wam podoba!!
Pozdrawiamy,
Team Złombol
instrukcja logowanie trzeba kliknąc w link
Na pewno nie dacie rady zwiększyć funkcjonalności o śledzenie przez fanów??
W zeszłym roku tylko dla tego zainstalowałem "gdzie oni kurde są" Autofocusowców. Dodatkowo jaką apkę zainstalowac, aby było możliwe śledzenie naszych poczynań z "zewnątrz"??
Jest możliwość śledzenia naszych poczynań dla ludzi z zewnątrz. Wystarczy wejść w zakładkę MAP i ukazuje się mapa z naszymi załogami http://zlomekgo.pl/map
www.facebook.com/BrunatniTeam/
W zeszłym roku tylko dla tego zainstalowałem "gdzie oni kurde są" Autofocusowców. Dodatkowo jaką apkę zainstalowac, aby było możliwe śledzenie naszych poczynań z "zewnątrz"??
Wszystko jest 🙂
https://zlomekgo.pl/map
Z lewej strony szukajka załogu, wchodzisz na załogę i masz ich profil oraz mapkę 🙂 z aktualną pozycją i trasą jaką do tej pory zrobili 🙂
no to super. Zasugerowałem się tym:
W przyszłości APPka umożliwi naszym fanom śledzenie nas, oglądanie fotek, blogów itd. w jednym miejscu (my będziemy mogli dzielić się naszymi przygodami :-), a jest ich wiele)... Tym samym zwiększy zainteresowanie obecnych i przyszłych fanów 🙂
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Wylogowalem się z aplikacji i nie potrafie się zalogować od nowa.ma ktoś taki problem
Wygląda na to, że padły serwery z przeciążenia. U mnie zalogowany, ale nie pobiera ani postów, ani danych z mapy. Ponoć wysyła dane lokalizacyjne.
Wygląda na to, że padły serwery z przeciążenia. U mnie zalogowany, ale nie pobiera ani postów, ani danych z mapy. Ponoć wysyła dane lokalizacyjne.
Już działa 🙂
Faktycznie część rzeczy docierała na serwer, zwłaszcza GPS 🙂
A co do logowania - wiecie, ze każdy może sie zalogować na każde konto?
Dodatkowo, do Złombol.pl - oj, ochrona danych osobowych...
Nałożyłem na siebie ~1oo zapisanych przez aplikację tras z losowo wybranych załóg na tegorocznym Złombolu.
Wyszła ciekawa grafika
ukazująca natężenie ruchu złombolowego w okresie dwóch tygodni trwania rajdu.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Nałożyłem na siebie ~1oo zapisanych przez aplikację tras z losowo wybranych załóg na tegorocznym Złombolu.
Wyszła ciekawa grafika
ukazująca natężenie ruchu złombolowego w okresie dwóch tygodni trwania rajdu.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
ciekawe:-)
taka kartografia ekstremalna:-0
`14 LLoret + (nr. boczny 189)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny24 )
`16 Palermo + (nr. boczny 16)
'17 Kraj Basków + (nr boczny 40)
'18 Chalkidiki + ( nr boczny 03)
'19 Irlandia + ( nr boczny 15)
’20 stay In Home
'21 Burhaniye nr boczny 79
’22 Albania nr boczny 74
'23 Nazare nr boczny 323